Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Hoe om 'n nuwe domein in Windows Server 2008 R2 x64 skep.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Desember 6th, 2009

Goeie.

Vandag het ek sal jou wys hoe om 'n domein van nuuts af op Windows Server 2008 R2 x64 skep. Hierdie proses is presies dieselfde in 32 bis-weergawes en vertalings wat nie R2.

Die domein dat ons skep sal genoem word megacrack2.es en sal die eerste domino van 'n nuwe bos wees.

Eerste het ons 'n Windows Server 2008 R2 X64 bediener. (Jy kan hierdie artikel volg om te sien hoe 2008 Windows van nuuts af, maar sonder die verloop van Sysprep sedert hierdie bediener nie 'n basis sal wees geïnstalleer: Die installering van Windows Server st 2008 R2 X64 stap vir stap om BASE gebruik).

Nou dat ons 'n skoon bediener Windows Server 2008 met die nuutste kolle voortgaan om die eerste instellings maak om die bediener te berei vir 'n bevordering na domein kontroleerder.

1.- Ons begin die sessie as 'n plaaslike administrateur.

2.- Ons het 'n vaste IP.

3.- n naam bediener op te stel (in ons geval het ons het 'n beroep Mega2DC1).

Ons druk op 4.- Inleiding -> Run -> Skryf dcpromo en klik op aanvaar.

DomainController2008R2_8

DomainController2008R2_9

klik op volgende. (Gevorderde af dien slegs as ons wil die domein kontroleerder via 'n rugsteun te installeer, in geval jy wil die standaard gegenereer NetBIOS-naam te verander of 'n ander bron domein kontroleerder te kies).

DomainController2008R2_10

klik op volgende. (Hierdie boodskap waarsku dat die verifikasie algoritme wat gebruik word in die verlede op Windows NT nie meer ondersteun en as 'n Windows NT-gebaseerde rekenaar 4.0 probeer om die NETLOGON diens gebruik te maak om 'n veilige kanaal 'n domein kontroleerder gebaseer op Windows Server om vas te stel 2008, kan die operasie nie), kan jy hier meer inligting: http://support.microsoft.com/?id=942564

DomainController2008R2_27

ons merk Skep 'n nuwe domein in 'n nuwe bos en klik op volgende. (Soos ons wat ons wil hier is 'n primêre domein kontroleerder dit is die opsie wat ons kies om te hê).

DomainController2008R2_28

Skryf die naam wat jy gee die domein: In ons geval megacrack2.es en klik op volgende. Onthou dat indien die volledige domeinnaam (Onthou dat dit sal die vader van die hele bos te wees, hier het ons subdomeinen wat deel is van die bos wat noem kan skep naam. Megacrack2.es

DomainController2008R2_29

Forest funksionele vlak, um hier 'n skerm moeilik om te verstaan. Sien as jy dit in 'n maklik verduidelik.

Daar is verskillende vlakke van die domein funksionele vlak-en bos. In die huidige saak wat vra dat ons oor ons nuwe funksionele vlak bos werk.

As al die domein controllers wat gaan om te installeer vanaf Windows Server is nou 2008 R2 nie, ons wil die bos funksionele vlak Windows Server 2008 R2 te kies as dit bied die vermoë om te herstel Active Directory voorwerpe wat uitgeskakel fout van 'n asblik, anders as die domein controllers dat ons skep binne hierdie bos Windows Server is 2003 of minder het nog 'n funksionele vlak te kies.

Let wel: Dit affekteer nie so dat as in die toekoms ander maatskappye het domein controllers Windows Server 2003 en wil om dit te integreer in ons domein met 'n vertrouensverhouding om te misluk. Dit is net die vlak van ons bos. So al wat jy beland in megacrack2.es

DomainController2008R2_30

Soos ek in die vorige artikel verduidelik die eerste domein kontroleerder moet Globale Katalogusse met wat ons nie kan Ontmerk hierdie opsie wees. Verder het die DNS is noodsaaklik in 'n nuwe domein. As ons nie 'n DNS-bediener DNS-bediener opsie nagegaan word by verstek en sal druk volgende. Ook kan ons die RODC opsie, want op die oomblik het ons nie 'n domein kontroleerder in Windows Server 2008. Tot en met die einde van hierdie artikel duidelik.

Sobe pers volgende.

DomainController2008R2_31

klik op Ja.

DomainController2008R2_21

Prestasie te verbeter I / O word aanbeveel om die databasis aan te bied en lêers op 'n ry, anders as die SYSVOL te teken.

klik op volgende.

DomainController2008R2_22

Hierdie wagwoord sal verwag word om in die geval wat ons nodig het om te gaan in die Active Directory herstel af. Skryf 'n veilige wagwoord en onthou, hoe langer dit raak net een keer en ons sal in elk geval nie van toepassing nie. Slegs wanneer dit die nodigste is in 'n disaster recovery doen.

Ons skryf die wagwoord en ulsamos op volgende.

DomainController2008R2_32

Ons het gevind dat die inligting korrek is en klik op volgende. As jy hierdie instelling op te slaan vir 'n antwoord lêer op Uitvoer instellings.

DomainController2008R2_33

Wanneer die installasie: (Dit maak nie te veel)

DomainController2008R2_34

klik op Voltooi (Ons neem kennis van wat in die boodskap daar is geen fout).

DomainController2008R2_26

klik op Nou herstarten.

By die begin van ons weer vra vir 'n gebruikersnaam en wagwoord (Soos jy kan sien in die prentjie hieronder, maar die gebruiker is 'n Administrateur van die domein MEGACRACK2 en het dieselfde wagwoord as die plaaslike administrateur gebruiker is tot dusver gebruik) Dit is omdat die domein kontroleerder die plaaslike administrateur gebruiker domein administrateur verander.

DomainController2008R2_35

Toetrede tot die Server Bestuurder en bevestig dat ons geïnstalleer en funksionele rolle van Active Directory en DNS.

DomainController2008R2_36

Ek hoop jy is hulpvaardig en die volgende MegaCracks.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , , , , , , ,


10 Responses to "Hoe om 'n nuwe domein in Windows Server 2008 die R2 x64 te skep."

 1. yhasss sê:

  hallo ...
  Ek het 'n verskriklike probleem wat ek geïnstalleer het 'n Windows-domein 2008 alles werk baie goed, maar wanneer ek probeer om beleid te verander of te verwyder, 'n gids organisatoriese eenheid sal nie toelaat dat my laat my Active Directory domein dienste wat jy nie genoeg previlegios en domein controler.

  help asseblief

 2. WALTER sê:

  En Ai TEBGO subdomeinen skep as jy wil

 3. Joel RV sê:

  Uitstekende artikel, dankie!

 4. Ricardo Pavez sê:

  baie goeie druk gedien vir my 'n baie dankie

 5. larrysys sê:

  Uitstekende Instituut. Dankie vir die deel van jou kennis met die gemeenskap ... so.

 6. Luis Armando sê:

  Vriend ek het 'n probleem ek kan nie los nie. Ek het elke stap van nuuts af 'n paar keer gedoen en nog steeds nie weet wat gebeur. In 'n masjien met verwerker i7, Asus moederbord, 2 terabyte hardeskyf en 8 GB RAM wat ek geïnstalleer Windows Server 2008. Nou ek wil om te installeer op 1 partisie anders as die Windows-bediener 2008 R2 installeer ek, ek stel die vaste IP volg al die stappe en toe ek noem dat jy installeer aktiewe gids dienste neem baie te sê oor 2 3 uur, dan herlaai en neem te lank om te kom waar ek die wagwoord of anders vries dit wanneer dit begin om die bedryfstelsel te laai, indien dit gebeur, wat onlangs bevorder tot 'n domein kontroleerder, want wanneer dit begin sonder normale. Ek lees dat die netwerk kaart nie, maar die laaste keer wat ek geïnstalleer het dit soos ek hier gedoen het en monster Active Directory nou twee uur vestiging en eindig nie reg nou lyk dit mag wees wat kan wees. Dit is opmerklik dat twee netwerk kaarte en dat ek gestremd is dit omdat ek êrens gelees dat probleme kan veroorsaak. Wat laat jy die IP enabled 192.168.1.100 vasgestel met standaard subnet masker, het DNS-bedieners in nie iets geplaas. Ek het al verskeie kere en altyd dieselfde formaat. Wat kan wees?

 7. xavixaus sê:

  Goeie Luis Armando,

  Net in 127.0.0.1 as primêre DNS. Dit is normaal laat in die begin van 'n domein kontroleerder, maar nie so baie. Ek verstaan ​​dit is die eerste domein kontroleerder in jou netwerk?.
  Ek het nog nooit probeer die partisionering stelsel vir Windows-bedieners en 2 minste een domein kontroleerder, is dit verstaan ​​dat as jy 'n domein kontroleerder vir ewig is sodat dit nie kan ophou om die ander partisie en voer meer. Jy kan baie probleme.

  Soos ek veronderstel jy doen dit is vir die ontwikkeling / toets masjiene Ek beveel die gebruik van óf VMware virutales, VirtualServer, VirtualBox, ens ... sal baie makliker wees om te beheer en altyd van 'n enkele partisie.

  Moontlik die fout kon kom deur die uitreiking van die partisionering van 'n basis bedryfstelsel en 'n ander partisie met 'n ander bedryfstelsel. Dink posiiblidad virtuele masjiene.

  En ons te vertel.

 8. Juanchouru sê:

  Hallo, Ek probeer om hierdie stap te volg nie, maar wanneer ek die welkom skerm en gee daar langs my, sê continnuar Ek verwyder die bestaande bestuurder en dat ek vee al die voorwerpe wat dit is verkeerd om my domein kontroleerder is GC as ek installeer 'n addisionele domein kontroleerder en ek kan nie die vorige of verloor voorwerpe vee.
  Groete

 9. xavixaus sê:

  Goeie Juanchouru,

  Die probleem is dat die bediener waar jy doen om die kind domein te skep reeds 'n domein kontroleerder, sodat vertel as jy wil verwyder.
  Is jy seker dat jy op die korrekte bediener (met niks geïnstalleer), sodat dit kan 'n domein contronller bevorder?

  Groete.

 10. Julio sê:

  Dankie!

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

Ondersteuning vir hierdie blog: Hallo! U help om hierdie webwerf te onderhou terwyl u u eie SVE gebruik om te myn! Jy kan dit stop as jy dit nodig het!
Myn persentasie: 0%
Totaal Geaccepteerde Hashes: 0 (0 H / s)
Ok + - Stop
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!