Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Hoe om 'n DHCP-bediener Windows Server 2003 te skep.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Februarie 7th, 2009

Groete MegaCracks.

Vandag het ek sal jou leer hoe om 'n bediener te installeer DHCP (DHCP) en 'n paar meer truuks.

In hierdie geval sal ek op 'n bediener wat reeds domein kontroleerder maak en DNS installeer, maar dit sal nie by almal in die installasie of bedryf daarvan kan beïnvloed, so as julle spaar bedieners soos altyd Ek beveel aan jy verwyder al die moontlike funksies van die bedieners.

Eerste van alles soos altyd by die stelsel aan die jongste kolle van Windows Update, configurarle-'n vaste IP en sit dit in jou domein (soos al hierdie stappe is vir 'n nuwe bedieners Ek gaan hierdie tyd (Jy kan seker ander items te spring bo soos die skep van 'n nuwe domein kontroleerder van nuuts af, stappe te doen om 'n vaste IP-op te stel, in die domein, ens ...)

Eerste van alles wat ons teken 'n gebruiker met administrateur voorregte.

inleiding -> Systeembeheer -> Bestuur jou bediener.

Hoe om 'n bediener DHCP_1 te skep.

Klik op 'N rol te voeg of te verwyder

Hoe om 'n bediener DHCP_2 te skep.

Druk Volgende>.

Hoe om 'n bediener DHCP_3 te skep.

Kies DHCP-bediener en druk Volgende> (Jy kan bevestig dat die funksie domein kontroleerder (Active Directory) en DNS-bediener is 'n aktiewe (Ek het reeds genoem aan die begin dat in hierdie geval het ek gaan om te installeer op 'n domein kontroleerder en DNS, maar ek sê dit nie sal beïnvloed niks)).

Hoe om 'n bediener DHCP_4 te skep.

Druk Volgende>.

(Onthou, gewoonlik wanneer añadáis 'n nuwe rol of funksie wat jy sal jou installasie-CD bedryfstelsel te hê).

Hoe om 'n bediener DHCP_5 te skep.

Nou het ons DHCP geïnstalleer is, kan jy die towenaar kanselleer, maar aangesien ons ook gaan om dit te stel nie.

In Case pulséis op styl en jy maak die DHCP Management Console (dhcpmgmt.msc) dit sal oopgemaak word om 'n opset soos hierdie, maar met die IP en die naam van jou bediener.Hoe om 'n bediener DHCP_6 te skep.

Maar ons gaan te druk. Volgende> .

Hoe om 'n bediener DHCP_7 te skep.

Skryf die naam van die nuwe omgewing te skep en 'n beskrywing en druk Volgende>.

'N gebied of omvang in Engels is 'n TCP / IP (ip, 'n masker, 'n poort ...) aan kliënte gelewer word op versoek.

Hoe om 'n bediener DHCP_8 te skep.

Skryf die eerste IP gegee word aan die eerste kliënt (rekenaar) wat versoek. (Moet 'n IP binne die omvang van die ip is van jou onderneming), byvoorbeeld as jy werk met 'n reeks 192.168.0.x moet 'n aanvanklike 192.168.0.128 as 192.168.0.254 te instel as 'n einde IP-adres byvoorbeeld.

Tik die laaste IP-adres 'n maksimum gegee word wanneer al die ander besig is. (As ek mag slegs gekonfigureer word met IP adresse 253-toerusting wat deur hierdie gebied verleen).

Skryf die lengte (masker) in ons geval het ons 'n masker 24 (255.255.255.0)

As jy op jy kan omskryf Volgende>.

Hoe om 'n bediener DHCP_9 te skep.

Soos ons reeds 'n uitsluiting geskep om 'n reeks te definieer 10.0.10.1 10.0.10.254 definieer nie meer nie en sal druk Volgende>.

In die geval dat jy vra so dat die eerste adres-reeks 10 nie gebruik word om onder enige omstandighede wat jy sal hê om hulle hier te definieer of jy kan die veld stel van die 10.0.10.10 10.0.10.254 sal dus nie meer die uitsluiting vereis. (Aan jou). Elke bestuurder sal 'n ander manier dink ek, ek wil meer so, is skoner. (Geen uitsonderings). (Die veld Definid goeie en gereed te gee).

Hoe om 'n bediener DHCP_10 te skep.

Hierdie deel is baie belangrik en baie mense verstaan ​​nie wat dit doen nie. Hierdie waardes is die getal van die dae, ure, minute duur 'n IP-huurkontrak in die geval van die rekenaar is af.

Dit is as ek op my rekenaar vandag 1, DHCP gee my 'n IP-adres 10.0.10.1 2 en môre, gaan ek op vakansie is, sal die dag 9 IP-adres beskikbaar wees aan enige aansoeker kan dit gebruik vir die dag 7 begin die DHCP hernu die toegewing en sal voortgaan om hierdie rigting 8 dae.

As ons 'n gebied te klein 30 ip is byvoorbeeld en weet dat hierdie spanne verhandel byvoorbeeld die gebruik van die rekenaar in die kantoor wat baie min, sal hierdie toegewing laer bv 2 dae vir daardie ip beskikbaar te nog 'n kommersiële in geval jy dit nodig het.

By verstek Press volgende.

Hoe om 'n bediener DHCP_11 te skep.

Nou het ons om ander opsies te stel vir die veld, druk Volgende>.

Hoe om 'n bediener DHCP_12 te skep.

Dit is die poort dat ons kliënte versoek om 'n IP via DHCP instel, in ons geval ons skryf 10.0.0.1, kliek op voeg en Volgende>.

"Die skep van 'n DHCP_13 bediener" style = "display: inline; grens breedte: 0," height = "351" alt = "Hoe om 'n bediener DHCP_13 te skep." Src = "http://www.megacrack.es/wp- inhoud / uploads / 2009 / 02 / comocrearunservidordhcp-13.jpg "width =" 457 "border =" 0 "/>

Skryf die naam van jou primêre domein, in ons geval megacrack.esIn die veld IP-adres sit die IP-adres van jou primêre DNS-bediener of as jy wat nie seker is wat skryf in die veld Naam bedienerDie naam van jou domein en kliek net op Los (IP-adres in die linker veld verskyn en net jy sal op Voeg) Plaas al die DNS-bedieners in orde is en pers Volgende>.

Hoe om 'n bediener DHCP_14 te skep.

As jy het sal jy WINS bedieners in te stel (dieselfde prosedure as hierbo) en druk Volgende>.

Hoe om 'n bediener DHCP_15 te skep.

Merk Aktiveer hierdie omvang later en druk Volgende>. (Ek doen dit om te sien of al die waardes wat bied ons ons korrek opgestel).

Hoe om 'n bediener DHCP_16 te skep.

Druk Beëindig.

Hoe om 'n bediener DHCP_17 te skep.

Druk Beëindig.

Hoe om 'n bediener DHCP_18 te skep.

Klik op Bestuur die DHCP-bediener (As jy die venster toegemaak kan verkry word deur Start -> Run -> dhcpmgmt.msc) Of in daad Start -> Administrative Tools -> DHCP.

Ons rig Omvang Opsies en bevind dat alle waardes is reg.

Hoe om 'n bediener DHCP_20 te skep.

Nou op Adres swembad en bevind dat alle waardes is reg.

Hoe om 'n bediener DHCP_21 te skep.

Nou kliek die regterkant muis knoppie Omvang en klik op Aktiveer.

Maar nou mis iets baie belangrik (magtig die DHCP-bediener) Hierdie aksie is nodig om seker te wees dat in die domein slegs toegestaan ​​die DHCP-bediener IP-adresse wat deur Active Directory gemagtig word.

Net jy sal hê om te kliek met die regter muis knoppie op die DHCP-bediener en klik Magtig.

 

Aanbeveling:

Konfigureer Server opsies alle opsies sal vasgestel het alle gebiede. Byvoorbeeld ons weet dat die DNS-bedieners en domein sal altyd dieselfde wees as die volgende stappe:

Eerste kliek net op die knoppie regs bo Server opsies y Stel Opsies.

Hoe om 'n bediener DHCP_22 te skep.

Maak 'n keuse 006 DNS Server 2 en voeg die IP adresse van ons DNS-bediener en 10.0.4.252 10.0.4.254,

Hoe om 'n bediener DHCP_23 te skep.

Maak 'n keuse DNS Domain Naam 015 en skryf megacrack.es in die Waardeketting:, Pers aanvaar.

Hoe om 'n bediener DHCP_24 te skep.

Nou het jy 'n konfigurasie GlobalNou moet ons van toepassing is op die gebied wat ons vroeër geskep het. Ons rig Omvang Opsies en ons kan sien dat al hierdie opsies, maar wat ons erf is nie van die bediener opsies. Om hierdie ons moet skakel om die omvang opsies en 006 015 die gebied wat ons vroeër geskep. Kies die opsies en met die regter muis knoppie op Verwyder.

Hoe om 'n bediener DHCP_25 te skep.

Hoe om 'n bediener DHCP_26 te skep.

klik op Ja.

Hoe om 'n bediener DHCP_27 te skep.

Maar as jy op F5 (Update).

Hoe om 'n bediener DHCP_28 te skep.

Tachánnnn, die opsies van die gebied met 'n ander ikoon soos jy kan sien is die opsies wat ons vir die bediener opgestel het.

Met hierdie opstelling enige nuwe take wat jy skep met hierdie verstellings by verstek en ons het net verander die router (gateway) byvoorbeeld.

Hoe om 'n nuwe omvang opsie te skep?

Regs-kliek op die DHCP-bediener en Stel verstek opsies.

Hoe om 'n bediener DHCP_29 te skep.

Klik op voeg.

Hoe om 'n bediener DHCP_30 te skep.

Vul die vereiste velde en klik op Aanvaar nie.

 

En nou is al MegaCracks, ek hoop dat jy wil help en as jy 'n vraag laat my 'n opmerking en ek sal reageer wanneer die tyd my toelaat.

Groete.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , ,


32 Responses to "Die skep van 'n DHCP-bediener in Windows 2003 Server."

 1. Jorge Gonzalez sê:

  Hallo, ek wil graag vra oor 'n probleem wat ek het met die DHCP. Dit is: Hoe kry ek die DHCP-adres net uit op rekenaars wat deel van die domein is?

  Dankie.

 2. Guannais sê:

  goeie,

  In Windows 2003 nie gedoen word nie, aangesien DHCP is 'n protokol validering masjien of gebruiker. Van wat ek lees (maar ek het nog om dit te probeer in 'n beheerde omgewing) Windows 2008 as wat jy kan doen, want dit het die protokol NAP (Network Access Protection) Ek kopieer n enlaci.

  http://technet.microsoft.com/es-es/library/cc733020.aspx

  'N groet.

 3. angela sê:

  hallo
  Ek wil weet q doen as ek die CD om die installasie te voltooi.
  Dankie.

 4. Alberto sê:

  My groet

  Ek het 'n DHCP-bediener op Windows geïnstalleer en toe ek gaan 2003 magtig, magtig opsie nêrens verskyn. Ek het die DHCP-instellings nagegaan en kan nie foute vind nie. Wie weet hoe om hierdie probleem op te los.

  Dankie

 5. XaviXaus sê:

  Goeie Albert.

  Probeer dit nou. Hehe, lyk soos 1 maklike antwoord, maar is dit dat wanneer jy installeer die DHCP-bediener sal nie sien hierdie opsie wat nie gekontak jy alles wat jy met die domein kontroleerder nodig het, net as jy kan selfs nie DHCP-bediener diens weer begin magtig en wag 'n paar minute.

  Groete.

 6. Alberto (Ek is die top xD) sê:

  Baie goeie handleiding ^ ^ dankie

 7. Wilber sê:

  Hi, ek was die installering van DHCP-bediener, soos getoon in die tutoriaal alle ok die probleem wat in die DHCP-bediener wanneer ek reg kliek magtig en ek kry 'n boodskap wat sê toegang geweier. nie dat dit my kan help oplos.

 8. XaviXaus sê:

  Goeie Wilber.
  Met daardie rekening het jy toegang tot die DHCP-bediener?
  Jy is die domein bestuurder?
  Die DHCP-bediener moet geïntegreer word by die domein. Gevoeg word by hierdie bediener in die domein?

  Gee my die inligting en gaan voort om die probleem op te sien ...

 9. Wilber sê:

  hi dankie vir die antwoord Ek is besig met 'n nie-administrateur rekening geskep as die standaard rekening met System Manager.

 10. XaviXaus sê:

  Goeie Wilber.

  Jy moet in teken as domein administrateur. nie 'n plaaslike administrateur.

 11. Cristian sê:

  Baie goed ...

 12. carmen sê:

  Ek het probleme wat ek geïnstalleer blñacberrys en adresse van die masjiene in die domein en verloor in die DHCP config nie gekoppel word, aangesien daar

 13. Elias sê:

  Een vraag ...
  Is dit vir 'n werk in die skool en dan is ek virtualizing vensters die bediener 2003 en wanneer ek draai op DNS en domein kontroleerder, maar ek het die rekord en as ek dit sê daar is 'n fout. Dit is wat gedoen moet word op die probleem?

 14. xavixaus sê:

  Goeie Elias.

  Wat jy moet doen, is om seker te maak dat die weergawe wat jy installeer, is dieselfde as die CD. Byvoorbeeld, as jy installeer die Enterprise 64 stukkies, moet die CD wees onderneming 64 stukkies.
  Aan die ander kant is wat ek glo is dat die cd wat jy het, is foutief.
  Vra mekaar vennoot.
  groete.

 15. Bernard sê:

  Hello my vraag is oor hierdie konfigurasie vereis dat Windows Server, en ek moes die modem canbiar Tena nuwe een en die modem net nie meer toegang tot my webblad die moeite werd om te noem dat ek die thosom met vaste IP het, maar nog steeds sodat ek sê die modem Thomson 2003 op te stel van die bediener is VDD en as hulle my kan help Dit is wat gestel is

 16. Ruben sê:

  Goed, maar hierdie pos is reeds lank, het ek opgestel my DHCP op my maatskappy en ek kan nie die skuif om die opset van die bediener te beërwe en verwyder 006 015 te maak. As ek dit verwyder en verfris ek kry niks. Hierdie stap nie heeltemal verstaan ​​nie, dink wat dit doen, is die opset van die bediener se netwerk-kaart te besit, reg?
  Groete en 'n goeie pos.

 17. Gregory sê:

  Ek het twee bedieners (primêre en sekondêre).
  Die primêre DHCP-bediener.
  Ek instel van die DHCP-diens op die sekondêre bediener aan die primêre Friends?

 18. xavixaus sê:

  Hallo Gregory.

  DHCP-bediener in hoë Beskikbaarheid (outomatiese modus) is nie moontlik sonder script.

  Jy moet net die dieselfde te hê op beide DHCP-bedieners opset, maar in een van die DHCP-bediener hulle moet gestop word (omdat jy nie kan DHCP bediener 2 verhuring IP-adresse van dieselfde reeks).

  My voorstel is om 'n DHCP-bediener met swembaddens en op te stel verhuring 3 3 gestop en in die ander DHCP-bediener wat jy kan instel ander 3 verhuring (gestop in die primêre) en die res in die sekondêre (wat in die primêre) gestop.

  Ek hoop dat my verduideliking genoeg sal wees vir jou, indien nie, antwoord asseblief hierdie kommentaar.

  Jammer vir my swak Engels. Ek bestudeer ..

 19. Marcelo sê:

  Xavixaus Hallo, Ek hoop dat hierdie webwerf beskikbaar vir respuestasm sou graag wou weet of daar Lienas opdrag in staat te stel om DHCP te maak 'n diagnose van IP-adresse gebruik, vrygestel, dienste loop, ens.

  by voorbaat baie dankie

  Marcelo

 20. xavixaus sê:

  Goeie Marcelo.

  Jy kan gebruik netsh DHCP en kyk na al die opsies wat jy het.

  As jy dit doen uit die DHCP-bediener sal nie probleme ondervind nie, maar as jy dit van 'n kliënt rekenaar moet installeer die administratiewe gereedskap.

  Pasop vir die netsh dat jy nog kan doen 'n show is 'n delete.

  Groete en ek hoop ek het gehelp.

 21. hardeware sê:

  baie dankie vir die tutoriaal, is wat ek soek te stel in WinServer 2003

 22. Aries sê:

  Ek het die DHCP-bediener 2003 maar ken nie ips aan die rekenaars op die netwerk, wat moet instel

 23. xavixaus sê:

  Goeie Aries, kan ons die Event Viewer gebeure spandeer?
  Groete

 24. jromer69 sê:

  Goeie middag: Ek het soos jy aandui, so goed. Die rekenaar het 'n netwerkkaart en 'n skoot top.
  Netwerk verbind deur n ip 10.32.32.xxx en wil die wifi ip die reeks 10.32.34.xxx te dien. Die IP van die wifi
  is 10.32.34.xxx. Is dit reg? Dankie ..... Die handleiding baie goed.
  PS Is daar 'n behoefte twee netwerkkaarte?

 25. xavixaus sê:

  Goeie Jromer69.

  Ek beveel sterk aan jy sluit net 'n netwerkkaart (NO WIFI) wireless en laat dit afgeskakel.

  Jy kan die reekse wat jy wil in jou DHCP-reeks ander afvaardigings, selfs as dit die geval was en die DHCP-Relay configuraras op die routers die IP in te samel deur DHCP van die sentrale bediener.

  Ek verstaan ​​dat die wireless netwerk om hulle te verlos deur toegang punte. Jy moet vind die beste opset om die ips te lewer deur middel van hierdie DHCP.

  Dink dat daar moet wees 2 DHCP-bedieners op dieselfde omvang van die ip's. Te verlaat Microsoft Windows Server 8-nie gesien het die behoefte om DHCP te integreer en nou ha sal sy nuwe produk te implementeer, maar hey, dit is 'n ander storie.

  Ek hoop jy enige twyfel jy nog nie is baie duidelik.

  Jy kan nog kommentaar as jy goed dink.

  'N groet.

 26. Alex tuine sê:

  Goeie môre, my respekteer.

  In lijeros kliënte Ek het die volgende probleem:

  PXE-51: No DHCP of proxyDHCP bied ontvang.

  PXE-M0F: gaan dus uit PXE ROM SiS.
  Geen selflaaibaar toestel - - voeg boot disk en druk enige sleutel

  Ek genoem DHCP Ek is so en ek het dit korrek gekonfigureer is.

  Wat kan dit wees??

 27. xavixaus sê:

  Goeie môre Alex.

  Kan jy help om te verstaan ​​wat is dun kliënte? Thinclients??

  Die eerste ding wat ons moet verduidelik, is of hierdie kliënte reeds geïnstalleer OS Ek verstaan ​​nie en daarom probeer die PXE om toegang te verkry tot 'n bedryfstelsel of 'n geldige bewaarplek vir die installasie op te spoor.

  Jy moet ook die BIOS van hierdie toerusting gaan as die eerste apparaat wat toegang tot die netwerk of jy kan ook toegang tot die plaaslike toestelle soos CD, USB, of HDD (hardeskyf).

  Indien al die bogenoemde vrae wat jy wil van thinkclients en die probleem is dat nie 'n bedryfstelsel en Linux / Windows nie toeganklik is nie moet jy praat met die verskaffer soos dit moet ten minste in staat wees om 'n opset skerm om toegang te verkry tot dui aan waar sekere parameters vir die verbinding met 'n terminale bediener of VDI waar poderte verbind.

  Maar as die probleem is dat jy wil 'n uitvoering van 'n bedryfstelsel te doen deur middel van die netwerk, moet jy 'n bediener, soos 'n WDS beelde van die bedryfstelsel te installeer om afstand te plaas deur 'n bediener / diens om DHCP PXE opset aan te bied.

  As dit nie die geval nie en al wat jy net nie aan 'n netwerk kan wees, want jy is nie op dieselfde subnet / VLAN waar die DHCP-huurkontrak doen? Dit kan 'n tema wat hierdie spanne nie die DHCP-bediener bereik.

  Die eenvoudige toets is met sy netwerk masker, gateway en DNS en DHCP ping teen 'n vaste IP-aan die rekenaar te sit.

  Nou het ons gaan tel. Ek sien uit na jou antwoord.

  Groete.

 28. Webster sê:

  Hello: Ek verwag 'n antwoord. Ek het 'n netwerk met adsl-> Access Point-> windowsServer2003-. Ek toets die bediener direk aan die draad en draadlose breëband en alle werk ok, maar toe ek agter die draadlose toegang via die bediener het my nie geantwoord nie. Ek kan doen in hierdie geval 'n oplossing is haalbaar is of nie gedien nie my skema. en 'n ander as ek nog 'n adsl kan gaan vir enige van die poort as gekonfigureer op die bediener.

 29. Eduardo sê:

  Laat my weet wat ek nodig het om te installeer en te konfigureer verskeie gebiede te aktiveer

  10.10.15.x / 20
  10.10.16.x / 20
  10.10.17.x / 20

  Vir verbinding is tussen hulle en die bediener korrek kan toewys IPs volgens die area waar die spanne.

  Dankie vir jou tyd.

 30. xavixaus sê:

  Goeie Eduardo.

  Die eerste ding wat jy het om seker te maak dat jou skakel die VLAN kan doen, as jy nie kan (ek kan nie gaan ..)

  Wanneer jy dit gevind het, so jy hoef te doen is die skakelaar bestuur en instel van 'n VLAN 15 bv, VLAN en VLAN 16-17 en dui die IP-helper of DHCP-relay na die DHCP. Die DHCP-bediener en sal outomaties IP is slegs vir die VLAN wat jy op die skakelaar ingestel het. In elke area moet die IP-router poort op die VLAN ingestel op te stel, byvoorbeeld vir die VLAN 15 10.10.15.1 gateway en die gateway VLAN 16-10.10.16.1 ...

  Na die opstel van hierdie en as jy is verskeie skakelaars moet VLAN stam of 1-(Bestuur) as ongemerkte en VLAN 15 en 16 17 dieselfde VLAN tag hulle op te stel hoe is jy 15,16,17 ... sodat jy kan verkeer tussen verskillende skakelaars, indien Jy moet nie net 'n skakelaar hawe of untageados tageados op te stel, aangesien die dieselfde skakelaar en vlan sal sien julle almal direk.

  Groete en sien julle binnekort.

 31. Daniel sê:

  Hey waarheid, baie goeie pos en die antwoorde te sien as ek jou help.
  Ek is die bevestiging van 'n Windows Server aktiewe gids 2003 en DHCP by die kantoor. My vraag is, soos opgestel, en dat ek het 2 netwerke .. die 192.168.0.1 en 192.168.0.0, die netwerk is die een met 'n serum-vrye navigasie en die filter 1 - 'n gevolmagtigde, soos ek vir gebruikers wat ek wil die 1 en wat die 0 en op sy beurt elke verskillende masjiene netwerke te neem. sien, ek het hierdie die skakelaar 3com 4800 en 4200 3 laag aan te sluit.
  Agracederia jou antwoorde.
  Groete

 32. Daniel sê:

  vergifnis is nul netwerk. Ek is 'n Multi-skakelaar en ek het, oor 10.

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!