Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Geseënde Kersfees aan al (BON nädal).

Geskryf deur Xaus Xavier Nadal Desember 24th, 2008

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Eerste van al bedank almal wat hierdie blog vooruit kan gaan, dankie vir die aanmoediging, kommentaar, skakels, insette en veral dankie vir die voortsetting van die lees van hierdie blog.

Ek is trots op die byna 82500 besoeke 10 maande. Ek hoop dat hulle voortgaan om nog vele meer wees. Probeer om harder te werk en 'n bietjie meer vrye tyd om te skryf artikels wat ek vir hierdie nuwe jaar beplan. Onder hulle wil 'n migrasie van een domein 2003 Windows Server 2008 die te doen, met die samestelling van die kajuit Nas / San gebruik van Openfiler en maak 'n groep van ESX, het ek ook verduidelik hoe om 'n DHCP-bediener te skep nie, sal ons probeer om die TS Gateway Microsoft, en nog vele meer dinge wat gebeur en ek sal dit nie nodig om dit te sê nie, maar as jy enige voorstelle het vir verbetering asseblief comentádmela en sal goed ontvang word nie.

Baie dankie vir almal / en gelukkig vakansiedae en gelukkige jaar wat voorlê.

Bon Bon Nadal i Tothom Enige nou.

MegaCracks Kersfees groete.

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags:


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>