Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Skep sekondêre domein kontroleerder Windows Server 2008 R2 x64

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Desember 4th, 2009

Goeie.

DCPromo is die instrument om 'n bediener te Domain Controller bevorder, met ander woorde 'n bediener wat is nie domein kontroleerder is.

In die installasie self kan besluit of 'n aparte domein skep, word deel van 'n bestaande domein, ens ...

In ons geval wat ons doen is 'n installasie van 'n domein kontroleerder om deel van 'n bestaande domein genoem word megacrack.es.

Ons sal verseker dat konneksie na ander domein controllers in die netwerk is bevredigend. Soos in hierdie geval die domein kontroleerder sal behoort aan 'n bestaande domein ons sal voer wat hy voorheen die maak van die verband-toets en ons gedoen het.

Om 'n domein kontroleerder met Windows Server 2008 bevorder moet ons eers die bos en domein berei solank die domein funksionele vlak is nie Windows gemengde 2000 (Onthou dat hierdie funksionele vlak is slegs geldig in die geval wat nog dispongáis bestuurder NT Server domein).

Jy kan hierdie artikel volg: Berei bos en domein domein controllers Windows Server 2008 R2.

Wanneer ons die stappe in die vorige artikel gedra voortgaan om die bediener met Windows Server 2008 installeer. Jy kan hierdie artikel volg, maar sonder die verloop van Sysprep (aangesien daar 'n basis sal wees): Die installering van Windows Server st 2008 R2 X64 stap vir stap om BASE gebruik.

Nou dat ons 'n skoon bediener Windows Server 2008 met die nuutste kolle, die bos en domein voorbereidings voort te gaan na die eerste instellings maak om die bediener te berei vir 'n bevordering na domein kontroleerder.

Soos belowe, sodat jy ruimtes kan beplan ...:

Die ruimte beskikbaar na die installasie:

DomainController2008R2_0

Stappe om te volg:

Configurar una ip fija.

Configurar un nombre ark Servidor.

Introducir el Servidor en el dominio.

Ahora ejecutamos dcpromo desde Start -> Run -> dcpromo.

DomainController2008R2_8

DomainController2008R2_9

klik op volgende. (Gevorderde af dien slegs as ons wil die domein kontroleerder via 'n rugsteun te installeer, in geval jy wil die standaard gegenereer NetBIOS-naam te verander of 'n ander bron domein kontroleerder te kies).

DomainController2008R2_10

klik op volgende. (Hierdie boodskap waarsku dat die verifikasie algoritme wat gebruik word in die verlede op Windows NT nie meer ondersteun en as 'n Windows NT-gebaseerde rekenaar 4.0 probeer om die NETLOGON diens gebruik te maak om 'n veilige kanaal 'n domein kontroleerder gebaseer op Windows Server om vas te stel 2008, kan die operasie nie), kan jy hier meer inligting: http://support.microsoft.com/?id=942564

DomainController2008R2_11

ons merk Mevcut orman y Varolan bir etki alanı için bir etki alanı denetleyicisi ekleme en klik op volgende. (Como nosotros lo que Queremos conseguir en este caso es disponer de un controlador de dominio secundario en un dominio ya existente esta es la opción que debemos escoger). En próximos artículos ya crearemos un dominio a parte en otro bosque para poder enseñaros como hacer Relaciones de confianza, vb ...

DomainController2008R2_12

klik op Stel para dar un usuario con permisos suficientes para que pueda hacer la promoción bir etki alanı denetleyicisi. (Deberá ser administrador del dominio).

DomainController2008R2_13

klik op OK.

DomainController2008R2_14

Sobe pers volgende.

DomainController2008R2_15

Seleccionamos el dominio y pulsamos sobre volgende.

En el caso que vuestro dominio hiçbir Este, daha sonra preparado para RODC os aparecerá el siguiente mensaje:

DomainController2008R2_16

Si teneis Intencion de realizar un controlador de dominio tr modo lectura os recomiendo que realizéis el adprep / rodcprep antes de sürekli
ar. Podéis Mirar el artículo Berei bos en domein domein controllers Windows Server 2008 R2. En cualquier otro caso pulsamos sobre Ja para poder continuar.

DomainController2008R2_18

Seleccionamos el sitio donde va a estar ubicado nuestro controlador de dominio y pulsamos sobre volgende.

DomainController2008R2_19

Dejamos las opciones de DNS y GlobalCatalog marcadas. (Nunca está de más un 3er DNS en la organización y otro Genel Katalog donde los Usuarios poder hacer sus peticiones, aunque si en el caso que dispongamos de 2 controladores de dominio el que alberga El rol de infraestructure master no debe ser genel katalog ya que puede dar problemas y no es recomendable bir ser que todos los hayır) de dominio de la organización sean también genel katalog controladores.

La opción de okunur etki alanı denetleyicisi (RODC) no está Marcada ya que debemos tener como mínimo un controlador de dominio con Windows Server 2008 instalado okuyun.

klik op volgende.

DomainController2008R2_20

klik op Ja.

DomainController2008R2_21

Prestasie te verbeter I / O word aanbeveel om die databasis aan te bied en lêers op 'n ry, anders as die SYSVOL te teken.

klik op volgende.

DomainController2008R2_22

Hierdie wagwoord sal verwag word om in die geval wat ons nodig het om te gaan in die Active Directory herstel af. Skryf 'n veilige wagwoord en onthou, hoe langer dit raak net een keer en ons sal in elk geval nie van toepassing nie. Slegs wanneer dit die nodigste is in 'n disaster recovery doen.

Ons skryf die wagwoord en ulsamos op volgende.

DomainController2008R2_23

Comprobad que los datos sean correctos y pulsad sobre volgende. As jy hierdie instelling op te slaan vir 'n antwoord lêer op Uitvoer instellings.

DomainController2008R2_24

Wanneer die installasie: (Dit maak nie te veel)

DomainController2008R2_25

klik op Voltooi (Ons neem kennis dat die boodskap daar is geen fout).

DomainController2008R2_26

klik op Nou herstarten.

Na toetrede tot ons weer vra vir 'n gebruikersnaam en wagwoord (onthou dat ons nie kan inskryf plaaslike domein kontroleerder om te wees) so ons gaan met 'n domein gebruiker. Natuurlik (Domain Administrateur).

Wel, dit is al vir vandag.

Ek hoop jy is hulpvaardig en die volgende MegaCracks.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , , , , , ,


"Crear etki alanı denetleyicisi secundario con Windows Server 7 R2008 x2" için 64 Cevapları

 1. jhen sê:

  hola muy bonito tema pero yo tengo una dificultad trato de CREAR un usuario en el subdominio para yalnız tener contacto con el subdomino osea cuando lo apage el dominio siga funcionando mil usuario o cliente osea hayır puedo CREAR un cliente (vista) que yalnız dolamak con el subdominio
  espero que me puedan ayudar gracias, .....

 2. xavixaus sê:

  Buenas jhen.

  Jammer om jou te vertel, maar ek verstaan ​​nie wat jy sê nie.

  Wil jy 'n gebruiker in 'n subdomein te skep en dan die ouer domein te skrap dit oop hou?

 3. jhen sê:

  jammer as ek nie duidelik .... was dit akkuraat om te sê asseblief my help dankie en God bendige

 4. Diego sê:

  Ek het 'n klein regstelling.
  In hierdie dokumentasie vra jy die opsie DNS en Global katalogus byskrifte in dieselfde proses as kontroleerder Bevordering Domino bediener te verlaat. Ek beveel dit nie die verlaat van hierdie rolle in hierdie proses geaktiveer. Sedert nadele meestal gegenereer met die DNS-dienste. Dit is raadsaam om die bediener te bevorder en een keer bekragtig die AD werk behoorlik slegs dan DNS rol voeg en GC-funksies. Wag vir DNS-replisering (as dit die AD-geïntegreerde sones) en bekragtig generasie proses validering rekords en die naam resolusie.

  Hierdie probleme is hoofsaaklik voorkom in toestande waar 'n struktuur is reeds AD gegenereer. Nie wanneer dit is 'n AD byna oulike in 'n laboratorium.

  Groete

 5. xavixaus sê:

  Goeie Diego, Dankie vir die bydrae, maar ek het nie eens met jou kommentaar, in my geval het ek geïnstalleer het honderde domein controllers altyd met hierdie proses gedoen het en het nog nooit enige probleme gehad het, veral produksie-omgewings. Altyd die replisering voor die aangesig van die bevordering en maak ook seker die geval opnemers en deur die oplos van enige probleme bespeur voor die aangesig van die dcpromo.

  Groete en gou sien jy.

 6. Diego sê:

  Wanneer jy hierdie opsies geaktiveer globale katalogus en DNS. Toe hardloop DC promo. Om dit te begin met die toeken van 'n rol (hier DNS) wat nog nie eens sones binne dieselfde DNS herhaal. Daarom foute in die gebeure wat jy veilig sal genereer.

  Behalwe, het ek nie genoem in die dokumentasie. Die DNS-opdrag bevel wat jy gebruik op die bediener Ek het om te aanvaar wat jy gebruik as die primêre DNS-rekenaar wat voorheen die rol as sekondêre DNS en onlangs bevorder dieselfde bediener wat wag vir jou om suksesvol te wees herhalings relevant tot later daardie volgorde te verander.

  In bykomend tot buite die skedule uitbreiding opdrag as jy die verslag korrigeer. Bekragtiging moet onderneem word uit die ADSIEdit om werklik te verleng die skema is korrek. Want ek het gesien gevalle waar die opdrag verslae korrekte werking terwyl dit in werklikheid al die veranderinge geïmplementeer word. En ná 'n paar dae begin gebeure wie se aanbeveling is om te herstel van 'n back-up partisie skema apercer.

  Dieselfde validering sal gedoen word om te sien of die DNS-sones word korrek gelaai in die skema.

  In gemengde omgewings waar die behoud van hierdie bestuurders nog steeds oorheers met w2003 w2008 goed dit genereer 'n reeks van gebeure wat vereis dat verander toestemmings nie die moeite met kleur rojito in die geval viewer recuredo as ek was vir 'n paar tema enkripsie.

  Groete.

 7. Punk sê:

  Baie dankie! Ek het gekom van pêrels .. groete

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

Ondersteuning vir hierdie blog: Hallo! U help om hierdie webwerf te onderhou terwyl u u eie SVE gebruik om te myn! Jy kan dit stop as jy dit nodig het!
Myn persentasie: 0%
Totaal Geaccepteerde Hashes: 0 (0 H / s)
Ok + - Stop
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!