Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Hoe 'n dcpromo te doen op 'n Windows 2003 R2 x64 in 'n Windows-domein 2003 x86.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Augustus 7th, 2008

Goeie môre, vandag het Ek het 'n probleem in die opdatering van die Windows-domein wat ek in 2003 het x86 aan 'n Windows stelsel 2003 die R2 x64Die probleem is dat hierdie aksie uit te voer wat nodig is om die-cd 2 installasie Windows Server R2003-2 x64 die adprep uit te voer van die CD op die domein kontroleerder met die stelsel-argitektuur gebaseer is op die bietjie by my beskikking 32 . Die probleem is dat in die R2 cd2 x64 het vergeet om die weergawe van adprep vir 32 stukkies, sodat hierdie proses kan nie uitgevoer word nie, tensy die cd julle R2 x86 weergawe te, maar daar is 'n manier om dit op te los wat ek hieronder toon:

Die fout sal verskyn, is die volgende: Die prent lêer D: \ Cmpnents \ R2 \ adprep \ ADPrep.exe is geldig, maar dit is vir 'n ander tipe van die masjien.

Die metode om te volg om die probleem op te los, is die volgende: (Onthou om die domein kontroleerder sessie te gaan met 'n domein administrateur gebruiker om te wees).

Jy sal die volgende hotfix (KB919151) die besetting 846 Kb van die volgende skakel te laai: http://support.microsoft.com/hotfix/KBHotfix.aspx?kbnum=919151&kbln=en-us.

Vir meer inligting oor hierdie hotfix kan raadpleeg die volgende skakel: http://support.microsoft.com/kb/919151/en-us

Wanneer jy die pleister ontvang en dit Pak wat jy sal hê om uit te voer (Onthou om die korrekte wagwoord wat jy sal ontvang in die e-pos te sit) en gekopieer na die huidige domein kontroleerder loop Windows Server 2003 die x86.

Soos jy kan sien adprep.exe lêer nie bestaan ​​nie, sal jy die korrekte weergawe van die gids jy ia64, x86 x64 of in ons geval om te kopieer, sal die lêer adprep.exe geleë in die gids x64 dit sal skuif na hierdie gids "root", sal dit soos volg.

Nou sal jy moet hardloop adprep / forestprep.

Skryf C en druk INTRO en begin die proses:

Wanneer jy klaar is met die proses suksesvol voltooi is.

En nou kan ons loop die adprep / domainprep.

Nou as ons gaan na die Windows Server 2003 R2 x64 en ons sal 'n domein kontroleerder bevorder sonder probleme.

Groete MegaCracks.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , ,


16 Responses to "Hoe om 'n dcpromo te doen op 'n Windows 2003 R2 x64 in 'n Windows-domein 2003 x86."

 1. Klei sê:

  HELLO
  Ek het alles wat jy aandui hier is my probleem nie, ek dink dit moet wees omdat jy die hotfix aflaai vir hierdie probleem is in Engels en my primêre DC is in Spaans? Asseblief beantwoord of hoef te doen aan my geval dankie

 2. Sebastian sê:

  Ek het 2003 r2 idem in Spaans, en ek kan dit nie vind nie lêer neem dieselfde hotfix weergawe in Engels

 3. XaviXaus sê:

  Ek is bang wat nog nie het opgestaan ​​in Spaans, kan jy hierdie skakel:

 4. XaviXaus sê:

  http://support.microsoft.com/hotfix/KBHotfix.aspx?kbnum=919151&kbln=es

 5. Sebastian sê:

  Fok 'n ander oplossing kan ek nie beweeg nie en ek het die 2003 64 bietjie Ek het niks van 0 DC te installeer om te installeer?

 6. Pilaar sê:

  Ek gaan om die cd2 r2 x86 te probeer, maar my vraag is as hierdie update Windows Live met 2000 bediener, want ek het servers met hierdie stelsel nie.

  Groete en dankie.

 7. Klei sê:

  Opgelos!

  Ek moet opmerk dat al hierdie probleem, dit gebeur dat daar 'n variant van hierdie oplossing vir Windows 2003 DC x86 STD (in Spaans), het hy gedoen het, maar ek net microsoft, oops! te danke aan my navorsing en jou groot bydrae XaviXaus,.
  Op hierdie stadium het ek nie kan plaas nie, want my infrastruktuur is tans onder die onderhoud nie, maar sal graag e-pos stuur na iemand wat wil, sien jy gou en baie geluk op jou houding dsprendida verryk die gemeenskap met jou ervaring, danksy

 8. Miguel Angel sê:

  Kan jy stuur vir my hierdie hotfix die domein 32 64 bietjie te bietjie te werk ..

  Baie dankie by voorbaat ...

 9. alvarezdda sê:

  as resolviste__ =

 10. xavixaus sê:

  Goeie alvarezdda

  Jy het gesien hoe?
  Jy moet eers die bos en domein voor te berei.

  Aan die einde van die artikel wat ek verduidelik het.
  As jy nog vrae het laat my weet.

 11. Saul Quintero sê:

  Goeie môre vriende Megacracks,

  Tans is ek het 1 Active Directory 3 ondersteun deur domein controllers met Microsoft Windows Server Enterprise Edition 2003 SP1 is.

  Een van hulle optree as 'n lêer bediener vir Mapomleiding "My Documents". Ek het gelees oor die voordele van die bring van die R2 FSRM, en ek is geïnteresseerd om dit te gebruik, want dit is besluit om slegs die lêerbediener-weergawe (slegs 1 lisensie vir dit) te werk.

  In 2do CD, probeer om te werk, maar trek 'n boodskap gee dat die advertensie skedule is nie versoenbaar is met die R2, en noem om 'n adprep / forestprep op die GC-bediener te doen.

  My dudass is: Is daar 'n risiko van die verandering van my huidige gids die adprep te doen nie? Wat presies beteken die adprep? Wat sou die beste praktyk om enige probleme voor die adprep aplciar te verwag nie?

  Ek waardeer enige hulp wat jy kan bied.

 12. KLEI sê:

  Hi Saul Quintero

  die 3 DC's wat jy sê is verskillende domeine of behoort aan dieselfde domein (addisionele DC)?
  nodig is om dit te goed ken om jou probleem te analiseer ...

 13. Adrian sê:

  Hallo,
  Ek het 'n situasie simuleer wat van Saul Quintero.
  In die maatskappy wat ek werk is daar 'n enkele 1 DC (32bits 2003std) en in die bos is daar verskillende domeine nicaragua.xxx.com-, mexico.xxx.com, mercosur.xxx.com.

  Ons DC dc.mercosur.xxx.com. Ek is gevra om 'n bykomende DC x64 2003 r2 te skep.

  My vraag is: sou ek loop op my bestaande DC (32bits) die adprep / forestprep? of net adprep / domainprep? of albei?
  as die bos lê in die sentrum wat ek twyfel, en werklik 'n ernstige probleem veroorsaak.

  Baie dankie.
  Adrian

 14. XaviXaus sê:

  Adrian Good,

  Die waarheid is ek het nog nooit kom om hierdie probleem met wat Ek beveel 'n konsultasie met Microsoft besef veiliger.

  Jammer ek kan nie help as hierdie tyd, en sê vir my.

 15. Adrian sê:

  Dankie vir jou antwoord XaviXaus.

  Die waarheid is dat ek besef het ek die eerste keer gehad het om te verifieer as die skema het reeds uitgebrei en dit blyk dat ek gevind by: http://technet.microsoft.com/en-us/library/cc773360(WS.10)Aspx reaksie., So ek het nie nodig om die uitbreiding te R2 op my eie doen, want in my geval IT mense wat ek gedoen het in die bos (in die middel) hierbo.

  Maar hey, as ek uitgedraai baie nuttig om te weet hoe om seker te maak.

  Dankie.
  Adrian.

 16. alvarezdda sê:

  My probleem is.
  Ek het 'n domein kontroleerder Windows SBS 2003 32bits.

  Maar hy wil die ander te vervang met Windows 2003 r2 64bits.

  hardloop DCPROMO Ek kry hierdie fout.
  Die weergawe van die Active Directory skedule van die bron bos is nie verenigbaar met die weergawe van die Aktiewe

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!