Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Nuwe weergawe van Winpwn 2.0.4

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Augustus 11th, 2008

Op die linkerkant 9 nuutste weergaweProgram 2.0.4 winpwn gratis iphone van Windows, met hierdie weergawe is, kan jy ontsluit iPhone firmware weergawe 2.0.1, as 'n nuwe ewenaar ook die installeerder installeer wag 2.0 wat ons nodig het in die update na 2.0 selfs is baie beta, maar ek hoop jy gaan om jou ervarings.

Hier is 'n skakel na 'n gids in Engels http://sleepers.net/news/2008/07/25/winpwn-20-guide/

Groete MegaCracks.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , ,


Geen Responses to "Nuwe weergawe van Winpwn 2.0.4"

  1. Simon sê:

    Goeie aand, in die eerste plek verskoon my onkunde oor die onderwerp. Ek hoop om 'n paar vrae te verduidelik en ek het net 'n iPhone weergawe 3g 2.0.1. Die vrystelling van die iPhone is moontlik om 'n kaart van ander maatskappy ultilizarlo sonder probleme te sit?? en ek wonder of dit veilig is om die handleiding wat jy genoem het. Daar is gepubliseer in Castiliaans? Baie dankie, ek hoop dat die iPhone om so gou as moontlik te gebruik.

  2. Kenny sê:

    As jy kan gebruik om die iPhone 3g indien reeds kaart vrygestel met 'n kaart met 'n maatskappy

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!