Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Nuwe weergawe van Hiren's Boot CD.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Oktober 5th, 2008

Goeie môre.

Vandag het ek 'n nuwe weergawe van Hiren se in hierdie geval die 10N boot CD wat meer as een sal my verlustig. Elke nuwe weergawe is beter as die vorige beslissing deur die oplossing van die vreemde verenigbaarheid en opgradering van die meeste van sy aansoeke.

Hierdie CD bevat programme en utilities lêers van die skyf partisies om te verander of skyf beelde, lees lêers op NTFS partisies te herstel, gereedskap antivirus-en anti-spyware, probleme op te los met die MBR, die verandering van wagwoorde en so aan .

Jy kan meer inligting http://www.hiren.info/pages/bootcd.

Hierdie CD "net" 'n "DOS aansoek wat al hierdie nuts nie-winsgewende en kan deur enigiemand gebruik word" sodat die program sluit in 'n oorspronklike lisensie nodig het om die wette van die skrywers te volg.

Op bladsy http://www.hiren.info/pages/bootcd-on-usb-disk Daar is 'n handleiding stap vir stap sodat jy kan sit alles op 'n USB Hiren se selflaaibaar.

Groete MegaCracks.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , , , , , , ,


Een antwoord op "Nuwe weergawe van Hiren's Boot CD."

  1. Guilian sê:

    Piesno dit is 'n goeie hulpmiddel om die boot en skyf kloning

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!