Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Telefoon swendelary bedank by Facebook

geskryf deur Xaus Xavier Nadal November 10th, 2008

Goeie middag, Ek het 'n oproep ontvang van 'n anonieme oproep van 'n meisie wat my 'n kameraad data my wat ook 'n Facebook-gebruiker het gevra.

Die meisie wat genoem voordoen as 'n werker van Banco Santander kommentaar te lewer indien X persoon wat ek weet van die kursus en as jy kan data op X. Ek is rekenaar as ek ja sê in werklikheid ken hom, het ek gevra geloofsbriewe en het vir my gesê dit was die rekeningstaat om te slaag dat hy gevra het X, as hulle weet hoe hierdie dinge het ek gesê dat ek nie kon gee wat inligting en het vir my gesê ek wil 'n beroep vir my nie, maar sonder my dat as ek x wat deur die tak so gou as moontlik kan vertel. JEJE wat ek gedoen het, was om op te hang oproep X en verduidelik wat gebeur het.

Amazing, die enigste verhouding wat ek met daardie persoon se facebook.

So baie versigtig wees met die data wat jy stel op facebook as daar is baie los HDP. As jy wil om persoonlike besonderhede te sit as ek doen wat ek nie sal tel dit oog verwyder data wat jy versoek per telefoon of e-pos as jy begin om te weet sonder dat jy besef.

Groete Megacracks.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!