Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

As 'n Windows kloon 2008 Server (Sysprep)

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Mei 14th, 2009

Goeie môre, natuurlik is ons reeds besig om ons maatskappye te installeer Windows Server 2008 wat maak ons ​​nodig om kloning van bedieners te voer om ons effens goedkoper en ratser te laat werk.

In die verlede het ons om klone spook maak en wil om voort te gaan om dit te doen. Hierdie stelsel is baie goed, want naas 'n vinnige, net beslaan die ruimte wat op die skyf, nie asof ons 'n afskrif van 'n vmdk (virtuele skyf VMware) byvoorbeeld gemaak, beslaan jy die hele skyf kapasiteit (ek dink daar mark aansoeke wat klone van vmdk voer, maar vir nou weet nie). Met Ghost in minute kan ons 'n beeld hê sodat dit kan "unzip" die tye wat jy wil, maar die probleem kom wanneer die laai van dieselfde beeld 2 keer sien ons die stelsel dui aan dat daar 'n dubbele rekenaar op die netwerk.

Waarom, dan gebeur dit dat die spanne 2 gered van kloon het dieselfde SID. Voorheen in Windows Server 2000-of Windows 2003 jy kan gebruik om NewSID gegenereer word om 'n nuwe SID en solventábamos die probleem, maar vir nou is die sysinternals ouens het hierdie groot program gestaak en ons het op te los vir ander instrumente.

Hier kom Sysprep, Die groot onbekende onder diegene wat graag derde party gereedskap te gebruik, ongeag van wat reeds bestaan ​​in jou eie stelsel, wat die taak nog makliker doen.

Hierdie keer het ek verduidelik watter stappe om te volg om 'n rekenaar te kloon sonder valsheid.

Eerste van al die begin van 'n basis eenheid geïnstalleer acabadito dat ons ons opset (beveiligingskenmerken, handige programme, Windows aktivering ...) Wanneer die stelsel is in die toestand wat ons wil en gereed om die beeld wat ons gaan maak aansoek gedoen het Roete: C: \ Windows \ system32 \ Sysprep \ en hardloop die program Sysprep.exe.

Windows Sysprep 2008_1

Maak 'n keuse Veralgemeen 'n nuwe SID te skep en verwyder stelsel inligting. (Hardware, ens.)

Druk aanvaar. (Hierdie is die stappe uit te voer 'n SID verander die bediener in die vraag en die skoonmaak hardeware) Daar is so moeilik om dit nie te doen nie?

Nou is wanneer ons die kloon of template as jy wil.

Na die begin van die rekenaar skerm sal toon die volgende:

Windows Sysprep 2008_10

Druk volgende.

Windows Sysprep 2008_11

Merk Ek aanvaar die lisensie terme.

Druk volgende.

Windows Sysprep 2008_12

Tik die naam van jou bediener en druk Begin.

By die begin van die bediener vra om die plaaslike Administrateur wagwoord in te voer.

Windows Sysprep 2008_13

Druk aanvaar.

Windows Sysprep 2008_14

Voer die wagwoord in en druk Intro.

Windows Sysprep 2008_15

Druk aanvaar.

Sysprep is sterker as dit en van command line kan gebruik word, kan jy 'n unattend.xml lêer wat die verstellings outomaties te voer sonder om enige data na die begin. (Eendag gaan ek in meer besonderhede verduidelik).

Ek hoop jy is nuttig of ten minste die vrees van Sysprep verloor en van hier begin jou eie konfigurasies te skep.

PS: Die stappe wat ek gevolg het is ook van toepassing op Windows Vista natuurlik.

Sien julle binnekort.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , , ,


30 Responses to "kloon 1 Windows 2008-Server (Sysprep)"

 1. Fran sê:

  Hi Xavi.
  Eers het ek lyk soos 'n genie in die wêreld van die bediener en tweedens wou ek 'n vraag te vra.
  Ek het 'n LP met Windows-bediener wat loop 'n program server2003 rekeningkundige raming en 'n venster in die domein daar is 15 masjiene.
  En nou gaan die bediener te verander pregun.Tengo nuwe een, soos ek dit doen, om 'n kopie te maak van ou na nuwe?
  Ek weet die vraag is 'n bietjie konfyt, maar my kennis van bedieners is nog nie baie uitgebrei.
  Dankie en Groete

 2. XaviXaus sê:

  Goeie Fran.
  Eerste van alles baie dankie vir die Alago.

  Ek verstaan ​​die skema wat jy het is 'n ou fisiese bediener met Windows Server 2003 en 'n nuwe bediener wat is die plek waar jy wil wees dieselfde as die datum op die ou bediener gekoop het, reg?

  Wel dit korrek te doen, moet jy Windows installeer van nuuts 2003 Server by die nuwe bediener en installering van die aansoek met die hand. (Maar ek dink jy het dit sedert jy opgewek ..)

  Jy sal nie jou verskillende opsies en kies die een wat die beste by jou pas:

  Eerste van alles (my gunsteling) is om te kyk of die nuwe server is verenigbaar met die gratis weergawe van VMware ESXi, is dit:

  1 - Settle die VMware ESXi op die nuwe bediener
  2 - Maak 'n converter van die fisiese-bediener aan die nuwe virtuele maak.
  3 - Draai die ou bediener af en begin die virtuele.

  Met hierdie sal jy alles presies soos jy tot dusver gehad het op die bediener ("ou"), maar in 'n nuwe omgewing. (Ek het ook onthou dat daar slegs deur die uitbreiding van die geheue van hierdie nuwe bediener nuwe virtuele bedieners kan skep).

  Ander, minder aanbeveel.

  Jy kan 'n kloon met Norton Gees nut en probeer declonarlo op die nuwe bediener (raai nie en ek dink al die veranderings in die hardeware en die toekoms probleme sal hê, maar soms werk dit, ek herhaal dit nie aanbeveel in 'n produksie-omgewing .)

  So in opsomming Ek beveel aan jy die eerste keer as jy probleme het en doen dit stadig van nul, terwyl die handhawing van 'n afskrif van die ou bediener as 'n geval.

  Ek hoop jy het 'n duideliker bediener 'n bietjie. Laat my weet wat jou besluit.

 3. Fran sê:

  Hi Xavi.

  Wat ek sê vir julle, 'n verskynsel in esto.Bueno, die gemors, ek vertel wat ek doen min of meer, en die res Ek kan aandui of jy goed dink.

  Die nuwe bediener is geïnstalleer op Windows Server 2003, sou Ek het die cd te sit met VMware ESXi geïnstalleer is sodat die bedryfstelsel en intalaria uitvee hierdie nuwe stelsel wat maak virtuele bedieners. Waar?.
  Dan weer geïnstalleer is, VMware, jy moet 'n converte fisico.Hay bediener maak en ek verdwaal, is nie baie goed hoe om daardie stap te maak nie, sal jy omgee om vir my sê?.
  Jammer oor die vlak van kennis in hierdie veld, maar ek is 'n bedieners stadig probeer ponerma dag.

  groete en dankie.

 4. Daniel Arias Ospina sê:

  XaviXaus goeie môre;

  Wou eers om jou te bedank vir die deel van jou kennis vir die voordeel van ander, en die tweede het ek wou iets om te sien:

  Die maatskappy waarvoor ek werk, ons het 'n HP-Proliant bediener met Windows Server bedryfstelsel 2008 waar ons 'n domein daar en rondom 30 gebruikers. In die bediener elke gebruiker jou inligting en die vooruitsigte PST-lêers van elke gebruiker in om te back-up van al jou gebruikers inligting na 'n verwyderbare hardeskyf bespaar.

  Hoewel uitgevoer om die rugsteun van data en e-pos van gebruikers op 'n verwyderbare hardeskyf elke 12 uur, as ek die tyd wat ek nie daarin slaag om die bediener bedryfstelsel kan neem, laat my nie vir gebruikers, en kan nie ontwikkel hulle aktiwiteite normaalweg.

  Hy het gedink kloon die bediener se hardeskyf vir die dag dat ek nie daarin slaag om die beeld op 'n ander rekenaar te installeer en dit het gesê gebruikers kan normamelte werk, maar nie regtig nie wat is die procedmientos vir hierdie kloning of as daar 'n ander manier te ondersteun daardie bediener.

  Ek dank u by voorbaat vir u samewerking.

  Duisend maal dankie

 5. XaviXaus sê:

  Daniel Goeie.

  Eerste van alles dankie besoeke en kommentaar.

  (OS) en D (data) in:: óf-skywe 2 (aanbevole) 2-partisies Vir 'n betroubare weergawe van die bedryfstelsel eerste van alles wat jy moet 'n aparte C te hê.
  Dan as jy 'n afskrif van die D: \ ry op 'n eksterne ry (Ek beveel 'n band ry) wat jy kan kopieer en te herstel.
  As jy sê jy is "bas" die bedryfstelsel moet 'n afskrif (kloon) op 'n eksterne hardeskyf, CD, dvd.etc ...

  Dit vereis die gebruik van utilities soos Acronis, Norton Ghost (Dit het my gered het van baie probleme), ...

  'N goeie aanbeveling wat ek doen elke keer as ek 'n bediener of selfs die tuisspan is na die installering van die bedryfstelsel, pleister, die naam van die span, ens ... Ek maak 'n kloon met Norton spook disk C: aan die beeld. Toe het ek begin om die sagteware te installeer, byvoorbeeld in die geval van 'n drukbediener alle drukkers, en nadat hy alles bereid is om voor die bediener in produksie gaan ek 'n kloon wat sal die laaste ramp te herstel ( Hierdie kloon om dit te stoor op 'n eksterne ry of 'n CD / DVD in 'n vuurvaste veilig).

  Enige veranderinge aan die bediener te maak wanneer dit is nie op die skyf D: \ Ek maak 'n kontrolelys van veranderinge en indien die skyf C: \ "dop" kloon en die herstel van die veranderinge uitgevoer kontrolelys te kry voor die bediener as die ramp.
  Toe ek baie veranderinge gemaak het na die laaste kloon, 'n kloon uitgevoer weer en verwyder die kontrolelys en stoor dit in 'n veilige as die vorige kloon (etiket wat hulle ook die verskille tussen hulle te leer ken).

  Wel, ek hoop dat ek enige twyfel uitgeklaar.

  My aanbeveling: Norton Ghost command line-weergawe. Nou kom in die 2.5 suite, Maar jy kan praat met jou besigheid en jy kry 'n lisensie op 'n lae koste van slegs MS-DOS-weergawe.

 6. Daniel Arias Ospina sê:

  Baie dankie vir XaviXaus samewerking.

  Uitstekende keuse en baie duidelik jou verduideliking.

 7. Eyra sê:

  Ek het per ongeluk die Sysprep / veralgemeen en ek probeer die bediener.
  Ek het die stappe wat jy in hierdie blog te sit van die bediener se naam genoem het nie, maar vra my 'n gebruikersnaam en wagwoord te sit. Ek het die administrateur wagwoord van die gebruiker geplaas, maar nie werk nie. Klaarblyklik was die bediener werk nie, want wanneer die IP-adres van die bediener ping terug vir my die data, selfs dieselfde domein, maar ek kan nie die bediener om die stel te voltooi, kan ek nie gebruik.
  Please help.
  Dankie.

 8. XaviXaus sê:

  Goeie Eyra.

  Een van die dinge wat jy kan probeer is om 'n instrument te gebruik om te "verander" het die plaaslike administrateur wagwoord vir die gebruiker.

  Byvoorbeeld as jy dit aflaai Hiren se jy sal vind in verskeie instrumente. Ek NTPasswordRecovery wat baie sterk is, beveel die gebruik en sal nie 'n probleem in die wat dit gebruik, het jy al die stappe volg en gaan.

  Laat my weet.

 9. Eyra sê:

  Hallo XaviXaus.
  Dankie vir jou vinnige antwoord, maar ek dink ek het 'n bietjie meer uit te brei die situasie wat hom voorgedoen het.
  Ek aansoek gedoen het deur onkunde die Sysprep / veralgemeen na 'n produksie server dink dit sou 'n fout van KMS Ek het in die Event Viewer korrigeer, maar wat hy gedoen het, was die bediener amper soos nuwe, Ek sê amper, want dan het ek besef dit is al inligting op die skyf, wat reageer op die domein en kan jy toegang tot die inligting wat dit bevat, insluitend die bestuur van die Access-databasis wat gebruik word in die kantoor, maar jy kan nie fisies gaan na die bediener van die dieselfde. Al wat ek nagegaan deur 'n rekenaar wat aangeheg is tot die domein.
  Ek dink een van die probleme is dat die plasing van die bediener se naam ek genoem Server1, wanneer die oorspronklike naam was Servidor1. Die situasie wat ek het is dat nadat Sysprep / veralgemeen nie 'n gebruiker vir daardie bediener, of Bestuurder of Administrateur as die login gevra om 'n gebruikersnaam en wagwoord in te voer.
  As jy verduidelik wat in hierdie uitgawe, moet daar 'n administrateur te wees, maar in my geval nie bestaan ​​het nie.
  Wat verhoed dat my uit die ingang van die bediener en stel dit te voltooi en / of sit dit om te werk soos dit moet.
  Ek het besluit om die bediener data te rugsteun en dit formaat.
  Dankie vir die ondersteuning en ek wens u geluk ook vir die blogs wat ek gesien het, is baie verduidelikende en volledig is.
  Ek hoop om inligting te ontvang van jou bladsy.
  Groete,
  Eyra

 10. Daniel Arias Ospina sê:

  Hallo XaviXaus ...

  Ek het 'n vraag hoe ek kan instel of te installeer die herstel Omgewing (WinRE) in 'n WS08? as gevolg van wat ek gehoor het, sou toelaat dat my bediener in die geval van 'n ramp te kry.

  Dankie vir u samewerking.

 11. rychs sê:

  hi Xavi
  hallo baas gaan ... Ek het 'n paar van die vrae ... die eerste keer is as jy geskep die handleiding vir Windows XP sysprer hierdie handleiding baie goed dis soos vir my haha ​​en as so jy het 'n handboek of handleiding vir windows7, ek het 1 masjien gereed met windows7 met programme en speletjies wat ek wil hê dat die skyf te gebruik om verskeie stuks te kloon .. Ek hoop snoei q resp .. uit reeds baie dankie .....

 12. xavixaus sê:

  Goeie Rychs, het ek ander handleiding, het ek nou min tyd, maar aanduidings van 2008 dien jy vir Windows 7, het gedink om dieselfde weergawe van die bedryfstelsel wees, maar is 'n bediener en een werkstasie (Die kern is die daarvan) met die funksies van Sysprep moet ook Serlas nie.

  Miskien is wat jy wil om beter te doen, jy sal 'n aansoek soos Ghost images (vanaf 'n baie bekostigbare prys) en 'n groot funksie. As jy hoef nie nie hierdie rekenaars om te hê in 'n domein nodig het nie gee jy probleme (die hulle te hê in rooi) moet slaag die Sysprep aan nie het dubbele name die hulle aan met mekaar te verbind, maar ek sê jy nodig het en vir my die beste cojemos opsie ...

  Groete en sien julle binnekort

 13. rychs sê:

  Xavi antwoord dankie x. Ek sê vir julle in Windows XP berei alles van programme te speletjies hier een keer 'n q Ek doen my Manuel sê jou Sysprep, dat is om te sit en dan Sysprep, kan jy dit doen op Windows stuks 7 wil kloon met verskillende hardeware ... dankie baas

 14. xavixaus sê:

  Het weer Rychs goed geword.
  Ja, jy moet in staat wees om te doen as in die vensters 2008. Laat my weet wat jou ervaring.

 15. Darodriguez27 sê:

  Hallo xavixaus

  Ek het 'n probleem reg toe ek gevra om die Administrateur-wagwoord na Sysprep in Windows Server Standard 2008, inkomste, 'n wagwoord te verander, en ek kry die fout "Toegang geweier".

  Ek waardeer as jy my 'n hand en kan nie die oorsaak of die oplossing.

  By voorbaat dankie vir hierdie pos en ander Ek het al baie nuttig.

 16. Darodriguez27 sê:

  Hallo weer,

  En die oplossing gevind:
  http://social.technet.microsoft.com/Forums/en-US/winservergen/thread/c6ca1fce-e6c3-407c-9407-6b3ba7a48c34/

  "Unbelieveable! Ek het gevind dat die kwessie ...

  Die plaaslike / ingeboude Administrateur rekening eienskappe "Gebruiker kan nie wagwoord verander" nagegaan. Hoe dit gebeur het, het ek geen idee nie ... maar dit het. Nadat ek hierdie instelling gedeselekteer het, het dit soos 'n bom gewerk het soos dit moet. "

  Dankie,

 17. xavixaus sê:

  Goeie darodriguez27

  Volmaak is, ek is lief vir wat jy jouself kan vind oplossings.

  Maar kan jy verduidelik hoe jy het in die stelsel om die eiendom te verander as jy kon nie die stelsel bekragtig?

  Dankie vir jou kommentaar.

 18. Paco Vincent sê:

  Hi Xavi,

  nie weet wat jou webwerf, maar daar is baie interessante artikels en in die geval van kloning skyf (stelsel) kan gebruik word om 15 Gees (sowel as na 'n ander skyf beeld) by die boot tyd in 'n R2008 W2 x64? Geen domein. Ek het probeer om die kloning program self R2008 W2 x64 en nie werk nie as jy iets op die masjiene met W7 x64.

  Dit is vir 'n paar van die stelsel skywe (C) is 'n e-pos bediener en het min updates sedert die e-pos program word gehuisves in D (met al sy gids boom) wat ek doen daaglikse rugsteun met Cobian.

  So as cascade stelsel skyf (C) deur die verandering van die skyf te hou hardloop. In hierdie geval sou ons nie nodig om die Sysprep uit te voer, aangesien dit sal altyd dieselfde masjien.

  Baie geluk.

 19. xavixaus sê:

  Goeie Paco Vicente.

  Dankie vir die kommentaar.

  Ek stel voor jy kyk Gees Oplossing Suite want ek dink 15 Gees nie ondersteun Windows Server.

  Maak seker jy kan 'n beeld van 'n enkele skyf, nie 'n probleem nie.

  Die deel van Sysprep word aanbeveel om te doen as jy het die span se naam verander, maar in jou geval, sou dit nodig wees as goed genoem word nie, en jy het herstel deur middel van 'n beeld wat identies is aan wat by die domein.

  Wat beveel jy aan wat voor die maak van die kopie met die Gees Oplossing dien die domein bediener en wanneer jy klaar maak die Gees van die ry C: \ voeg dit weer, so jy seker maak dat die voorwerp in AD is nuwe wanneer ry jy Casque C: \ en die herstel van die Gees en het geen probleme van verifikasie, ens ...

  Bo alles wat gebeur het aan baie reeds seker wees dat die plaaslike administrateur gebruikergetuigskrifte voor die span se uitskakeling van die domein aangesien daar geen domein administrateur regte jy het baie jy dit kan gebruik om te weet ... Selfs as dit gebeur en jy verduidelik hoe om die stelsel te hack die plaaslike administrateur wagwoord te kry sonder om te weet dit.

  Groete. Ek hoop dat jy die skoonmaak van die saak 'n bietjie meer.

  Sien julle binnekort.

 20. Paco Vincent sê:

  Met Xavi,

  Ek het vergeet om jou te vertel dat hierdie bediener is nie binne die domein.

  In elk geval, as ek sê jy kyk Gees Oplossing Suite, het ek gekyk, maar dit blyk dat nie ondersteun volgens Symantec tafel, maar ek wil net een skyf na die ander te kloon sonder selflaaiing OS indien nie boot vanaf die CD self en 'n generate fisiese kloon skyf, ook meer as een d

  Blykbaar ondersteun net die Backup Exec en Backup Exec Recovery die moeite werd om 'n pasta, maar ek sal nie op die server installeer as jy loop nie op die boot tyd, as ek gepos Ek probeer om skyfafbeelding (wat nie wat ek wou) te skep maar het na 'n paar pogings nie werk nie en ek het om Symantec gereedskap om te probeer, maar wil nie meer kloning sagteware te belê in die bediener self.

  Groete en dankie.

 21. xavixaus sê:

  Goeie Paco Vicente.

  So, wat ek aanbeveel is om 'n Hiren se Boot CD te gebruik vir die voorbeeld, want dit is 'n Live CD wat jy kan gebruik om terug koue van een skyf na 'n ander. C: C:
  Ek dink regtig dat nie wettig is nie omdat die weergawe wat neem, is deel van Gees Oplossing Suite-of 15 Gees, ens ... maar al wat jy regtig nodig het, is die ghost.exe lêer en voer dit uit 'n LiveCD. Daar is baie online maar Hiren se altyd uit enige probleme plek.

  Daar Live CD soos Bart PE maak dit ook maklik om te deel, want hierdie CD wat jy kan byvoeg "plugins" / "programme" meer funksies het kan jy bv. Partition Magic en Gees voeg sodat jy kan die grootte van partisies terwyl jy dit doen 'n kloon van die skyf te skyf of na 'n GHO as 'n beeld.

  Ek hoop dat jy sal help.

 22. Paco Vincent sê:

  Hi Xavi,

  Ek het verskeie wettige weergawes van die Gees, insluitend 15, maar nog nooit gebruik word teen 'n bediener of 2003 2008-Std R2 x64 het altyd in 'n klein masjiene, was my bedoeling met hierdie vraag nie belê 4 uur 5-staande server om te toets of dit werk as Ek het met die instrument W2008 R2 Friends - skep beeld.

  Ek het nie gekoop of gebruik word en Gees Oplossing Suite.

  Aan die einde word verminder as ek kan ghost.exe koue en van die DOS command line kan gebruik, selfs met EFI.

  Ek sal hierdie naweek probeer en ek u inlig.

  Groete.

 23. xavixaus sê:

  Goeie Paco Vicente.

  Teen 2003 bediener wat jy kan gebruik om dit veilig, nie gaan jy enige probleme te gee.

  Teen 2008 bediener is 'n ander saak, volg hierdie artikel as iets verkeerd gaan nadat jy die CD selflaai nie.

  http://www.megacrack.es/2010/01/28/como-restaurar-imagen-ghost-de-windows-2008-r2-sin-haber-hecho-un-sysprep-0xc000000e/

  Groete.

 24. Paco Vincent sê:

  Hi Xavi,

  op die ou end my blydskap in 'n goed en ook met probleme, die poging om 'n kloon te maak met die Gees 15 nie werk nie, aangesien koue kloon kan nie net 'n beeld (i2v) doen nie, maar ook as 'n skyf bedryfstelsel was omtrent onder LSI partisioneerdermodule nie toegelaat om my te sien wat hy het onder die skyf verwyder vir daardie kontroleerder en verbind om dit te SATA0 moederbord en dit was my fout sedert die masjien is redelik nuut op die pad, wat gebruik word deur UEFI so was die lêer laai agter en nie langer laat my toe om dit terug te plaas op die beheerder, maar ek het geen probleem met dit se eie moederbord.

  Seker die Gees 11.5.1 nie behoorlik werk nie ten minste W2008R2 gegenereerde skywe en plate met UEFI BIOS in ander gevalle hulle is, sal ek 'n bewys dat ek nie optimale maar 100 × 100 bedryfstelsel. Ek sal die opsie om 'n Raid1 na die berg onder hierdie addisionele kontroleerder LSI en keer terug om te installeer die W2008 R2 x64 wat toevallig indien reeds aktief daar is iets nuuts of vormige "afskakel" sodat dit weer te installeer, nie my aktivering probleme.

  Die waarheid is dat dit 'n jammerte dat daar is 'n sagte (oor die probleem van die bykomende bestuurders) of harde (hulle kloon nie die inligting bygevoeg RAID controllers) 'n skyf wat net die OS bevat te kloon en net meer as 'n stabiele en het dus 'n / o addisionele hardeskyf om die masjien te herstel in die geval van ernstige versuim deur net die vervanging van die hardeskyf.

  Dankie vir jou hulp.

 25. carlos sê:

  Ek het 'n HP ProLiant ML110G5 2003 Windows-bediener, ek moet die hardeskyf kapasiteit te verander, kan ek 'n kloon maak sonder probleme van 'n skyf 160Gb te 1Tb albei SATA oorspronklike HP vir bedieners. die rekenaar te begin met die nuwe album Ek stel of amptelike dienste of programme oor die hele weer sonder 'n verandering?

 26. xavixaus sê:

  Goeie middag Carlos.

  Jy kan dit doen dit glad verloop. Al wat jy hoef te doen is verby inligting van die een na die ander (Veral goed lyk bron / target as dit kan vermorsel die oorspronklike data en hou nie van die uitslag).

  Vir die bestuurders, moet dit nie invloed op die lêer stelsel sal dieselfde wees, die enigste ding wat verander, is die grootte van die skyf, moet dit nie gee nie enige probleme, maar is dit die toets is eenvoudig en niks verloor nie, doen dit, en indien werk nie met die nuwe hardeskyf, kan jy die stelsel boot met die ou en probeer om 'n ander oplossing, maar weer, ek dink dit moet werk.

  Groete

 27. Juan Mas sê:

  Hi Xavi,

  Kom ons kyk of ek dit kan verduidelik. Ek het 'n Windows Server 2003 op 'n HP Proliant ARRAY kaart en SCSI skywe in RAID 3 5. Een van daardie albums wat ek gegaan het en net dit vervang, gerekonstrueer RAID nie. Ondanks die feit dat die stelsel stewels OK met die twee disks wat oorbly. Om nie te bemoeilik my lewe 3 disks vir nuwes vervang en die skep van 'n nuwe RAID 5. Die vraag is: Hoe kan ek 'n kloon, model of wat dit ookal genoem word q stelsel Ek het nou tot dan slaag om dit te bediener met nuwe spesies (soos die hardeware sal dieselfde wees as ek gehad het) skep? Wat instrument beveel ek doen? Hoe?

 28. xavixaus sê:

  Goeie môre John.

  Die antwoord is ja.
  Wat jy kan.
  Selfs as jy aanval die bedryfstelsel beskou dit as 'n enkele volume.
  Die instrument wat ek gebruik is spook. Maar daar is baie ander. As jy nie kan kry een hirens byvoorbeeld, en daar het jy hulle almal. In my nooit my gefaal. Maar vir seker, wat jy hoef te doen, is die kloon maak in die net, 3 vervang skywe (onthou om hierdie CD te sit langs mekaar in dieselfde volgorde as jy dit nou gemonteer as jy gehad het om hulle terug te sit), ry die aanval weer met 'n nuwe lem, wat die kloon en boot. As alles goed gaan, jy het dit. As daar iets is wat jy nie. Verwyder die nuwe disks. Sit die ou en oordoen die kloon weer. Jy kan ook 'n converter en gee dit aan 'n virtuele omgewing.

  As jou aanval kontroleerder kan jy die huidige klopjag inligting te red nie.

  Groete.

 29. Margaret sê:

  Hallo Xavixaus!
  Ek wou vra of ek kan die geskrap gebruiker verhaal deur Sysprep
  Wat van my daaglikse run masjien en alhoewel al my dokumente nog staan
  toe hardloop Syspred en herlaai 'n nuwe gebruiker geskep word, nie as terug
  'n nuwe gebruiker te skep, of as ek kan die herstel van die vorige.

  Ek hoop dat jy my vraag verstaan ​​nie!
  Ek is 'n beginner in hierdie sake.
  thank you very much

 30. Mario sê:

  Xavixaus Hello!
  Ek het 'n HP ProLiant ML310 G8 bediener te werk met verskeie programme en hierdie bediener is gebrekkig Ek het 'n nuwe HP ProLiant ML310 G8 v2 bediener, het ek die skyf eerste bediener Ek het in die eerste bediener het en tot normaalweg gekloon, maar toe ek die nuwe bediener, nie lig en nie herken nie, het ek probeer om die bestuurders te installeer, maar nie aanvaar nie, ek doen nie, kan jy my help ek dankie vir die oplossing
  jy my kan bied.

  Groete

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!