Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Soos 100% CPU probleemoplossing GroupShield 7.0.1 en McScript_InUse

geskryf deur Xaus Xavier Nadal on September 5th, 2009

Goed, want ek het nie gevind nie enige inligting oor die oplossing vir hierdie probleem en ek dink dit is baie interessant dat jy kan weet dat ek in hierdie artikel verduidelik die probleem en die oplossing om dit te skryf.

Die scenario waarin die fout is 'n omgewing Microsoft Exchange met McAfee Group en die nuwe antivirus enjin 3501.

Wanneer die nagaan van die enjin weergawe wat jy GroupShield geïnstalleer kan jy sien dat dit steeds die 5300 en dit is nie moontlik om te werk, selfs die installering van die hand-3501 weergawe van die lêer afgelaai word vanaf mcafee.GroupShield701_100CPU_2

Daar is 'n hele paar versagtende dit moeilik om die probleem van te sien 100% van die SVEDie eerste is om 1 enkele SVE het, indien ons stelsel het 2 of meer CPU detectaréis nie die probleem so in die geval dat jy kan geïnstalleer revisaros Groupshield die proses McScript_InUse loop nie (slegs gebruik om die produk, dat en enjin te gradeer) as jy met mag wees as gevolg van hierdie probleem.

Die probleem blyk die geval dat jy die opgedateer GroupShield van 'n weergawe 6.0 want in hierdie weergawe was 'n normale installeer McAfee Alert Bestuurder y McAfee Uitbreek wat onversoenbaar met die nuwe weergawe McAfee Group 7.0 en veral met die antivirus enjin 3501 is.

In kort, die probleem kom wanneer McAfee neem 'n nuwe antivirus enjin wat veroorsaak 3501 nie geïnstalleer word in 'n omgewing met McAfee Group Exchange as dit is nie verenigbaar met weergawes Outbreak Alert en Bestuurder.

Hierdie fout gaan net probeer om die opdatering van die antivirus van Eis en hierdie boodskap sal verskyn

Kon nie die belangrikste komponent koppelvlak genaamd die produk te kry.

GroupShield701_100CPU_3

Veroorsaak hoë stelsel gebruik:

GroupShield701_100CPU_4

Proses% CPU 35 McScript_InUse.exe, 31% van UdaterUI.exe en 9% van FrameworkService'N totaal van 75% van die SVE CPU 2 ontslae te raak van, in die geval julle 1 CPU enigste proses bereik 'n bestendige 100% CPU om die proses te voltooi deur die aanskakel van die antivirus en die doodmaak van die proses McSript_InUse.exe sien weer dat die stelsel terug na normale CPU load:

GroupShield701_100CPU_5

NOTA: In Agent weergawes 4.0 antivirus of later kan jy die proses stop slegs deur te druk Kanselleer werk op die skerm wanneer jy die fout sien.

Goed om hierdie probleem op te los, moet jy eers verwyder uit Programme by of verwyder el McAfee Alert Bestuurder y McAfee Outbreak Manager. (Ek verduidelik nie hoe om dit te doen en dit outomaties geen screenshots of veel verduideliking).

Los die nuwe enjin 5400 uit http://www.mcafee.com/apps/downloads/security_updates/engines.asp?region=us&segment=enterprise agent weergawe: Enjin-SuperDAT File (Intel) en installeer dit.

GroupShield701_100CPU_6

Druk volgende.

GroupShield701_100CPU_7

Druk Voltooi.

Nou kan jy bevestig dat die antivirus-enjin word 5400.

GroupShield701_100CPU_1

En as jy gaan aan GroupShield Groupshield motor is ook 5400. Ons gemis die probleem met 3501.

GroupShield701_100CPU_0

En nou is die werklike toets. Re-run van die update proses en antivirus:

GroupShield701_100CPU_9

GroupShield701_100CPU_10

"Eureka"Ons het die probleem opgelos.

GroupShield701_100CPU_11

Ek hoop dat hierdie artikel is die verwysingspunt om hierdie probleem op te los, want ek het nie in staat was om 'n betroubare oplossing in hierdie verband te kry.

Groete MegaCracks.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!