Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Gratis nut te register skoon (ARGENTE - Registry Cleaner 1.5.0.2)

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Oktober 3rd, 2008

ARGENTE - Registry Cleaner My goeie vriend Jose Antonio Iglesias van Santander het my vertel die volgende:

Hallo, Xavi

Ek het die laaste inskrywing in jou blog gesien het, jy het gepraat van freeware. Ek gaan die skakel van die een wat ek gebruik om die register skoon te maak, ek het my skoongemaak meer aan die Tube (wat ook gebruik) en het nog nooit het my probleme:

http://argentesoftware.blogspot.com/

Groete,

Kerke baie dankie.

Daaraan herinner dat hierdie aansoek ten einde te voer op Windows Vista sal moet uit te voer met administrateur regte, regs-kliek op die aansoek en te keur Hardloop as administrateur.

 

As jy wil, en jy kan dit nuttig om 'n skenking te maak deur paypal ná die installasie (wat hulle verdien dit).

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , ,


One Response to "freeware nut om skoon te maak register (ARGENTE Registry Cleaner 1.5.0.2)"

  1. Xuaco sê:

    Hallo, Asturias, die weergawe van ARGENTE RESGISTRY CLEANER GRATIS, vir die jaar, ek het gesê dat 'n nuwe weergawe en kliek om af te laai, is die weergawe 2.0.0.0 lei my na die bladsy, probeer om dit af te laai, onmoontlik om te doen Skenk gedwing dus gelyk is aan afpersing. Ek sal elders lyk of ander soortgelyke program ontslaan en gaan na die mark in beteau, 'n gemeenskaplike Franse uitdrukking (kak met die boot). Groete.

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!