Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Nuutste tendense in die kuber-bedrog: Facebook (sosiale netwerk Die gevaarlikste bestaan).

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Julie 3rd, 2009

Goeie môre.

Die titel van hierdie post is meer paniek saai as wat ek sal verduidelik, maar soos alles in die rekenaar wêreld moet 'n rekenaar guru om deesdae wat nie mislei word vir die een kant of die ander wees.

nie meer nutteloos het die laaste generasie antivirus, malware of selfs analise op die mees gevorderde tegnologie in firewall as sodanig as iemand wat versigtig vir die klein speletjies wat jy stuur uit 'n kontak Facebook te aanvaar (Ons val in die strik sonder om dit te besef).

'N Rukkie gelede het ek 'n artikel gepubliseer waarskuwing van 'n bedrogspul wat gemaak word by telefoonnommer die gepubliseerde data om data op Facebook voordoen as banke bekom.

Wel nou is dit gaan verder, en nie net met die data op Facebook, maar in programme wat dit gebruik. Die laaste bekende geval is die beroemde IK-toets intelligensie, Baie van julle sal uitgevoer het, asook om die uitslag van die spel ken, die program vra jy vir 'n telefoonnommer (Dit gevaar het op jou selfoon te gee? Hoeveel sal jy roep, of jy sal boodskappe stuur) Maar as die ontvangs van boodskappe is gratis, want ek om my telefoonnommer om die uitslag van my toets te leer ken.

Wel, daar is nou 'n maatskappy genaamd M-blox wat saam met Flycell maak 'n monumentale bedrogspul, wanneer jy die selfoon-nommer te gee in die toepassing daarvan in Facebook word aanvaar dat jy die ondertekening van 'n kontrak wat aanvaar jy boodskappe stuur na mobiele wat jy 'n waarde van € 0.30 wat jy betaal uit jou sak gegee en jy kan nie kla nie.

Om die diens te stop van hierdie diens as jy geval het in die bedrogspul Net jy sal hê om 'n boodskap met die woord af te stuur om 7837 en jy sal direk gegee uit die diens.

In elk geval ek sê dat Facebook is te blameer vir hierdie, maar moet die programme wat op dit te meet.

Vir meer inligting:

http://piensayescribelo.blogspot.com/2009/05/mas-sobre-la-estafa-flycell.html

PS: Wees baie versigtig en altyd LEED LOPD kontrakte wat gewoonlik akkuraat, maar gebruik hulle die afgelope tyd die teks verander en die maak van ons glo dit is dieselfde soos altyd. Ons aanvaar en gereed, maar ons is iets wat later die gevolge te betaal aanvaar.

MegaCracks groete, ek hoop nie een van julle dit slaag, maar ek vermaan julle as 'n saak.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , , , , , , ,


2 Responses to "nuutste tendense in die kuber-bedrog:. Facebook (sosiale netwerk Die gevaarlikste bestaan)"

 1. Amilcar sê:

  Ek bedrieg in die dieselfde manier as wat jy beskryf, het jy 'n idee wat te dirijirse hierdie bedrogspul aan te meld, toe ek my rekening Ek het 'n verrassing, ek betaal EUR 33 7837 boodskappe wat ek nooit gevra.

 2. inquina sê:

  Ek het te spandeer.
  Ek ontmanteld in Movistar.
  as my huidige operateur enigiets doen soos ek,
  Ek gee ook laag
  en so aan.

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!