Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Geseënde Kersfees aan al (BON NADAL).

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Desember 24th, 2008

In die eerste plek dank almal wat het hierdie blog gaan voort, dankie vir die aanmoediging, kommentaar, links, insette en veral dankie vir die voortsetting van die lees van hierdie blog.

Ek is trots op die byna 82500 10 besoeke in maande. Ek hoop hulle voortgaan om nog vele meer wees. Ek sal probeer om harder te werk en 'n bietjie meer vrye tyd tot artikels wat ek beplan het vir hierdie nuwe jaar te skryf. Onder hulle ek wil 'n 2003 domein een Windows Server 2008 migreer, ek wil klaar die bevestiging van die NAS / SAN taxi deur openfiler en maak 'n groep van ESX, ook sal verduidelik hoe om 'n DHCP-bediener te skep, sal ons saam probeer om die TS Gateway Microsoft, en nog vele meer dinge gebeur en ek sal nie nodig het om dit te sê, maar indien u enige voorstelle vir verbetering asseblief comentádmela en sal goed ontvang word.

Baie dankie aan almal / as en gelukkig vakansiedae en gelukkig komende jaar.

Bon Bon Nadal Ek Off-enige Nuwe.

MegaCracks Kersfees groete.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags:


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!