Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Malware Verwydering Tools.

Geskryf deur Xaus Xavier Nadal Augustus 2nd, 2008

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

Klik hier om nou te koop!

Goeie middag, hierdie dae het ek 'n rekenaar van 'n vriend gehad het om skoon te maak en ek het dit gemis SUPER AntiSpyware gereedskap, plus 'n paar programme uit te voer die finale skoonmaak.

Die probleem is dat die rekenaar Windows XP SP2 was vrot van malware en virusse, het die weergawe van Lava Ad-Aware dat my smaak is die beste, die mcaffee onderneming 8.5i met add-on anti-spyware, updates Windows up to date, het ook 'n McAfee Firewall, maar gestremd is (trek stof) "Hulle het te veel advertensies en nie weet wat om te doen." Die mees ernstige probleem ondervind het was dat ek het die Vundo trojan, ek dink 'n nuwe variant van die virus op die oomblik nie spoor dit met die nuutste definisies en die bestuur van 'n diep scan besmette lêers, maar nie in staat was om te skakel bron "van alle kwaad".

Ek het 'n paar stappe wat jy kan dien om die vreemde virus te elimineer.

  • Windows XP en Vista, 'n nut genoem msconfig.exe (Slegs kopieer die lêer na 'n Windows 2000 ook werk). Met hierdie program kan jy afskakel programme wat begin by Windows Start sommige virusse uitbuit elke keer as jy jou rekenaar boot uit te voer.

  • Ek kyk na die hosts lêer geleë in c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc Die lêer moet gewoonlik hierdie inskrywings bevat:

Syfer van Windows Vista, nie die laaste ry nie bestaan ​​nie in Windows XP.

Indien daar meer inskrywings as wat jy sal hê om te verwyder hulle nie beheer word en laat net hierdie:

  • Ek het seker gemaak dat die log pad HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Current \ Run
  • HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Current \ Run Daar was nie iets vreemd.
  • Ek het seker gemaak dat die opsie Systeemherstel is gestremd is (gewoonlik virusse is daar vir 'n stelsel herstel kan weer gestoor).
  • Regs-kliek op My Computer -> Properties -> Systeemherstel
  • Die boks "Systeemherstel af op alle spelers" en kliek "Pas toe".
  • Ek het die tydelike Internet Explorer en die inhoud van die Windows tydelike gids verwyder.

Jy kan nie toegang tot 'n webwerf wat aanlyn-virus scan was, hoe is jy ek wys (van bo)

Ek kyk op die web-antivirus Alert: http://www.alerta-antivirus.es, 'N webwerf waarin alle vorme van nutsdienste, inligting oor die virus, malware, anti-virus verwydering gereedskap, en so aan. Jy kan lees 'n artikel super lang en baie goed verduidelik oor hoe om amper enige malware, trojan, verander het, uit te skakel .... Ek heg die skakel hier van die volledige artikel.

Maar wat het ek uiteindelik die probleem op te los was die wonderlike program SUPER AntiSpyware Skrepetos stigter van Nick, sou ek voorstel instaléis in sy professionele weergawe dat voeg 'n aantal fundamentele verbeterings aan die uitskakeling van sekere malware. Dit is baie goedkoop, dit kos net $ 29.95 en ek kan jou verseker ek sal baie probleme bring.

Ek hoop jy het genoeg data om te verwyder.

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: , , , , , , , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>