Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

As 100% CPU probleem op te los GroupShield 7.0.1 en McScript_InUse

Geskryf deur Xaus Xavier Nadal op September 5th, 2009

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Goed, want ek het nie gevind nie enige inligting oor die oplossing vir hierdie probleem en ek dink is baie interessant wat jy ken hom Ek skryf hierdie artikel verduidelik die probleem en die oplossing daarvan.

Die scenario wat die fout is 'n omgewing Microsoft Exchange met McAfee Group en die nuwe antivirus enjin 3501.

Beheer van die enjin weergawe jy het GroupShield geïnstalleer kan nog steeds die see 5300 en kan nie verander word selfs die installering van die hand 3501 weergawe van die lêer na McAfee.GroupShield701_100CPU_2

Daar is verskeie versagtende die probleem van die moeilik om te sien 100% van die CPUDie eerste is 1 enkele SVE te hê, as jou stelsel het meer CPU 2-of detectaréis nie die probleem nie so in die geval wat jy geïnstalleer het Groupshield revisaros die proses McScript_InUse nie vertoon nie (slegs gebruik om op te gradeer, wat en enjin) as jy kan wees as gevolg van hierdie probleem.

Die probleem kom as jy het verander GroupShield van 'n weergawe 6.0 want in hierdie weergawe was 'n normale installeer McAfee Alert Bestuurder y McAfee Uitbreek wat onversoenbaar met die nuwe weergawe McAfee Group 7.0 en veral met die antivirus enjin 3501 is.

In kort, die probleem kom wanneer McAfee neem 'n nuwe antivirus enjin wat veroorsaak 3501 nie geïnstalleer word in 'n omgewing met McAfee Group Exchange as dit is nie verenigbaar met weergawes Outbreak Alert en Bestuurder.

Hierdie fout gaan net probeer om die opdatering van die antivirus van Eis en hierdie boodskap sal verskyn

Kon nie die belangrikste komponent koppelvlak genaamd die produk te kry.

GroupShield701_100CPU_3

Veroorsaak hoë stelsel gebruik:

GroupShield701_100CPU_4

Proses% CPU 35 McScript_InUse.exe, 31% van UdaterUI.exe en 9% van FrameworkService'N totaal van 75% van die CPU CPU 2 ontslae te raak van, in die geval julle 1 CPU enigste proses bereik 'n bestendige 100% CPU om die proses te voltooi deur die aanskakel van die antivirus en die doodmaak van die proses McSript_InUse.exe sien weer dat die stelsel terug na normale CPU load:

GroupShield701_100CPU_5

NOTA: In Agent weergawes 4.0 antivirus of later kan jy die proses stop slegs deur te druk Kanselleer werk op die skerm wanneer jy die fout sien.

Goed om hierdie probleem op te los, moet jy eers verwyder uit Programme by of verwyder el McAfee Alert Bestuurder y McAfee Outbreak Manager. (Ek verduidelik nie hoe om dit te doen en dit outomaties geen screenshots of veel verduideliking).

Los die nuwe enjin 5400 uit http://www.mcafee.com/apps/downloads/security_updates/engines.asp?region=us&segment=enterprise agent weergawe: Enjin-SuperDAT File (Intel) en installeer dit.

GroupShield701_100CPU_6

Druk Volgende.

GroupShield701_100CPU_7

Druk Voltooi.

Nou kan jy bevestig dat die antivirus-enjin word 5400.

GroupShield701_100CPU_1

En as jy gaan aan GroupShield Groupshield motor is ook 5400. Ons gemis die probleem met 3501.

GroupShield701_100CPU_0

En nou is die werklike toets. Re-run van die update proses en antivirus:

GroupShield701_100CPU_9

GroupShield701_100CPU_10

"Eureka"Ons het die probleem opgelos.

GroupShield701_100CPU_11

Ek hoop dat hierdie artikel is die verwysingspunt om hierdie probleem op te los, want ek het nie in staat was om 'n betroubare oplossing in hierdie verband te kry.

Groete MegaCracks.

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>