Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Hoogte van die voorreg om in Windows Vista.

Geskryf deur Xaus Xavier Nadal op November 2nd, 2008

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Goeie middag.

Die laat Vrydag by die werk Ek het om die Windows Vista 4.10 die NewSid te toets geweet wat nie werk nie, maar 'n paar vriende het my verseker dat ja, dit sou, selfs nadat ek het getoon dat ons het 3 spoor masjiene met dieselfde SID in Windows Vista en slaag die program, so goed het ek besluit om 'n "bewys van die konsep" van newsid op my PC (Silly my nie doen dit in 'n toets nie, maar goed ") te doen. Wat ons probeer om dit in 2 maniere:

1 - sonder die verwydering van die rekenaar van die domein (nie sin nie omdat die SID van die masjien vir al wat saak maak is regtig een om te onderskei van 'n ander rekenaar in 'n domein (min of meer weet wat ek bedoel) Maar dinge het om hulle te probeer omdat hulle dikwels ons verras en ons neem 'n nuwe fout of 'n nuwe metode om die beskerming te slaan XD.

Ek kon voortgaan met die program, host naam, weer te begin na die uitvoer van .... (Ablatief dui plek, werk ...), maar na 'n rukkie wag om die proses te finaliseer en sien dat daar geen toekoms 15 minute wag, het ek die program gestaak en verwyder die domein PC na die stigting van die plaaslike gebruiker vir 'n geruime tyd dat wat gebruik word om die wagwoord wat ek wou en wat was die stelsel administrateur) (1 punt vir my).

. 2 - Ek het die rekenaar van die domein:

In effek nie werk nie, want dit gee 'n fout aan die begin van die program en kan nie almal gaan. Hy was reg (2 punte vir my).

Handhawing van Windows Vista werk nie met NewSid Ek herselflaai die rekenaar in te voer die rekenaar in die domein.

Wat was my verbasing toe ek in die vergadering van my plaaslike administrateur, sal ek die rekenaar domein stel en laat my nie, want dit sê dat die gebruiker nie 'n plaaslike administrateur. Wel, geen probleem wat ek het 'n ander gebruiker plaaslike administrateur, het ek dit probeer en dieselfde (Wat gebeur het, is dat alle plaaslike administrateurs hulle geloofwaardigheid verloor het, sodat ek kon nie my rekenaar in die domein weens onvoldoende voorregte).

Wel die naweek kom en met die tyd te wy aan my hack my eie rekenaar, so ek neem die rekenaar na my huis om hom in te bring op Maandag gekap (Of so het ek gehoop, ek is baie hardkoppig en selfs kan nie vind die oplossing vir die probleem nie ophou nie (Wanneer jy tyd het natuurlik).

Toe ek huis kry ek my liewe NT Password Recovery Ek onthou dat ek kon kry 'n opdrag aan die groep "bestuurders" van 'n geselekteerde gebruikers, selfs in die beta te doen, maar dat dit nie. En .... Ek kan nie. Shit. Ek probeer register sleutels te verander ten einde die plaaslike administrateur regte te gee en dit beteken dat indien die newsid het daarin geslaag administrateur regte te verwyder net die wysiging van die register sleutels, ek kon terug draai doen en gereed, maar kon dit nie vind nie. Wel, ja: die enigste ding wat ek gevind het, was inligting oor Windows Vista enable Administrateur Gebruiker (verskuilde) deur gebruik te maak van die opdrag netto gebruiker administrateur / aktief: ja maar van die kursus wat jy hoef te doen met 'n gebruiker met administrateur voorregte.

Ek het besluit om Google en baie geleer soos altyd te danke aan al die mense wat ek gepubliseer is as artikels van belang is vir ander. Een van die dinge wat my verbaas het, was soos om my regte om kettings STELSEL af te meld deur middel van 'n nut Microsoft self, hier is die skakel: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyId=E8BA3E56-D8FE-4A91-93CF-ED6985E3927B&displaylang=en), Wat reeds gedoen kan word van NT Wagwoord Recovery nut, maar dit was baie makliker, jy net jou gebruikersnaam regte op die register string wat jy wil en dan met die van die gewysigde regedit. Jy kan meer inligting oor hierdie in:

http://www.tech-archive.net/Archive/WinXP/microsoft.public.windowsxp.general/2007-03/msg04940.html

y

http://arangeltx.blogspot.com/2008/01/ltima-experiencia-regedit-claves-en-en.html~~V

Nie die wete dat die register kettings wat ek weggegooi het, was redelik vinnig om te speel en ek het bly kyk totdat jy die oplossing vir my probleem.

Ek maak 'n kort (jy dra nie sonder volwasse toesig van 'n hacker).

Van 'n command line om NTFS soos Hiren met u aansoek of deur Volkov Bestuurder grafiese omgewing met Bart se PE en die toepassing daarvan A4FileManager om toegang te verkry tot ... jy moet die lêer cmd.exe utilman.exe hernoem en soos ek hieronder toon:

ers utilman.exe utilman._exe
afskrif cmd.exe utilman.exe

Met hierdie stappe volg ons die opdrag cmd.exe hardloop en hardloop die opdrag utilman.exe 'n opdrag lyn met administrateur voorregte aangesien hierdie aansoek hardloop met die stelsel gebruiker in die standaard inteken skerm van Windows vir die toepassing van toeganklikheid te voer.

Wanneer jy herdoop het die lêers Herlaai die rekenaar en die inteken skerm waar jy versoek die gebruikersnaam en wagwoord om jou sessie om toegang te verkry, moet jy links onder in die simbool van toeganklikheid merk (Voordat utilman.exe en is nou 'n lyn van opdragte met administrateur voorregte) Al wat loop uit die opdrag lyn sal wees met administrateur voorregte. Wel, loop compmgmt.msc die gebruiker konsole te open en die skep van 'n plaaslike gebruiker, sluit dit in die groep Administrators en gereed is, kan ons gaan met 'n gebruiker geskep deur ons sonder plaaslike administrateur regte of enigiets soos dié in 'n baie eenvoudige.

Hierdie "Human-ontgin" Ek het by: http://foro.elhacker.net/hacking_avanzado/escalada_de_privilegios_en_windows_vista-t158467.0.html is te veel per ajuda.

Wat het ons nog nie verstaan ​​nie, is hoe die hel verander hulle die SID op 'n Windows Vista sonder om 1 Sysprep. Ek hoop wat ek het en ek sal verduidelik.

Groete Megacracks.

PS: Hierdie prosedure is ook nuttig vir Windows XP.

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: , , , , , ,


11 Responses to "Hoogte van die voorreg om in Windows Vista."

 1. zascan Sê:

  Hallo, Ek het dieselfde probleem as jy, maar ek vrees dat ek minder kennis op te los ;).
  Ek het elders gelees die truuk van die hernoeming van die lêer en vervang utilman.exe cmd.exe, maar ek kon dit nie doen nie omdat ek nie priviligios administrateur. Jy verwys na twee tools: Volkov Bestuurder en A4FileManager, maar nie veel inligting oor hulle te laai en te gebruik. Ek sou baie nuttig wees vir my facilitaras inligting in hierdie verband dat ek alles wat ek kon dink, en niks het gewerk vir die werk van 'n gas rekening het probeer.
  'N groet en dankie.

 2. XaviXaus Sê:

  Goed.

  Ek beveel aan dat jy aflaai van die Hiren se CD sluit in die aansoek volkov bestuurder kan die volgende skakel gebruik
  http://www.megacrack.es/2008/10/05/nueva-versin-de-hirens-boot-cd/~~V

 3. Codigo82 Sê:

  Dieselfde ding het met my gebeur het en ek dit opgelos in 'n baie eenvoudige, in die Hiren is 'n veelsydige: Aktiewe Wagwoord wisselaar jy kan die administrateur se rekening te aktiveer, verwyder die wagwoord en 'n paar ander dinge.

  'N groet.

 4. John Sê:

  hey man, ek het dieselfde probleem met die nuwe SID het al die stappe wat jy sê, maar ek kan nie 'n boot USB wat nie die Run grubinst_gui werk wat deur die manier waarop ek speel dit op 'n ander rekenaar as myne nie, sal my laat installeer enigiets dat Ek het gevra ... met administrateur voorregte dat ander sagteware ek kan 'n selflaaibaar USB.

 5. Raamwerk Sê:

  Hi dieselfde probleem sedert die installering van 'n program voor die installering van die newsid het my gevra. kanselleer die installasie, probeer en alles was soos 'n nuwe, sonder lêers sonder administrateur regte, niks. Ek het die Hiren op my USB het vir k daar begin, maar net soos ek gesê het ek het nie toestemming om dit te doen en probeer die volkov te begin en sê dat hy nie erken dit. Ek hoop jy kan my help om my inligting te herstel. dankie

 6. XaviXaus Sê:

  Goed, die stappe wat in die artikel genoem word, uit te voer, moet kom met selflaaibaar USB of 'n CD, moet jy MS-DOS-modus nie van Windows in te voer. Kan jy my meer inligting oor hoe jy die hernoeming is??

 7. Raamwerk Sê:

  Hello, as jy kyk ek het 'n CD en ek kon die Hiren van pump.The, nou dat daar sit ons so sonder supevision gedoen het, maar ek het dit te doen, laat 'n paar stappe realemnte gebruik logika om voort te gaan .
  Wel, die enigste een wat sê, sê Volkov Commander, ek het daar en die stappe, maar nie hoe om voort te gaan

  dankie

 8. Raamwerk Sê:

  Hallo, en tussen volkov bevelvoerder, maar kom nie as 'n bestuurder, net soos dit. Wel, daar gaan 'n paar stappe, deurlopende, maar nêrens sien ultiman.exe lêers of cmd.exe die en dan sal ons vind 'n bietjie hulp sal lekker wees.

  dankie

 9. XaviXaus Sê:

  Goeie raamwerk

  Die pad na die lêers wat jy nodig het om te hernoem is c: \ windows \ system32 \
  Jammer vir die nie om dit in die algemene artikel. Dit sal dit vir 'n beter begrip te verbeter.

  Groete.

 10. jose torings Sê:

  Hallo en wou 'n program op my rekenaar te installeer en nie omdat dit vereis die hoogte intala en ek wil weet wat jy bedoel hoogte Kan jy my help porfa.?

 11. xavixaus Sê:

  Goeie Jose,

  Die hoogte te beskou, is 'n magtiging deur die ARU (Wie is verantwoordelik vir die beskerming van jou rekenaar) om dit te doen of jy verlaag die vereistes voldoen aan die ARU van die Control Panel, sal nie aanbeveel nie, of slegs vir hierdie tyd en die wete dat die program wat jy installeer wettig is om die volgende prosedure te gebruik:

  Druk die Windows-sleutel, tik cmd (jy sal 'n lys sien) die eerste moet die cmd.exe program kliek regs op die muis op cmd.exe om en klik op Run as administrateur.
  Nou het jy 'n command line skerm met byna die grootste voorregte, wat nou al die loop van hierdie venster sal loop met 'n verhoogde voorregte.

  Nou net na die pad waar ejecutabas die program van hierdie venster cd .. cd .. D:, ens. en hardloop die program.

  E voila. As jy enige vrae is, voel vry om kommentaar te lewer.

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>