Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Verhoging van machtigingen in Windows Vista.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal op November 2nd, 2008

Goeie middag.

Die laat Vrydag by die werk ek by die NewSid 4.10 in Windows Vista toets, het ek geweet dit het nie gewerk nie, maar 'n paar vriende het my verseker dat ja hy wou, selfs vir my gewys nadat die opsporing van daardie 3 masjiene gehad met dieselfde SID in Windows Vista en slaag die program, sowel besluit om my van 'n "bewys van die konsep" van NewSID op my PC ( "Silly my daarvoor nie doen in 'n toets omgewing, maar goeie"). Waaraan probeer ons dit in 2 maniere:

1.- sonder die verwydering van die rekenaar van domein (geen sin omdat die SID van die masjien vir alles wat werklik saak maak, is om een ​​te onderskei van 'n ander rekenaar in 'n domein (min of meer wat jy weet wat ek bedoel) Maar dinge het om te probeer aangesien hulle dikwels verras ons en ons neem 'n nuwe fout of 'n nuwe metode om die beskerming. XD slaan.

Hy kon hou met die program, host naam, weer begin nadat die uitvoering .... (Ablatief dui, werk ...), maar ná 'n lang tyd om te wag tot die proses te finaliseer en sien dat daar geen toekoms 15 minute wag, ek gestop die program en verwyder die rekenaar die domein nadat vasgestel dat die plaaslike gebruiker wat lankal hy die wagwoord wat ek wou gebruik het en dit was die stelsel administrateur) (1 punt vir my).

2.- verwyder die domein PC:

In effek beteken dit nie werk nie, want dit 'n fout gee aan die begin van die program en kan nie voortgaan op enige manier. Dit was reg (2 punte vir my).

beweer Windows Vista werk nie met NewSid Ek weer begin die rekenaar in te voer die rekenaar in die domein.

Wat was my verbasing toe ek die vergadering van my plaaslike administrateur betree, sal ek die rekenaar domein stel en sal my nie laat want dit sê dat die gebruiker is 'n plaaslike administrateur. Wel nie 'n probleem Ek het 'n ander gebruiker plaaslike administrateur, ek probeer dit en dieselfde (Wat gebeur het, is dat alle plaaslike administrateurs hul geloofsbriewe verloor het, sodat hulle my rekenaar in die domein nie kan die volgende insluit weens 'n gebrek van voorregte).

Wel die naweek kom en daarmee saam die tyd te wy aan-my my eie PC, Hack met wat ek die rekenaar na my huis om hom gister te bring gekap (Of so gehoop sy, ek is baie hardkoppig en totdat ons die oplossing vir 'n probleem te vind nie ophou (Wanneer jy tyd beskikbaar natuurlik het).

Toe ek by die huis kom ek my liewe NT Wagwoord Recovery Ek onthou dat ek kon kry om 'n opdrag uit te voer om "Administrateurs" groep van 'n geselekteerde gebruiker selfs in beta-toets, maar dat dit nie. En .... Ek kan nie. Kak. Ek het probeer om register sleutels te verander om plaaslike administrateur regte te gee, want dit veronderstel dat as die NewSID het daarin geslaag om administrateur regte net verander register sleutels wat ek kon 'n rollback en gereed te doen te verwyder, maar ek het daarin geslaag niks vind. Wel, ja: die enigste ding wat ek gevind het, was meer inligting oor hoe Windows Vista in staat stel Administrateur gebruiker (verborge) met behulp van die opdrag netto gebruiker administrateur / aktiewe: Ja maar natuurlik dat jy ook doen met 'n gebruiker met administrateur voorregte.

Ek het besluit om google en baie geleer soos altyd dankie aan al die mense wat ek gepubliseer as artikels van belang is vir ander. Een van die dinge wat my verras die meeste was soos om my toestemming om kettings stelsel af te teken deur 'n nut Microsoft self, kyk, ek laat die skakel: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=E8BA3E56-D8FE-4A91-93CF-ED6985E3927B&displaylang=en), Dit reeds gedoen kan word uit NT Wagwoord Recovery nut, maar dit was baie makliker, net om jou gebruiker regte gee op die register string neem jou fancy en dan met die van die gewysigde regedit. Jy kan meer inligting hieroor in te vind:

http://www.tech-archive.net/Archive/WinXP/microsoft.public.windowsxp.general/2007-03/msg04940.html

y

http://arangeltx.blogspot.com/2008/01/ltima-experiencia-regedit-claves-en-en.html

Sonder om te weet dat register kettings ek weggegooi was redelik vinnig om te speel en ek het bly kyk totdat hy die oplossing vir my probleem gevind.

Ek maak 'n kort opsomming (nie realicéis sonder volwasse toesig hacker).

Uit 'n command line toegang tot NTFS soos Hiren se met jou aansoek of deur Volkov Bestuurder grafiese omgewing met PE en A4FileManager aansoek Bart se ... jy moet die lêer en utilman.exe cmd.exe hernoem as ek hieronder toon:

utilman.exe ers utilman._exe
kopieer cmd.exe utilman.exe

Met hierdie stappe volg ons die opdrag cmd.exe hardloop en die opdrag utilman.exe hardloop 'n command line administrateurs sedert hierdie aansoek is uitgevoer met die gebruiker by verstek in die inteken skerm vir Windows om die aansoek op die perseel te bedryf.

Wanneer jy die lêers hernoem reiniciad die rekenaar en die aanteken skerm waar die gebruiker en wagwoord wat jy versoek om toegang tot jou sessie moet jy merk die simbool onderkant links van toeganklikheid (Voor utilman.exe en is nou 'n lyn beveel administrateurs) Al wat hardloop uit hierdie command line sal wees met administrateur voorregte. Wel, ons hardloop compmgmt.msc om die konsole gebruikers beheer oopmaak en skep 'n plaaslike gebruiker, is dit ingesluit by die administrateurs en gereed groep, en ons met 'n gebruiker geskep deur ons sonder plaaslike administrateur regte of iets soos dit in 'n baie eenvoudige manier kan betree.

Hierdie "Human-Ontgin" Ek het dit gevind in: http://foro.elhacker.net/hacking_avanzado/escalada_de_privilegios_en_windows_vista-t158467.0.html moltes gràcies per la ajuda.

Wat ons nog nie verstaan ​​nie, is hoe die hel hulle die SID verander na 'n Windows Vista sonder om 'n Sysprep. Ek hoop dat jy my vertel en ek sal dit verduidelik.

Groete Megacracks.

PS: Hierdie proses is ook nuttig vir Windows XP.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , ,


11 Responses to "Hoogte van die voorreg om in Windows Vista."

 1. zascan sê:

  Hallo, Ek het dieselfde probleem as jy, maar ek vrees dat ek minder kennis op te los ;).
  Ek het elders gelees die truuk van die hernoeming van die lêer en vervang utilman.exe cmd.exe, maar ek kon dit nie doen nie omdat ek nie priviligios administrateur. Jy verwys na twee tools: Volkov Bestuurder en A4FileManager, maar nie veel inligting oor hulle te laai en te gebruik. Ek sou baie nuttig wees vir my facilitaras inligting in hierdie verband dat ek alles wat ek kon dink, en niks het gewerk vir die werk van 'n gas rekening het probeer.
  'N groet en dankie.

 2. XaviXaus sê:

  Goeie.

  Ek beveel aan dat jy aflaai van die Hiren se CD sluit in die aansoek volkov bestuurder kan die volgende skakel gebruik
  http://www.megacrack.es/2008/10/05/nueva-versin-de-hirens-boot-cd/

 3. Codigo82 sê:

  Dieselfde ding het met my gebeur het en ek dit opgelos in 'n baie eenvoudige, in die Hiren is 'n veelsydige: Aktiewe Wagwoord wisselaar jy kan die administrateur se rekening te aktiveer, verwyder die wagwoord en 'n paar ander dinge.

  'N groet.

 4. John sê:

  hey man, ek het dieselfde probleem met die nuwe SID het al die stappe wat jy sê, maar ek kan nie 'n boot USB wat nie die Run grubinst_gui werk wat deur die manier waarop ek speel dit op 'n ander rekenaar as myne nie, sal my laat installeer enigiets dat Ek het gevra ... met administrateur voorregte dat ander sagteware ek kan 'n selflaaibaar USB.

 5. Marco sê:

  Hi dieselfde probleem sedert die installering van 'n program voor die installering van die newsid het my gevra. kanselleer die installasie, probeer en alles was soos 'n nuwe, sonder lêers sonder administrateur regte, niks. Ek het die Hiren op my USB het vir k daar begin, maar net soos ek gesê het ek het nie toestemming om dit te doen en probeer die volkov te begin en sê dat hy nie erken dit. Ek hoop jy kan my help om my inligting te herstel. dankie

 6. XaviXaus sê:

  Goed, die stappe wat in die artikel genoem word, uit te voer, moet kom met selflaaibaar USB of 'n CD, moet jy MS-DOS-modus nie van Windows in te voer. Kan jy my meer inligting oor hoe jy die hernoeming is??

 7. Marco sê:

  Hello, as jy kyk ek het 'n CD en ek kon die Hiren van pump.The, nou dat daar sit ons so sonder supevision gedoen het, maar ek het dit te doen, laat 'n paar stappe realemnte gebruik logika om voort te gaan .
  Wel, die enigste een wat sê, sê Volkov Commander, ek het daar en die stappe, maar nie hoe om voort te gaan

  dankie

 8. Marco sê:

  Hallo, en tussen volkov bevelvoerder, maar kom nie as 'n bestuurder, net soos dit. Wel, daar gaan 'n paar stappe, deurlopende, maar nêrens sien ultiman.exe lêers of cmd.exe die en dan sal ons vind 'n bietjie hulp sal lekker wees.

  dankie

 9. XaviXaus sê:

  Goeie raamwerk

  Die pad na die lêers wat jy nodig het om te hernoem is c: \ windows \ system32 \
  Jammer vir die nie om dit in die algemene artikel. Dit sal dit vir 'n beter begrip te verbeter.

  Groete.

 10. jose torings sê:

  Hallo en wou 'n program op my rekenaar te installeer en nie omdat dit vereis die hoogte intala en ek wil weet wat jy bedoel hoogte Kan jy my help porfa.?

 11. xavixaus sê:

  Goeie Jose,

  Die hoogte te beskou, is 'n magtiging deur die ARU (Wie is verantwoordelik vir die beskerming van jou rekenaar) om dit te doen of jy verlaag die vereistes voldoen aan die ARU van die Control Panel, sal nie aanbeveel nie, of slegs vir hierdie tyd en die wete dat die program wat jy installeer wettig is om die volgende prosedure te gebruik:

  Druk die Windows-sleutel, tik cmd (jy sal 'n lys sien) die eerste moet die cmd.exe program kliek regs op die muis op cmd.exe om en klik op Run as administrateur.
  Nou het jy 'n command line skerm met byna die grootste voorregte, wat nou al die loop van hierdie venster sal loop met 'n verhoogde voorregte.

  Nou net na die pad waar ejecutabas die program van hierdie venster cd .. cd .. D:, ens. en hardloop die program.

  E voila. As jy enige vrae is, voel vry om kommentaar te lewer.

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!