Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Hoe om te bestuur VMware ESX bediener 3.5 3 Update (Deel I)

Geskryf deur Xaus Xavier Nadal Desember 21st, 2008

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Goeie nag.

Vandag sal ons wys hoe om 'n VMware ESX Update 3.5 3.

Om dit te doen moet jy 'n bediener met VMware ESX 3.5 geïnstalleerde. Dit is maklik om te installeer, sit die CD in die aandrywer, conectais die bediener na 'n muur, ontwringen die bediener en jy volg die towenaar, jy moet net laat al die standaarde nie, behalwe die sleutelbord taal, datum en opset netwerk kaart wat Ek beveel aan dat jy 'n vaste IP byvoorbeeld in my geval, sal ek die 192.168.1.80.

Sodra geïnstalleer is en beskou hom net na die herlaai van die stelsel nie sal jy sien dat die stelsel op 'n skerm wat wys jy die weergawe van VMware span naam, die IP wat jy het en die URL wat jy sal moet loop verbind is, sodat dit kan beheer. Nou het ons net 'n ander rekenaar aan dieselfde netwerk gekoppel in 'n webblaaier, die volgende adres escribáis wat punte. In my geval is dit http://192.168.1.80 in hierdie weergawe van VMware die verband is veilig as jy weet so dit beteken dat die protokol wat gebruik word, is https in plaas van http en as jy 'n firewall wat jy sal hê om dit te konfigureer deur vir 443 protokol (HTTPS) om so goed te maak.

VMware ESX Update 3.5 3_1

Die bediener kan toegedien word op verskillende maniere, en een van hulle is meer ingewikkeld uit die opdrag lyn van die bediener self (Die bedryfstelsel gebruik word, is baie soortgelyk aan die Red Hat en vir diegene wat vertroud is met Linux OS sal baie maklik om te hanteer). Soos ek gesê het: Nog 'n manier om die bediener te bestuur web-omgewing gebruik word, sal jy het om te klik op die skakel aan die regterkant van die web Teken in om te Web Access (As bedieners veel geraas beter om dit te ver weg van ons kant, want as jy nie kan terug gaan so gek as ek en ek beveel nie).

Die Web-omgewing is soos volg:

Eerstens vra ek root gebruiker geloofsbriewe. (Hierdie gebruiker is geskep deur die stelsel verstek aan die begin van die installasie en al wat ons vra, is jou wagwoord (Ek hoop jy onthou, jejejje is nie die eerste keer na die installasie vra my wat is die standaard wagwoord, hehe.) Wel hier gaan ons Login Naam: wortel Paswoord: wat jy het in die installasie

VMware ESX Update 3.5 3_2

Die boodskap van die Blaaier nie ondersteun want ons het nie die sertifikaat wat vereis dat my browser (Internet Explorer 7) geïnstalleer. Maar ek betaal nie baie aandag as die beste opsie vir die bestuur van die bediener is anders en het my 'n baie probleme wanneer ek probeer om te hardloop met IE7.

Die aanbevole opsie is VMware Infrastructure Client. Jy moet op Download VMware Infrastructure Client.

VMware ESX Update 3.5 3_14 

Klik op Begin.

Ons kan naby die web.

VMware ESX Update 3.5 3_15

Klik op OK.

VMware ESX Update 3.5 3_16

Klik op Volgende.

VMware ESX Update 3.5 3_17

Ons stel Ek aanvaar die voorwaardes in die lisensie-ooreenkoms en kliek op Volgende.

 

VMware ESX Update 3.5 3_18

Vul die data en klik op Volgende.

VMware ESX Update 3.5 3_19

Ek beveel die beheer van hierdie ryg Installeer VMware Infrastructure Update Service as dit sal altyd opgedateer weergawes van kliënte enige weergawe van ESX te bestuur. en kliek op Volgende.VMware ESX Update 3.5 3_20

Klik op Volgende.

VMware ESX Update 3.5 3_21

Klik op Installeer.

VMware ESX Update 3.5 3_22

En laastens op Voltooi.

Ons kan nou sien 'n ikoon op jou lessenaar met die naam meer VMware Infrastructure ClientOns dubbel kliek op dit.

VMware ESX Update 3.5 3_23

Vul die veld IP-adres / Naam: met die IP-adres van ons bediener ESX te bestuur en vul in die velde User name: Wortel en Wagwoord: die installasie en kliek op Teken in.

VMware ESX Update 3.5 3_24

Ons stel Vertoon nie Enige sekuriteit waarskuwings vir "192.168.1.80" en kliek op Ignoreer tensy jy wil om te installeer die sertifikaat sal aanbeveel word.

VMware ESX Update 3.5 3_25 

En hier het ons ons bestuur console ESX Server.

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: , , ,


One Response to "Hoe om te bestuur VMware ESX Server 3.5 3 Update (Deel I)"

  1. Dario Sê:

    is nuttig hierdie inskrywing.

    Ek is nuut tot hierdie hulpmiddel, en Ek het problamas. Ek kon nie 'n bedryfstelsel installeer op 'n virtuele masjien. Ek plaas die OS op CD-ROM en nie werk nie, ek het ook probeer om dit te doen deur middel van 'n beeld. ISO.

    My server is 'n HP ProLiant DL 380 G5.

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>