Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Utilities (herstel, defragmentatie en skoonmaak) freeware.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal on September 27th, 2008

PeraPiriformGoeie môre.

Soos baie van julle weet dat die verwydering van 'n lêer of gids deur die fout is aan die orde van die dag, is jy soms 'n gids verskuif van een plek na 'n ander en as jy kyk na die bestemming bestaan ​​nie, en wanneer jy wil oordoen spoor aksie wat nie bestaan ​​nie in die bron. ('N desperate kak).

Wel, vandag het ek die behoefte gehad om 'n hele gids 150 GB I te herstel per ongeluk geskrap. Nou dat ek meer as een album Ek is makliker as ander, en ek kan die toepassing installeer op 'n ander skyf sonder die invloed van die struktuur van die skyf te herstel.

 

Ek onthou dat wanneer borréis 'n lêer, gids ... jy moet nie verander nie iets op die skyf, of skuif dopgehou of installeer programme, want as jy dit doen, kan jy die aansoek installeer op die leë ruimte wat jy verlaat het om die gids te verwyder met die gevolglike onverhaalbare van data.

Dus ek raai jy altyd dispongáis 'n tweede ry, of alternatiewelik in 'n pendrive wat jy kan die aansoek om herstel te installeer.

Ek het die maatskappy se winste 3 gebeur het aan te bied Piriform Ek het binne 'n paar minute om die hele gids struktuur met 'n geïntegreerde, ek het die hele rekord skoongemaak en my perfek gedefragmenteerd skyf herstel.

Piriform Recuva:

Die kan aflaai van http://www.recuva.com/download o http://www.filehippo.com/download_recuva/Beslaan 2.251 kb lêer en ondersteun Microsoft Windows Vista, XP, 2003, en Windows 2000 98.

Die nuutste weergawe wat geneem is vandag aan die lig, is dat van Augustus 28 2008 - v1.18.344.

Die installasie program is eenvoudig, maar vir jou rus LEED alle rigtings en seleccionad dieselfde punte as wat jy wil om te installeer (onthou dat die programme is freeware en vir iets (maw daar is altyd 'n opsie om byvoegings te installeer vir Internet Explorer of soortgelyke soos in die geval aan die orde)).

Na die installasie, om behoorlik te herstel van die gids struktuur, sal jy die opsie hê om seker te maak Herstel lêergidsstruktuur van die opsies knoppie bo aan die regterkant van die program.

Nut herstel

Tube:

Ek kan aflaai http://www.ccleaner.com/downloadDie lêer beslaan 2.251kb blyk dat hulle hou van hierdie grootte en weergawe vandag is v2.12.651.

Hierdie program is in staat om sonder om enigiets skoon tydelike lêers, log kettings afgeknotte of uitgeskakel, koekies en tydelike lêers etécetera lank wat is nutteloos en beset 'n belangrike ruimte op ons hardeskywe en nou ondersteun Google Chrome (wat was vinnig aangesien daar geen).

Installasie is so eenvoudig soos hierbo, maar neem die dieselfde sorg en lees al die punte wat jy op die skerm vertoon om te verhoed dat die val in die strik van die installering van 'n add-on wat jy nodig het nie.

Defraggler:

Ek kan aflaai http://www.defraggler.com/downloadBeslaan 539 kb lêer en weergawe vandag v1.02.085.

Hierdie program kan enige skyf terwyl dit in gebruik defragmenteer maklik, vinnig en intuïtief. Soms kan ons nie defragmenteer 'n skyf wat is 'n programmeertaal scandisk so 'n helling en ons het hierdie nutsprogramme te gebruik defragmentatie ja defragmentatie voer om te doen in minder tyd ek raai jy pauséis Antivirus (waar moontlik I).

Anecdotally jou vertel dat die ander dag het ek op 6 uur (Ja, jy lees korrek 6 ure) Een keer net defragmenteert Friends skyf.

 

Ek hoop jy vind dit nuttig.

Tot volgende MegaCracks.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!