Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Hoe om die netwerk van command line in Ubuntu op VMware ESX op te stel.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal op September 3rd, 2008

Goeienaand almal:

Onlangs het ek van my karige kennis van Unix nodig om 'n probleem op te los met die netwerk kaart "onopspoorbaar" vir 'n 3.5 ESX virtuele masjien gebaseer op Ubuntu.

Wel, die vraag was dat ek kon die netwerk instel en nie die stelsel bespeur my.

Ek het eers gedink ek VMware Tools moet in hierdie stelsel installeer, maar het nie NPI van hoe, ek het gedink dit was soos 'n virtuele masjien (in die nutsbalk opsie Inventaris -> Virtual Machine -> Installeer / Upgrade VMware Tools ) Maar toe ek verbind aan die console van VMware sien wat VMware geïnisialiseer maar nooit klaar.

In die virtuele masjien instellings Ek het gevind dat ek het geconfigureerd as 'n ISO-CD.

beeld

Ek verbonde aan die virtuele masjien console Ubuntu:

Met 'n gebruiker ingeteken Begin die opdrag sudo su gebruiker te tree as wortel.

Monteer die cdrom: berg / media / cdrom0

Ek het gevind dat daar was 'n file-3.5.0 VMwareTools-82663.tar.gz decomprimeren saamgepers en kopieer na 'n tydelike gids:

cd / media / cdrom0

3.5.0 VMwareTools-CP-82663.tar.gz / tmp /

teer-xvf VMwareTools-3.5.0-82663.tar.gz

cd vmware-tools-Distrib

En die bekendstelling van die installasie: / VMware-install.pl

Druk Enter om op al die vrae wat ek gehad het om alle opsies te verlaat as standaard uitvoer SQL (hehe).

Nadat ek weer die lêer nagegaan koppelvlakke is geconfigureerd: cd / etc / network /

Wysig hierdie lêer met vi interfaces

motor eth0

iface eth0

inet statiese adres 192.168.1.150

netmasker 255.255.0.0

gateway 192.168.1.1

Ek het gevind dat dit was alles reg (draai af van die virtuele masjien en draai na selflaai): stop.

Netwerk gebly met wat ek het met verandering eth0 deur eth1 omdat die bediener het verskeie netwerk kaarte en nadat hulle 'n / Etc / init.d / networking herlaai die netwerk instellings te herstel het ek begin reageer op ping. (Goeie).

Ek hoop ek is nuttig Megacracks.

Sien julle binnekort.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , ,


2 Responses to "Hoe netwerk instellings van command line te konfigureer in Ubuntu op VMware ESX."

 1. Ildefonso sê:

  good'm nuwe informatika Ek het 'n rekenaar met Windows Vista, installeer ubuntu op 'n afsonderlike partisie te bewys, een keer en laat desistalarlo besluit om getoets as op die eerste gesig, en nou is my rekenaar sal nie begin nie en ek kry die volgende boodskap:
  GRUB Loading stage1.5.
  GRUB laai, wag asseblief ...
  Fout 22
  rekenaar en bly daar nie begin sou dit baie waardeer in staat is om hierdie groot probleem op te los, kan dan installeer Ubuntu op 'n ander rekenaar ou wat ek het om te voldoen aan wat jy hoop buestra begin help asseblief moenie vergeet om my en baie dankie

 2. drpnt sê:

  Makinaaaaaa!

  Baie dankie, jy is baie behulpsaam, die ESXI nie herken die netwerkkaart van 'n redMine gebaseer op ubuntu, maar ek kon nie die installering van die VMware Tools as nie die cdrom Ek kon die kaart instel deur eth0 eth1 verander die berg.

  Baie dankie.

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!