Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Dinge om te weet (Deel I)

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Mei 23rd, 2009

Goeie môre.

Daar is baie dinge wat ons as vanselfsprekend aanvaar en nie in wat ons moet leer, goed wat ek nou doen, is om 'n mini-reeks artikels word wat hierdie klein kennis te skep, kan ons baie help en val nie nooit verduidelik hoekom hulle is min dinge wat nie belangrik gee, maar moet weet:

Wanneer verbinding met remote desktop van 'n vorige bedryfstelsel na Windows Vista aan 'n bediener: is is daar 2 maniere om aan te sluit:

1.-

mstsc die verband instrument oop te maak.

server verbinding met die bediener in 'n meer sessie.

2.-

mstsc die verband instrument oop te maak.

Server / console verbinding met die bediener in 'n sessie, soos ons in die voorkant van die bediener (Tipe PCAnywhere), feitlik alle beheer oor wat ons doen. Op hierdie manier sal ons sien aansoeke of skerms wat van die ander modi oop, maar ons kon nie sien nie want hulle hardloop in "Console".

In Windows Vista en bo die tweede metode is anders 2 van Server / console a Server / admin. Dit lei tot verwarring en dikwels sal dink ons ​​is in "Console" en ons sal nie wees nie, want volgens die bedryfstelsel wat ons gebruik om aan te sluit, is anders.

MegaCracks na 'n ander mini artikel.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!