Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Verander Windows wagwoord beleid 2003

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Julie 26th, 2009

Goeie.

Baie van u sal meer as een keer gevind het dat jy 'n gebruiker met geen wagwoord op 'n Windows Deployment Server 2000 of selfs vroeër, en nou kan nie skep nie die Windows 2003 gebruiker 'n richtlijn korrek omdat jy nie verlaat nie "laat leeg is" die wagwoord in aan die gebruiker.

Wel, die feit is dat Windows Server 2003 beskerming (richtlijn) wat nie plaaslik kan verander word en dit vereis dat die wagwoord het 'n minimum 4 7 of karakters (volgens weergawe).

inleiding -> Run -> gpedit.msc -> rekenaarkonfigurasie -> Windows Settings -> Veiligheid beleid -> Password Policy

DirContrW2003_2

Te verander hierdie richtlijn is wat nodig is om die domein kontroleerder in te voer om die beleid te verander, want anders hierdie opsie is geblokkeer:

DirContrW2003_3

Die skerm te ontsluit voordat ons na die Domino beleid Domein kontroleerder.

Verbind tot die domein kontroleerder en inleiding -> Configuratiescherm -> Systeembeheer -> Domain veiligheidsbeleid

DirContrW2003_1

Konfigurasie van Windows -> Beveiligingsinstellingen -> Rekening beleid -> Vergeet Beleid.

DirContrW2003_4

Dubbel kliek op Minimum wagwoord lengte.

DirContrW2003_5

Ons heg waarde aan karakters a 0 en klik op aanvaar.

Nou is ons terug te gaan na die bediener Windows Server 2003 ons wil 'n gebruiker wat geen wagwoord en skryf van 'n command line GPUpdate / krag vir die verandering in die beleid wat jy net verander die domein is onmiddellik uitgevoer word op hierdie rekenaar / bediener.

inleiding -> Run -> cmd.exe -> GPUpdate / krag

DirContrW2003_6 

Nou as ons na gpedit.msc sien ons weer dat die waarde van minimum wagwoord lengte het verander 0.

DirContrW2003_7

Nou kan ons net die wagwoord vir 'n gebruiker met geen wagwoord verander en weer die toepassing van die beleid op die domein vlak sedert die domein kontroleerder te vervang minimum wagwoord lengte a 7.

Ek hoop dat jy sal help.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , ,


12 Responses to "Verander wagwoord beleid in Windows 2003"

 1. anoniem sê:

  kak enti4ndo kennis

 2. Wilber sê:

  Hallo sodanig, is ek twyfel oor hierdie onderwerp en ek verduidelik my idees goeie veranderings in die beleid is om die wagwoord te verander soos verduidelik in die beelde wat al ok wanneer jy 'n gebruiker-rekening en gaan nie om te vra goeie wagwoord is die skep van 'n nuwe rekening, maar dit vra vir my die wagwoord te skep. wys ook vir my die boodskap: GEEN WAGWOORD voldoen aan die vereistes van die richtlijn van wagwoorde. CHECK Die minimum lengte VEREISTES, COMPLEXITY en geskiedenis van die wagwoord. kan verduidelik wat die kwessie.

 3. HHM sê:

  Verduideliking was goed en het my gehelp om die probleem oplos.

  Dankie

 4. Eduardo Martinez sê:

  Uitstekende verduideliking, het reeds hierdie probleem 'n paar dae en was nie die oplossing nie, jy het my baie gehelp. Dankie.

 5. Jose sê:

  Sip voer al die stappe, maar wanneer ek 'n nuwe gebruiker te skep, ek kry hierdie fout GEEN WAGWOORD Meets Wagwoord Beleid. Gaan die vereistes van minimum lengte, ingewikkeldheid en wagwoord geskiedenis. kan verduidelik die probleem.

 6. Andry sê:

  Hi Ek is die skep van gebruikers in Active dirctotrio en sê GEEN WAGWOORD Meets Vergeet Beleid. Gaan die vereistes van minimum lengte, ingewikkeldheid en wagwoord geskiedenis. q sal help om my en ek kan verander hoe ek dit verduidelik het, maar nog steeds gee dat die fout ....

 7. Wilber sê:

  Hi Andry gebrek skakel 'n keuse nie, maar om te sê: PASSWORDS moet aan die vereistes van kompleksiteit, jy het die opsie om te skakel en die beleid met die opdrag werk: GPUpdate / krag as wat in die beeld keer gedoen wat jy kan skep gebruiker rekeninge sonder wagwoorde.

 8. Afstammelinge sê:

  Uitstekende baie maklik en baie nuttig

 9. Marco Soberanis sê:

  Exelente. Ek wens u geluk!

 10. chema sê:

  Dit was 'n groot hulp.

  Dankie.

 11. Guillermo sê:

  ok. goed en danksy is op soek na hierdie onderwerp, want ek het reeds die legende wat nie cumplia met sekuriteit beleid, sodat gebruikers nie kon skep sonder om sleutels met letters, syfers en simbole gevoer word.
  Dankie vir die tip.

  groete,

 12. Anonymous sê:

  Oom naai ek net gered jou gat, dankie, 'n fokken post !!

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!