Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Nuwe Microsoft soektog Bing (direkte mededinging van Google)

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Junie 2nd, 2009

Goeie middag,

Ek het al probeer die nuwe soekenjin wat Microsoft het, dit staan ​​bekend as BING en tot dusver lyk dit goed, soos jy kan sien in die foto's, wat is 'n ander ding is hoe dit werk ... wan beta, Sal hulle wil die pad van die beta-weergawes van Google volg, sal hulle alles doen met Beta en as dit nie werk nie ... sê dat dit deur Beta in 'n paar dae sal jou ervarings te sien.

Baie goeie skerm aanbieding, wat ons gesien het, is dat dit baie vinnig ... Ek beveel aan jy configuréis oomblik die land is die Verenigde State van Amerika (Inglés) (boonste regterkant) en jy sal baie meer opsies, soos jy kan sien in die volgende beeld.

bing_2

In die Verenigde State van Amerika (Inglés) Jy kan die leser trek fondse terug in die tyd elke dag te verander tot die dag wat ek die web begin, sal meer oor recuadritos inligting oor fotografie (baie suksesvol) verskyn. By the way beelde is amazing, kan jy 'n lang tyd te spandeer op soek na hulle, hoe meer dae slaag meer foto's wil. Die elke dag opgedateer.

In vergelyking met die web in Spaans is heel anders Ehhh, geen bewegende beelde of addisionele opsies, of soek vir video's ... Alles sal kom

bing_1

MegaCracks my reeds vertel.

PS: Hulle is so vol vertroue dat die leser is beter as die uitvoering van 'n lewendige vergelyking van 'n soektog van Google Bing en ander. http://www.discoverbing.com/behindbing/SearchChallenge.aspx

bing_3

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!