Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Ekoparty Sekuriteit Konferensie - Argentinië

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Augustus 26th, 2009

Goeie.

La Ekoparty Security Conference in Argentinië gehou op die 14 te 18 September by die Cultural Center Konex is 'n sekuriteit-konferensie wat die belangrikste ontdekkings in die rekenaar sekuriteit vir liefhebbers van hierdie wêreld, sekuriteit tegnici, programmeerders, systeembeheerders verduidelik, ens .. In hierdie lesing, byna al die praatjies en lesings is in Engels, maar hierdie keer in die Ekoparty daar sal 'n gelyktydige vertaling Engels-Spaans, en Spaans-Engels wees. OLEEEEEEEE, was dit tyd dat iemand begin om te doen

Ons verstaan ​​die lesings beter met hierdie stelsel van gelyktydige vertaling.

Benewens diegene wat daarvan hou om te kry in 'n afgeleë stelsels is die moontlikheid van ander "vergaderings" as Defcon of BlackHat hackers om hul vaardighede te toets in die toernooie oor lockpick. Hierdie jaar se aktiwiteit lockpick van die erkende organisasie uit te voer
internasionale Toool.

Sommige van vosotro gaan?? Kom ons kyk of ons het gesê dat sulke hierdie tyd was.

Jy het 'n kort week voor te berei vir die reis, 'n paar dae is baie interessant.

Groete MegaCracks.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags:


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!