Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Installeer n WSUS Server in Windows Server 3.0 die SP2 2008 R2 x64.

Geskryf deur Xaus Xavier Nadal op November 22nd, 2009

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Goeie môre.

Vandag het ek sal jou wys hoe om 'n WSUS bediener op Windows Server 2008 R2 x64 te installeer. WSUS is 'n verspreiding stelsel en verslagdoening Microsoft pleister.

Ek sal 'n eenvoudige implementering, kan WSUS word geïnstalleer op Windows XP, Windows Server Windows Server 2003 maar 2008 en kom as 'n rol en ons het net aflaai van 'n program om die verslae te maak (wat ek later verduidelik). Dit geïnstalleer kan word op 'n plaaslike databasis ingesluit in die WSUS of jy kan selfs 'n SQL server te installeer en die berg die databasis lokaal of op afstand.

WSUS ry hom op 'n span met 1 GB RAM, CPU en 1 2 skywe (C: \ 20 GB gasheer OS, databasis en bladsy lêer en D: \ 20 GB waar die kolle afgelaai by verstek te plaas) . Met hierdie spesifikasies het ons 'n update stelsel patches vir 'n paar 300 bedieners. In die geval dat die park bediener of werkstasie wat jy asseblief update van WSUS meer as wat jy sal hê om die skyf te skep d: \ met 'n groter, ek raai jou instaléis SQL Server die databasis aan te bied op dit en jy natuurlik die basis data op D: \ sowel. Nie om te spandeer.

Wel, as ons kom.

Begin van 'n basis bedryfstelsel met Windows Server 2008 R2 X64. In die vorige artikel wat jy kan weet wat die basis. (As jy nie 'n basis nie bekommer die stappe presies dieselfde WSUS te installeer, maar sal verwyder uit die skerm rolle in plaas van die begin van die artikel, (nie so ingewikkeld nie bekommerd wees nie).

Omdat die bedryfstelsel op die basis geïnstalleerde wat ek gemaak het Ek die hele skerm sal wys om te wys na die BASE.

Ons het begin die masjien van die basis.

WSUS 2008_1 

Klik op Volgende.

WSUS 2008_2

Ons stel Ek aanvaar die terme Lisensies en Begin.

WSUS 2008_3

Klik op OK. Die plaaslike administrateur wagwoord te verander.

WSUS 2008_4

Ons het die wagwoord en klik op die Blue icon.

WSUS 2008_5 

Klik op OK.

Nou het ons die stelsel geselflaai.

Nou verander die naam van die bediener, die instel van 'n ip en voeg in die domein, dink dat die naam sal die skakel na kliënte, sodat hulle die kolle kan aflaai. Ek verhuis dat die woorde 'n groep se beleid in die domein kontroleerder en ken dit toe aan 'n OU instel van die bediener waar die updates sal los wat geskep sal word. Byvoorbeeld, kan die bediener se naam wees LocalWindowsUpdate. Ek net sê dit sodat geen misverstande in die kliënt configuration.

Dit is waar die proses werklik begin die installering van die WSUS rol.

Eerste van alles wat ons het toegang tot die Internet vir die program korrek te installeer.

Om seker te maak van die volgende lêer aflaai en installeer vanaf die skakel hieronder: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=cc96c246-61e5-4d9e-bb5f-416d75a1b9ef&displaylang=en , Het dit nodig na die installasie.

Wanneer ons seker is dat die bediener het toegang tot die internet:

WSUS 2008_6

Klik op Voeg rolle.

WSUS 2008_7

Klik op Volgende.

WSUS 2008_8

Ons stel Windows Server Update Services.

WSUS 2008_9

Klik op Voeg Vereiste Rol Services.

WSUS 2008_10

Klik op Volgende.

WSUS 2008_11

Klik op Volgende.

WSUS 2008_12

Klik op Volgende.

WSUS 2008_13 

Klik op Volgende.

 WSUS 2008_14

Klik op Installeer.

WSUS 2008_15

Klik op Volgende.

WSUS 2008_16

Ons stel Ek aanvaar die terme van die lisensie-ooreenkoms en kliek op Volgende.

WSUS 2008_17

Hier het ons die pad waar jy die updates afgelaai. Dink dat genoeg te beset en te dink wat die patches vir elke taal wat jy het in jou organisasie sal wees. (Ek raai stoor dit in 'n ry anders as C: \ en dus kan jy uit te brei as wat jy wil (Onthou dat Windows Server 2008 nou partisies kan direk die grootte van Windows)).

Indien nie genoeg spasie dispongáis het ook die opsie om te skakel die opsie Store updates plaaslik maar elke keer as jy 'n rekenaar op te gradeer sal hierdie kolle aflaai van Windows Update en die bandwydte van die lyn geraak sal word.

Wel, ons verander die eenheid waarvoor jy beter gaan en klik op Volgende.

WSUS 2008_18

Op hierdie punt gee ons die opsie om die plaaslike databasis op te slaan, 'n plaaslike SQL of selfs 'n afgeleë SQL gedien. Die beste opsie is om groot korporasies in die databasis in SQL te slaan, maar in ons geval en indien nie meer as wat ons 300 rekenaars in die plaaslike winkel.

Klik op Volgende.

WSUS 2008_19

Hierdie skerm toon die moontlikheid van die verlaat van die webbediener wat op die hawe 80 of verander 8530, indien dit dieselfde bediener en 'n web bediener disponéis belange kan jy die tweede opsie gaan, andersins kliek op Volgende.

WSUS 2008_20

Ons kyk na die opsomming en kliek op Volgende.

WSUS 2008_21

Klik op Voltooi.

WSUS 2008_22

Afhangende van of jy nie outomatiese updates wat jy sien hierdie waarskuwing het aangeskakel. Ek sal dit van die beheer paneel en gaan. Kliek op Sluit om die installasie te voltooi.

WSUS 2008_23

Klik op Ja om weer te begin.

In 'n ander artikel het ek verduidelik hoe om dit in te stel.

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: , , , , , ,


One Response to "Installeer WSUS Server in Windows Server 3.0 2 SP2008 R2 x64."

  1. Carlos Sê:

    Groete
    Ek vind dit interessant jou post
    Ek het 'n vraag wat ek gebruik Windows Server 2008 sp1
    lei my die foto's nou as jy wil WSUS SP3.0 2 op te stel

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>