Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Ten slotte kan ons beheer die Exchange 2003 van Windows Vista (x86).

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Augustus 27th, 2008

Sedert Windows Vista het op die mark Exchange administrateurs het hechado baie in om die MMC uitruil van ons Windows Vista te bestuur, is dit my meer in kry Vista vir hierdie rede, die enigste moontlikheid wat bestaan ​​het tot die dag 6 Augustus en by Microsoft self gesê het, was Ons behoort aan te sluit bediener via remote desktop uit te ruil en dit van daar af te bestuur.

Hier wys ek doen as hierdie instrumente te installeer. Let daarop dat kan nie geïnstalleer word indien u Microsoft Outlook geïnstalleer het (jy moet dit eers verwyder (Ek hoop nou).

Eerste van alles wat ons in ons Windows Vista gebruiker met 'n domein administrateur en plaaslike administrateur en installeer Ondersteuning vir die instel van IIS meta base en IIS6 en IIS6 Management Console

Om dit te doen sal ons Configuratiescherm -> Programme en funksies -> Aktiveer of deaktiveer Windows funksies -> Internet Information Services -> Webb Tools -> Bestuur Ondersteuning van IIS6 -> En jy keuses moet maak Ondersteuning vir die instel van IIS meta base en IIS6 y IIS6 Management Console.

beeld

Druk aanvaar.

Nou sal jy hê om af te laai Windows Server Service Pack 2003 2 Administrasie Tools Pack vir x86 uitgawes en installeer soos volg, maar ek stel voor jy hou 'n beter opsie, maar nie stap vir stap verduideliking te lees om te sien.

Voer die lêer:

beeld

KLIEK Volgende>

beeld

en druk Voltooi.

Ons het 'n beter opsie is om te installeer Remote Administration Tools vir Windows Server Microsoft Vista SP1 32-bit Edition (KB941314) hulle in staat is om te bestuur die domeine 2008 gemonteer op vensters en korrek is verskeie foute wat vroeër weergawes van adminpak, wanneer jy klaar is met die installasie wat jy sal hê om komponente te installeer Rekening te bestuur Active Directory uit Configuratiescherm -> Programme en funksies -> Aktiveer of deaktiveer Windows funksies -> Administration Tools Renita DEK bediener -> Bestuur Tools kenmerke -> Tools Domain Active Directory -> Tools Domain Active Directory en merk Die gereedskap van die domein kontroleerder vir Active Directory.

Tans is ons fasiliteit is gebaseer op Windows Server Service Pack 2003 2 Administrasie Tools Pack vir x86 uitgawes. Maar ten minste weet jy dat daar is meer moontlikhede. Vir my is dit baie beter die tweede opsie, want ek sal verduidelik in meer detail in 'n ander pos.

Nog 'n stap is om af te laai, Unzip en installeer Microsoft Exchange Server MAPI kliënt en samewerking Data Objects 1.2.1 2.44 besetting MB. Een van die perseel hierdie add te installeer, is dat jy kan geïnstalleer het Microsoft Outlook ondenkbaar (ek dink wat hierdie probleem op te los later) dat die Exchange administrateur nie Outlook op jou rekenaar geïnstalleer is nie? (Ongelooflik).

beeld

KLIEK Volgende>.

beeld

Placeh Ek stem saam. en U druk Volgende>.

beeld

KLIEK Voltooi.

Nou ontlasten die 2003 Exchange administratiewe gereedskap vir Windows Vista

Voer die lêer te unzip in 'n tydelike gids.

beeld

Voer die lêer ESMVISTA.MSI gedecomprimeerd.

beeld

KLIEK Volgende>.

beeld

Placeh Ek stem saam. en U druk Volgende>.

beeld

KLIEK Volgende>.

beeld

KLIEK Voltooi.

Om te bevestig dat jy behoorlik werk bestuur van die gebruikers van Windows Vista skeur Exchange console gebruikers en rekenaars in Active Directory Voer of dsa.msc uit Start -> RunEn nou die eienskappe van 'n gebruiker wat ruil oortjies oop te maak, sal jy sien die tipiese opset van die e-pos rekening en meer.

beeld

In elk geval, ek hoop dat jy dit nuttig vind nie, maar vir my smaak sonder 'n uitkyk waar jy kan proe die nare dinge wat ons doen wanneer Exchange is nie die moeite werd om vir byna niks.

Tot volgende MegaCracks.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , ,


15 Responses to "Ten slotte het ons kan beheer die Exchange 2003 van Windows Vista (x86)."

 1. Cuervo77 sê:

  Goeie middag aan almal.

  Ek het gekom om hierdie site na habérseme beskadig hardeskyf van my laptop en om te installeer, om te kyk of daar enige oplossing vir die bestuur van 'n Microsoft Exchange-bediener van 'n rekenaar met Windows Vista.

  Deeglik deur te lees van die artikel het ek besluit om dit reg te eet na die installering van die OS (insluitend sp1).

  Ek het al die stappe soos hierbo en ek het gekies om die opsie "Tools afgeleë bediener Administrasie vir Microsoft Windows Vista SP1 32-bit Edition (KB941314)" want ek het gevind dat die mees geskikte Buiten dat dit die aanbeveel. Sodra al die stappe wat ek gesien het wat regtig werk, die skep van 'n posbus aan 'n gebruiker dit te skuif na 'n bediener in 'n ander afvaardiging en dan dit geskrap word.

  Na al hierdie stappe gedoen het, ek het die installering van die nodige sagteware om my daaglikse werk te doen (. Cisco ASDM, VMware Infrastruktuur kliënt, ens ...) en toe ek installeer Office geïnstalleer het die Microsoft Office Outlook, behalwe 2003 Ek het die CD geïnstalleer, want ek 2007 as hierdie weergawe syncs met Sharepoint kwessie word vereis, ek het dit totaal en wag backfire op 'n sekere punt en ek kan sien dit werk soos 'n bom, onmiddellik daarna om seker te maak terug funksionering van die administrasie van Exchange en ek sien, wat ook werk en het voortgegaan om te funksioneer nadat verskeie sit al van die laptop.

  Nie meer nie, te danke aan die inligting wat deur hierdie artikel en die kommentaar van vandag, hierdie blog 'n deel in "My gunstelinge" Baie dankie en groete vir almal.

 2. XaviXaus sê:

  Goeie Cuervo77.

  Dankie vir jou kommentaar, jy is absoluut reg, hoe om Outlook geïnstalleer en 2003 2007 of hardloop die BAV eers op jou rekenaar geïnstalleer en dan die installering van die ESM vooruitsigte.

  Groete.

 3. Klei sê:

  Hallo XaviXaus

  Baie geluk vir jou groot bydraes gaan voort

  Ek wil die soektog sgte te maak: My geval is dieselfde, net dat ek Windows Vista Ultimate x64 geïnstalleer het, het jy gepraat het vroeër oor die aflaai is vir x86 view, wat ek aflaai, dieselfde komponente maar x64??
  Aan die ander kant sal my nie laat installeer op my Windows Server 2003 View 2 Administrasie Tools Pack Service Pack vir x86 uitgawes, soos ek gesê het dat net hy kan doen in die Windows xp of 2003-

  Antwoord my asseblief so gou as moontlik danksy

 4. Kyle van Tarraco sê:

  'N klei:
  As jy Windows Vista wat jy wil hê dat die tweede skakel, wat Xavi beveel Windows Vista, hier kry jy twee skakels wat ek vir jou interessant gevind het om te installeer:
  Werk vir Windows Vista vir x64-gebaseerde stelsels (KB944652)
  Microsoft Remote Server Administrasie gereedskap vir Windows Vista vir x64-gebaseerde stelsels
  die search wat ek gedoen het was:
  bediener administrasie gereedskap x64 langs alle downloads

 5. Klei sê:

  Dankie Kyle van Tarraco

  Ek sal voortgaan om u voorstelle te hê, sal ek waarskuwing

 6. KLEI sê:

  UPS, ek het al van die bogenoemde ....
  Installeer die sgte einde:

  1.-tools afgeleë bediener Administrasie vir Microsoft Windows Vista SP1 32-bit Edition (KB941314).

  2.-Microsoft Exchange Server MAPI kliënt en samewerking Data Objects 1.2.1

  3.-2003 Exchange administratiewe gereedskap vir Windows Vista

  Ek het nie enige probleme tydens die installasie, maar toe ek die Active Directory konsole te toets (dsa.msc) wys my die gebruikers wat cooreo posbus sonder die beroemde tabs die e-pos op te stel, wat beteken dat ek nog steeds kan nie toegang tot die Exchange Server
  Ek verstaan ​​nie hierdie fout nie, moet ek gaan of moet asseblief as iemand my kan gee wat agradecere ligte

  Net in geval ek gebruik Windows Vista Ultimate met SP64 x1

 7. XaviXaus sê:

  Goeie klei,
  Ek dink wat gebeur is dat jy nie sien die gevorderde opsies, View -> Advanced Options, ek sê ....

 8. KLEI sê:

  UPS!
  verduideliking:

  1 stap installasie. Is x64 (64 bit)

 9. Klei sê:

  Xavi
  As jy hulle sien, maar ek sê vir julle, Ek is nog steeds nie tabs pos instellings te sien nie, gevorderde opsies om te sien ek net gelys 'n ander, maar nie e-pos te stel, ek bedoel die span met 'n oog nog steeds nie kan verbind aan my exchange server, kan dit wees??

 10. KLEI sê:

  Hallo XaviXaus
  Die probleem wat ek gehad het, was dat na die installering van die ESM is om al die komponente deur gebruik te maak van die regsrv om te registreer, glo dit net as x64 Vista weergawes.
  Nou na die doen van alle 2003 Outlook installeer, maar ek kan nie gekonfigureer enige 2003 ruil rekening, want dit gee my fout kan nie aanteken in die exchange server.
  Lei vroeër dat die installering van die uitkyk na die BAV kan gebruik ....
  Ek moet anders moet ek doen??

 11. yashingo_x sê:

  Jy weet as jy kan gebruik om win7 .. Ek vind niks en nog steeds meng met wat jy noem, maar net nie ...

  groete

 12. XaviXaus sê:

  Goeie yashingo_x

  Ja, dit werk op dieselfde vir Windows 7, wat jy het om te verloor, is die RSAT, kyk by die laaste artikel in die skakel Windows7 (AD administratiewe gereedskap) + al die opset van die BAV.

 13. yashingo_x sê:

  Wen die RSAT 7 is hierdie http://www.microsoft.com/Downloads/details.aspx?displaylang=es&FamilyID=7d2f6ad7-656b-4313-a005-4e344e43997d#filelist

  maar die opset van die wisselkoers ..

  Die aktiewe en te beheer, het ek nie die beurs ...

  Groete

 14. XaviXaus sê:

  Goeie yashingo_x

  Dit is jou probleem, op watter punt jy misluk?? jy is nie om dit te doen sonder vooruitsigte?

  Laat my weet.

 15. yashingo_x sê:

  mm en het sedertdien die Active Directory, maar ps jy verwyder al die PS van die wisselkoers te installeer, maar ek bly in die stap waar jy die ESM installeer, maar omdat dit, sê dit vereis vista sien om te skik .. Ek het reeds die vooruitsigte verwyder .. net daardie opsie verwyder ..

  Vandag het ek teruggekeer het om die advertensie te installeer ..

  Groete

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!