Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Microsft opbouende kritiek (Windows 7)

geskryf deur Xaus Xavier Nadal November 8th, 2008

Goeie môre, weer Microsoft is vinniger as normaal gaan en iemand om te sê in 'n perskonferensie dat die nuwe Windows 7-in laat 2009, 'n feit wat ek hoop nie so gou gebeur beskikbaar wees:

7 sê dat Windows is 'n 20% vinniger as Windows Vista of ten minste in sy boot, maar hoekom dit nie maak nie 'n 20% vinniger as Windows 2003 of selfs Windows XP byvoorbeeld sou dit 'n baie meer belangrike inligting en weet dat Windows Vista is op masjiene met voldoende hulpbronne, maar as ons ons toerusting 3 GB RAM of 'n pasta moeite weg op 'n grafiek met 512 MB uit te brei, meer "bemarkbare" sou wees, net met 'n beter stelsel prestasie geen koste in hardeware betref, sou 'n groot aansporing om hierdie nuwe onderneming-vlak bedryfstelsel te koop byvoorbeeld.

Ons weet almal dat jy hou van persoonlike rekenaars het klein ikone die lessenaar gevul met 'n agtergrond en screensavers 1600 × 1440 vistenk wanneer jy terugkeer na die yskas met 'n paar kos sien jou visse groei.

Maar in die sake-omgewing, het ons nie nodig om al hierdie, al wat jy wil hê, is nie om te belê in nuwe toerusting wat ons reeds verrig spanne het op hul beste met hul antivirus gebou sy korporatiewe toepassings en sekuriteit beleid toegepas. Ek hoop dat hierdie nuwe bedryfstelsel met verskeie weergawes soos dit tot dusver gedoen het en die maatskappy se weergawe is regtig "besigheid" "minder hulpbronne, die beste prestasie".

Hulle opmerking dat die "multitouch" help die interaktiwiteit met die gebruiker te verbeter, maar watter funksie? Ons sal 'n nuwe monitors wat tasbare tot 'n beter werk met jou Windows te koop?.

Geen meer verskonings Ek sluit hierdie artikel, 'n paar ekstra bydrae te doen, kan dit doen deur die kommentaar van die dieselfde. Groete aan almal.

Nou gee my jou mening MegaCracks.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , ,


8 Responses to "konstruktiewe Microsft Review (Windows 7)"

 1. Checho sê:

  Ubuntu

 2. Leonardo sê:

  hallo

  7 sonde en vensters, vir my is dieselfde uitsig, is baie stadig (my rekenaar is 8 GB) en die bestuurders is geen probleme nie, maar erken die meerderheid van die programme, ek sou beter te neem uit 'n sp te sien en te laat vreemde dinge

 3. tanquia sê:

  1) Geen moet ons 3gb geheue uit te brei:
  * Met 1gb bereik, met twee spaar. Vandag is 2gb module is niks in terme van die $ $ en 'n ma met minder as 6 is daar geen jare sonder enige probleme

  2) Jy hoef nie 'n plak 512mb video kaart te mors:
  * Mense word gebruik om die moederborde party bevoordeel te koop en selde raadpleeg wat IGP bring. Hoekom nie 3200 Ati? miskien iemand het bevind dat dit nie beskikbaar is nie? is baie duur?

  3) In die sake-omgewing is daar is 'n gesegde soos hierdie:
  * Gebruik wat is totdat dit ontplof.

  * Dit is hoekom ons is nie van plan om om Windows 7 te loop met animasies en alles op 'n Pentium III en 256mb van Ram. Alhoewel ek net nagegaan dat met 'n Sempron 2800 en 512mb RAM (Ja "socket") werk goed vir die kantoor van take.
  As hy dit doen met 256mb van ram XP.

  4) nou multitouch is net 'n "mode":
  * Gaan dit self beter voel dat ek gewoond is xp en sê dat dit nou nie randapparatuur, dit is alles op die skerm!
  Dit sal waarskynlik so verbaas wees dat jou monitor of pand vir die vrees van die breek dit om aan te raak.

  * Jy kan help verbeter "en daaroor te praat, maar NIE die touch screen gebruik jy 'n miljoen dinge wat GEEN kan doen met 'n sleutelbord en muis sal mis!

  Ek hoop nie iets om te vergeet nie, en jy sien dat ek verdedig Microsoft, Linux of iets soos dit, net weer ontleed die situasie wat aangebied word.

  PD "Leonardo" Ek dink as jy probeer 7 en sê jy wen is dieselfde uitsig, wat baie stadig met 8gb van Ram, en daar is probleme met bestuurders ... Ek sal jou vertel, verwag ten minste die release candidate 1 of op dieselfde toonhoogte. As al hierdie dinge te los nie die probleem is tussen die monitor en die stoel en nie die bedryfstelsel.
  Indien probleme bestuurder bekendstelling tyd voortduur, ... jy is reg, xp64 gebruik.

  Baie dankie vir die ruimte.

 4. anoniem sê:

  lol hulle het nie geweet dat ignonrancia hoe groter is die stadiger ram die rekenaar?

  So ja, wat? so goed?

  as auque nie glo dit is waar, as die RAM (Random Access Memory) wat gebruik word die ewekansige ruimtes, en die groter is die ergste geheue. Hoekom het hulle glo dat 'n hardeskyf is stadiger as RAM?.

  Hoekom glo 'n kasgeheue is vinniger, kleiner auque?

  Met Windows Vista 1GB loop volmaak, soos ek gesê het, met 2 GB vrye.

 5. XaviXaus sê:

  Goeie anoniem

  Ek voel in 'n absolute meningsverskil met jouself as die meer geheue wat jy kan laai meer programme en om dit meer doeltreffend te bestuur.

  'N Stelsel met 2 GB RAM sal altyd beter wees as 'n stelsel met 1 GB want die kern en bedryfstelsel jy n verterende deel van hierdie hulpbronne. Maak die verskil tot die GB 2 het vir ander programme beskikbaar ...

  Groete.

 6. Herbert sê:

  eers al die mooi, maar hoe sleg gebeur met die vensters 7 is wat soms die verskriklike blou skerm van die dood is 'n kak-fok die duiwel stuur alles wat jy doen, dink ek van Microsoft Windows hierdie fatale fout moet in ag neem as jy jou produk. Ek hoop dat in die finale weergawe verskyn nog steeds nie dit ook bekend as "BLUESREEN" Fout ....

 7. XaviXaus sê:

  Nadat hy die verskil tussen Windows Vista en Windows 7 getoets kan ek net sê. Baie geluk met 'n werk goed gedoen.

 8. jorge sê:

  goed om te die QA waarheid Ek is bekommerd ... Ek weet nie veel oor hoe presies doen 'n ram of die kas ... maar as ek kan sê q Ek het saam met twee bedryfstelsels ... en as jy regtig vensters 7 as .. indien windos ... grafies beter uitsig as q is presies dieselfde siening nie, maar in 'n saak van prestasie is muchism beter, die begin is 'n baie vinniger q oog, het veel meer ondersteuning in progamas te goed ek het dit op 'n skootrekenaar HP Pavilion dv4 1523la met intel dual core t4300 2.1 64ghz 'n bietjie 3 GB RAM en 320 GB hardeskyf en loop baie goed ... Ek het natuurlik soos almal het hulle foute PORQ niks is perfek, veral nou ProQ is 'n nuwe ... onthou net TMB wanneer XP was in sy kinderskoene en baie mense kritiek hom nie wou hê, nou hy is lief vir die meeste wil vir siemrpe q te bly ... maar geen verandering q, q daar sal wees diegene wat sê daar sal wees geen gebruik vensters 7 wat sê q is die beste stelsel die almal regter PORQ almal is anders ... dit is net 'n kwessie van smaak en q Werk q almal sien wat jy nodig het in jou huis of besigheid.
  na my smaak hulle q confiezo is nie die beste bedryfstelsel ek q bestuur het, maar binne sê q okay te gee dit 'n gehalte 8 is

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!