Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Nuutste tendense in die kuber-bedrog: Facebook (sosiale netwerk meer gevaarlik as enige).

Geskryf deur Xaus Xavier Nadal Julie 3rd, 2009

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Goeie môre.

Die titel van hierdie post is meer alarmisties as, maar as ek alles sal verduidelik in die rekenaar wêreld moet 'n rekenaar guru hierdie dae wat nie mislei deur die een of die ander kant te wees.

Dit is nutteloos om die nuutste virus scan, malware beskerming, of selfs in die mees gevorderde tegnologie in die firewall as sodanig te hê indien iemand wat versigtig van die speel van speletjies wat jy gestuur van 'n facebook kontak aanvaar (We Fall in die strik sonder om dit te besef).

'N tyd gelede het ek 'n artikel gepubliseer waarskuwing van 'n bedrogspul wat deur die telefoonnommer van die data gepubliseer in facebook data poseer as banke te kry.

Goed gaan nou verder, en nie net met die data wat ons op facebook maar die toepassings wat dit gebruik. Die laaste bekende geval is dié van die beroemde intelligensie IK-toetsBaie van julle dat jy sal uitgevoer word, en die uitkoms van die spel ken, die program vra jy 'n telefoon nommer (die gevaar is gee jou selfoon bel veel Soos jy of sal stuur jy boodskappe?) Maar soos ontvang boodskappe gratis omdat ek my telefoonnommer te gee die resultaat van my toets om te weet.

Wel, nou is daar is 'n maatskappy met die naam M-Blox saam met Flycell wat maak 'n monumentale bedrogspul, wanneer jy die selfoon nommer op die aansoekvorm in facebook word aanvaar dat u die ondertekening van 'n kontrak wat aanvaar jy boodskappe stuur na mobiele gegee het 0.30 die moeite werd € wat jy betaal uit jou sak en jy kan nie kla nie.

Om uit te teken van hierdie diens as jy geval het vir die bedrogspul Net jy sal hê om 'n boodskap te stuur met die woord af te 7837 en dit sal direk uit die diens.

Op geen manier ek sê dat Facebook is te blameer vir hierdie, maar moet die aansoeke wat uitgevoer word op dit meet.

Meer inligting by:

http://piensayescribelo.blogspot.com/2009/05/mas-sobre-la-estafa-flycell.html

PS: Wees baie versigtig en lees altyd LOPD kontrakte gewoonlik waar, maar die afgelope tyd word dit gebruik deur die verandering van die teks en die maak van ons glo dat dit is dieselfde soos altyd. Aanvaarde en gereed, maar ons is die aanvaarding van iets wat die gevolge sal betaal later.

Megacracks Groete, ek hoop dat niemand van julle dit sal slaag nie, maar ek vermaan julle as 'n geval.

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: , , , , , , , , , , , , ,


No Responses to "nuutste tendense in die kuber-bedrog: Facebook (sosiale netwerk meer gevaarlik wat bestaan)."

 1. Amilcar Sê:

  Ek bedrieg in die dieselfde manier as wat jy beskryf, het jy 'n idee wat te dirijirse hierdie bedrogspul aan te meld, toe ek my rekening Ek het 'n verrassing, ek betaal EUR 33 7837 boodskappe wat ek nooit gevra.

 2. inquina Sê:

  Ek het te spandeer.
  Ek ontmanteld in Movistar.
  as my huidige operateur enigiets doen soos ek,
  Ek gee ook laag
  en so aan.

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>