Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Berei bos en domein domein controllers W2k8 R2

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Desember 4th, 2009

Goeie.

Hierdie artikel beskryf die stappe om, in die toekoms, te ontplooi domein controllers met Windows Server bedryfstelsel 2008 R2 binne ons organisasie. (Hierdie proses is ook na Windows Server 2008, 32 en 64-bis-weergawes).

Die proses is baie eenvoudig omdat hulle net 3 bevele, maar ons moet seker waar om dit te doen: Ek sal verduidelik. Met die oog op bedieners gebruik met die rol domein kontroleerder in Windows Server 2008 moet ons die domein funksionele vlak in 'n gemengde 2000 as Windows-weergawe het. Is 'n naturel af sal voldoende wees.

Die domein funksionele vlak wat jy ubicáis om te kyk na 'n domein kontroleerder en Gebruikers en rekenaars Active Directory:

DomainController2008R2_1

Regs-kliek op die domein pulsáis op Verhoog die funksionele vlak van die domein.

DomainController2008R2_2

Hier sal jy sien die huidige domein n funksionele vlak en moontlike opstand (Hierdie verandering is nie omkeerbaar is, tensy jy 'n Disaster Recovery van Active Directory Elevéis nie seker dat alle domein controllers in jou organisasie die nodige vereistes voldoen. )

Dit is:

Eie 2000 gemengde funksionele vlak: Alle domein controllers kan Windows Server of NT Server 2000.

Eie 2000 Native funksionele vlak: Alle domein controllers Windows Server 2000 of hoër moet wees.

Eie 2003 Native funksionele vlak: Alle domein controllers Windows Server 2003 of hoër moet wees.

Eie 2008 Native funksionele vlak: Alle domein controllers Windows Server 2008 of hoër moet wees.

Na seker te maak dat jou domein het die korrekte funksionele vlak vind ons die domein controllers of skuiling van die rol van skedule meester en die Infrastruktuur master. Om die bos te berei doen die absolute vereiste Schema Master en voor te berei om die domein is nodig om dit te doen op Infrastruktuur master.

Om uit te vind watter rolle kan elke bediener voortgaan om hierdie artikels as verwysings.

Skuif FSMO rolle deur die command line.

Beweeg FSMO Rolle om 'n nuwe bediener met behulp van grafiese omgewing.

Wel, nou het ons net die CD-ROM met Windows Server 2008 R2 op die bediener waar die meester rol van die skedule in te voeg. (Altyd eerste om die bos te berei en dan die domein) Onthou dat ten einde dit te kan doen moet ons Enterprise Administrateurs groep lede.

Ons is geleë in 'n command line en op CD-rom Tik die volgende opdrag: ondersteuning \ adprep \ adprep / forestprep (As die CD-ROM is Windows Server 2008 R2 64 bis weergawe en die domein kontroleerder waar ons die adprep opdrag is nie uitgevoer sal ondersteuning \ adprep \ adprep32 / forestprep.

DomainController2008R2_3

Ons druk C en druk die sleutel Tik (Hierdie boodskap waarsku dat na hierdie stap alle domein controllers moet ten minste Service Pack Windows 2000 4.

DomainController2008R2_5

Na voltooiing van die proses wat ons in die server hosting van die rol van Infrastruktuur MasterPlaas die CD-ROM en 'n command line vanaf die CD loop die opdrag: ondersteuning \ adprep \ adprep / domainprep (As die CD-ROM is Windows Server 2008 R2 64 bis weergawe en die domein kontroleerder waar ons die adprep opdrag is nie uitgevoer sal ondersteuning \ adprep \ adprep32 / domainprep. (Onthou dat ten einde dit te kan doen moet ons die lede van die groep Administrators Domain).

DomainController2008R2_6

Nou laat loop die bevel: ondersteun \ adprep \ adprep / domainprep / gpprep funksionaliteite vir RSOP (resulterende Stel Beleid) in die toekoms gebruik kan word (in die geval van die CD-ROM is Windows Server 2008 R2 64 bis weergawe en domein kontroleerder waar ons die adprep opdrag nie hardloop sal ondersteun \ adprep \ adprep32 / domainprep / gpprep

DomainController2008R2_7

In die geval wat jy wil om te begin deur gebruik te maak van domein controllers met Windows Server 2008 RODC modus (slegs-lees), moet jy gebruik maak van die / rodcprep volle opdrag: ondersteuning \ adprep \ adprep / rodcprep maar veral in die geval dat ons bos DNS aansoek partisies sedert verrig nie hierdie stap nie herhaal sal word nie daardie partisies.

DomainController2008R2_17

Enigste kommentaar: In die onwaarskynlike geval dat jy die bogenoemde opdrag uit te voer 'n dcpromo te doen op 'n bestaande domein, sal jy sien 'n boodskap soortgelyk aan die volgende.

DomainController2008R2_16

Die aanvaarding van die boodskap is voldoende, maar dit sê as jy 'n saak.

Met dit wat ons het alles wat jy nodig het om te begin met die implementering contr
oladores domein met Windows Server 2008 R2.

Ek hoop jy is nuttig en julle binnekort Megacracks.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , , , , ,


24 Responses to "Berei bos en domein domein controllers W2k8 R2"

 1. Martin Salazar sê:

  Vervolmaak jou bydrae het my gehelp om 'n baie, Ek het my probleem opgelos het, dankie dat jy regtig

 2. anoniem sê:

  Goeie môre toe nie;

  In 'n Windows-domein 2000 Native met Windows 2 2000 DC DC 1 Server en Windows Server 2008 64 bietjie rolle tans PDC en RID Bestuurder groepe wil om te installeer 'n nuwe DC, hierdie keer met die Windows Standard 2008 32 stukkies.

  In die maak van die DCPROMO Ek kry die boodskap dat "jy kan nie die installering van 'n domein kontroleerder lees-alleen in hierdie domein wat nog nie uitgevoer is" adprep / rodcprep ".

  Waar moet ek die opdrag te ejcutar "adprep / rodcprep"?

  Waarom sal vertel my "net lees"?

  Dankie by voorbaat vir die hulp.

 3. XaviXaus sê:

  Anonymous Goed, kyk hierdie artikel as jy wil om meer duidelik te wees. http://www.megacrack.es/2009/12/04/como-crear-un-domain-controller-secundario-con-windows-server-2008-r2-x64/ waar al die "stap vir stap" vir die skepping van DC met W2k8 dat alhoewel R2 skerms dien jy gelykop.

  Die adprep / rodcprep soos aangedui in die artikel wat jy net in staat is om domein controllers te skep read-only, byvoorbeeld afvaardigings waar die bediener is in 'n data-sentrum en is sensitief afgetrek word / gesteel.

  Groete.

 4. anoniem sê:

  uitstekende bydrae verduidelik baie my onsekerheid vir 'n W2K8 implemenacion eers as sekondêre en dan gaan speel FSMO rolle om die ou te stoot, ek twyfel dat dit sal die Hae kry

 5. armandox sê:

  uitstekende bydrae verduidelik baie my onsekerheid vir 'n W2K8 implemenacion eers as sekondêre en dan gaan speel FSMO rolle om die ou te stoot, ek twyfel dat dit sal die Hae kry

 6. Sergio sê:

  Baie dankie, met hierdie twee is die tye wat ek die stemming oplos.

 7. John sê:

  Hello.

  Een ding wat ek nog nie duidelik en is, by watter punt of stadium doen ek herstel van SYSVOL voor of na die verskuiwing van die rolle, die voorbereiding van die bos of domein, omdat die bediener geïnstalleer onmiddellik verbind die domein? Kan ek asseblief verduidelik hierdie kwessie en onder watter tipe moet ek kies herstel.

  Dankie.

 8. Gerardo sê:

  Hallo almal
  Ek het 'n cosulta hulle ..........
  Ek het Windows 1 DC DC 2008 1 Server en Windows Server 2003
  Eie 2003 Native funksionele vlak: Alle domein controllers Windows Server 2003 of hoër moet wees.
  Dit is die skep van 'n probleem wat ek probeer om te neem van 'n nuwe DC Windows Server RC2008 2 x6.
  Noem my Berei die FOREST adprep / forestprep ek in DC 2008 Server vensters sonder registrasie gedoen het is links JOIN daar en Ek hou gevra word om die bos te PREARE.

  Wat sou die oplossing wees om hierdie nuwe server toe te voeg

 9. xavixaus sê:

  Goeie Gerardo.

  Wat jy hoef te doen is om die bos uit r2 x64 berei.

  As jy vertel nie vuelvemelo soute

 10. Gerardo sê:

  hallo xavixaus

  Om eerlik te wees ek het in die r2 X64
  en dit nie regtig doen dit so ernstig as wat dit is die nuwe bediener wat ek probeer om my bos te betree.

  as jy gee my 'n hand het ek sou baie dankbaar wees.

 11. xavixaus sê:

  Ek haal aan uit die artikel:

  Wel, nou het ons net die CD-ROM te voeg met Windows Server 2008 R2 op die bediener waar die meester rol van die skedule. (Altyd eerste om die bos te berei en dan die domein) Onthou dat ten einde dit te kan doen moet ons Enterprise Administrateurs groep lede.

  Ons is geleë in 'n command line en op CD-rom tipe die volgende opdrag: ondersteuning \ adprep \ adprep / forestprep (Waar die CD-ROM is Windows Server 2008 R2 64 bis weergawe en die domein kontroleerder waar ons die adprep opdrag is nie uitgevoer sal ondersteun \ adprep \ adprep32 / forestprep.

 12. Gerardo sê:

  hallo xavixaus looks'm doen in x2 r64

  Maar dit is nie 'n domein kontroleerder gee my nog .............. hierdie resultaat wat die oplossing sou wees.

  E: \ Support \ adprep> adprep32 / forestprep
  Adprep kan nie uitgevoer word op hierdie platform, want dit is nie 'n bestuurder van Sun
  inum Active Directory.
  [Staat en dus]
  Adprep gestop sonder dat die veranderings.
  [Gebruiker Aksie]
  Begin Adprep op 'n domein kontroleerder in Active Directory.

 13. xavixaus sê:

  Veels geluk,

  Amper amper het dit, al wat jy hoef te doen is kopieer die adprep directory r2 die domein kontroleerder sonder r2 en loop dit van daar af.

  gou

 14. Gerardo sê:

  Daar as ek gespeel hard my vriend, hoe sou daardie proses.
  Jy my vertel as ek verstaan ​​jou goed

  R2 adprep die domein controler sonder R2

  net soos die kopieer proses ..............?

 15. xavixaus sê:

  Goeie Gerardo

  Al wat jy hoef te doen is om die CD in jou 2 r2008 en uit te voer opdragte van die CDROM-aandrywer

 16. Gerardo sê:

  baie dankie jy rock my vriend gedoen het en dit het gewerk .........................
  het my gered ....

 17. Franco Lopez sê:

  Hallo almal

  Ek het probleme met die migrasie, ek verduidelik die scenario, ek het Windows Server DCs 3 2003 Ent 32 Bit en ek is voorgee W Server 2008 migralo R2 64 Bit, ek berei die forestprep, maar Wanneer ek hardloop die / domainprep beteken nie laat 'n boodskap , en wanneer ek probeer om te bevorder 2008 64 bietjie Server ek kry 'n fout wat sê iets soos "Pr instlar 'n domein kontroleerder in hierdie Active Directory bos, jy moet eers die bos voor te berei (adprep / forestprep)" ... ek kan vriende maak.? ?

 18. xavixaus sê:

  Goeie Franco.

  Maak eers seker dat jy die Infrastruktuur Master rol aan die domainprep. Voor dat die stand op die Schema Master bediener en doen dit weer die forestprep.

  Het my vertel dat dit gaan en voortgaan om van hierdie punt.

 19. Franco Lopez sê:

  Hallo,

  Een van die bedieners het 3 alle rolle, en dan hardloop die foresprep weer en laat my alleen beletselteken .. dan loop die domainprep en eenvoudig gaan na die volgende lyn en nie laat 'n boodskap, is daar 'n opdrag om seker te maak watter rolle die bedieners?

  Ek gebruik die Oë DVD W Server 2008 R2 64bit die opdrag (adprep32 / forestprep) in DC met WSeerver 2003 R2 32 bietjie uit te voer.

  Dankie by voorbaat

 20. Alexander sê:

  Dankie.

 21. Armando sê:

  Hallo,

  Ek het 'n bron van kommer: Ek het 'n vensters tans 2008 32 bisse wat ek die DNS-bediener het geïnstalleer, is die vraag? kan die Active Directory herhaal op 'n Windows-bediener 2008 van 64bits.

 22. xavixaus sê:

  Goeie Armando,

  Die antwoord is ja, nie 'n probleem om dit te doen. Net jy het om seker te wees as jy Windows rekenaars 2000 en die hele bos funksionele vlak wat jy kan probleme 2008 logon in vensters 2000 en vroeër, maar op die vlak van die replikasie sal geen probleem hê. Windows kan rustig 2008 naasbestaan ​​in sy verskillende weergawes.

  Groete.

 23. Arojas sê:

  Hoe gaan dit met
  R2003 2 bediener Ek het 'n bietjie 32 addisionele bestuurder soos 2003 R2 32 bits-bediener, wat geantwoord troon en kan nie herwin nou, ek wil die primêre 2003 2008 R2 SE 64 bietjie te migreer, Ek het jou instruksies net in die loop ondersteuning \ adprep \ adprep32 / forestprep en daaropvolgende pols c sleutel wys my die volgende fout
  Adprep nie in staat was om die skema uit te brei

  die skedule meester het nie 'n replikasie siklus voltooi na die laaste reboot. die skedule meester moet ten minste een replikasie siklus voltooi, want jy kan die skema uit te brei

  gebruiker aksie

  kontroleer dat die skedule meester aan die netwerk gekoppel word en kan kommunikeer met domein controllers OTRS. gebruik van die Sites en dienste tussen die skedule bedrywighede meester en ten minste een replikasie vennoot te herhaal. Na replikasie het daarin geslaag om, hardloop adprep weer

 24. xavixaus sê:

  Goeie Arojas.

  Ek dink wat jy doen is doen die forestprep bevel nie, maar met die ondersteuning \ adprep \ adprep / forestprep van die gids as jy 32 bietjie dui daarop dat die bedryfstelsel is 32 stukkies en nie die geval nie ..

  Groete en sê vir ons.

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!