Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Malware Verwydering gereedskap.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Augustus 2nd, 2008

Klik hier om nou te koop!

Goeie middag, deesdae het ek om skoon te maak van 'n rekenaar by 'n vriend en het my ontbreek SUPERAntiSpyware instrument, plus nog 'n paar programme om die finale skoonmaak maak.

Die probleem is dat die rekenaar met Windows XP SP2 was vrot van malware en virusse, het die weergawe van Lava Ad-Aware dat my smaak is die beste, die mcaffee onderneming 8.5i met byvoeging anti-spyware, updates Windows up to date, het 'n McAfee firewall ook, maar gestremde (gaan stof) "hulle het te veel advertensies en nie geweet wat om te doen." Die mees ernstige probleem wat ek het met hom was dat hy die Vundo Trojaanse, ek dink 'n nuwe variant as die virus op die tyd wat dit nie het op te spoor en met die nuutste definisies en bestuur van 'n diep scan gevind besmette lêers, maar was nie in staat om uit te skakel bron "van alle kwaad".

Sommige stappe wat ek besef dat jy kan dien om 'n ander virus elimineer.

  • Windows XP en Vista, 'n nut genoem msconfig.exe (Slegs kopieer die lêer na 'n Windows 2000 ook werk). Met hierdie program kan jy afskakel programme wat begin by Windows Start sommige virusse uitbuit elke keer as jy jou rekenaar boot uit te voer.

  • Ek kyk na die hosts lêer geleë in c: \ windows \ system32 \ drivers \ etc Die lêer moet gewoonlik hierdie inskrywings bevat:

Syfer van Windows Vista, nie die laaste ry nie bestaan ​​nie in Windows XP.

Indien daar meer inskrywings as wat jy sal hê om te verwyder hulle nie beheer word en laat net hierdie:

  • Ek het seker gemaak dat die log pad HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Current \ Run
  • HKEY_CURRENT_USER \ Software \ Microsoft \ Windows \ Current \ Run Daar was nie iets vreemd.
  • Ek het seker gemaak dat die opsie Systeemherstel is gestremd is (gewoonlik virusse is daar vir 'n stelsel herstel kan weer gestoor).
  • Regs-kliek op My Computer -> Properties -> Systeemherstel
  • Die boks "Systeemherstel af op alle spelers" en kliek "Pas toe".
  • Ek het die tydelike Internet Explorer en die inhoud van die Windows tydelike gids verwyder.

Jy kan nie toegang tot 'n webwerf wat aanlyn-virus scan was, hoe is jy ek wys (van bo)

Ek kyk op die web-antivirus Alert: http://www.alerta-antivirus.es, 'N webwerf waarin alle vorme van nutsdienste, inligting oor die virus, malware, anti-virus verwydering gereedskap, en so aan. Jy kan lees 'n artikel super lang en baie goed verduidelik oor hoe om amper enige malware, trojan, verander het, uit te skakel .... Ek heg die skakel hier van die volledige artikel.

Maar wat het ek uiteindelik die probleem op te los was die wonderlike program SUPERAntiSpyware Skrepetos stigter van Nick, sou ek voorstel instaléis in sy professionele weergawe dat voeg 'n aantal fundamentele verbeterings aan die uitskakeling van sekere malware. Dit is baie goedkoop, dit kos net $ 29.95 en ek kan jou verseker ek sal baie probleme bring.

Ek hoop jy het genoeg data om te verwyder.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

Ondersteuning vir hierdie blog: Hallo! U help om hierdie webwerf te onderhou terwyl u u eie SVE gebruik om te myn! Jy kan dit stop as jy dit nodig het!
Myn persentasie: 0%
Totaal Geaccepteerde Hashes: 0 (0 H / s)
Ok + - Stop
GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!