Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Webcast: Windows Server Terminal Services 2008

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Oktober 7th, 2008

Windows Server Terminal Services 2008

Hier het jy hierdie skakels liewe Microsoft Technet my sodat jy môre kan bywoon nie, 8 die webcast lewe 2008 Windows Server Terminal Services.

Jy kan meer inligting kry by: http://msevents.microsoft.com/CUI/WebCastEventDetails.aspx?EventID=1032389634&EventCategory=4&culture=es-AR&CountryCode=AR

tale:
Spaans.

produkte:
Ander, Windows Server 2008.

Gehoor (s):
IT professionele.

duur:
60 minute

Begin Datum:

Woensdag 08 2008 Oktober 02: 00 Bogota pm

Event Oorsig

Hierdie bladsy bied ondersteuning materiaal vir die geleentheid TechNet Oorsig van Windows Server Terminal Services 2008. Hierdie sessie sal Terminal Services vir Windows Server 2008 ondersoek. In organisasies wat afgeleë gebruikers, Windows Server 2008 voeg verbeterings en innovasies te Terminal Services wat 'n beter integrasie van afgeleë en plaaslike programme op die kliënt rekenaars, toegang tot hierdie selfde afgeleë programme via 'n webblaaier en 'n manier om te fasiliteer terminale toegang en afgeleë toegang programme deur firewalls. Omdat Windows Server 2008 x64 gestuur, as jy meer verwerkers en geheue wat in x64 ingesluit kan gebruik, kan dit verhoog tot 3.4 keer die aantal gebruikers wat 'n Terminal Services-bediener ondersteun.

meld opsies

Event ID .:
1032389634

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!