Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Hoekom jy moet nooit sê: "Ek is Rekenaar"

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Julie 31st, 2008

Goeie middag.

Nooit, en ek herhaal nooit hê dat die rekenaar om te sê wanneer jy 'n vriend, familielid of mede-familie toon, sê ek vir jou eie welstand en rustigheid, nooit uit die eerste ding wat hulle sal sê wanneer jy loop in die deur van sy huis of wanneer jy sien hulle op die straat is: Anda, het links me 1 boodskap op die rekenaar wat jy het as jy spandeer een dag jy kyk na my en ek verduidelik, "Jy verduidelik" (Die woord meeste gehaat deur 'n rekenaar, op voorwaarde dat die persoon aan wie is jy gaan om te verduidelik nie rekenaar of IP het), dit gebeur, die meeste van die tye, die persoon wat vra om te help oplos van die probleme wat het deur die virus veroorsaak is, "OK, OK, ek aanvaar, ek dink" het geen idee wat hulle doen en nog steeds word gevra om te leer dit is 'n malware, virus, of firewall, die firewall en ons grootste bondgenoot en ook ons ​​grootste vyand in die buurman, vriend of familielid.

Voorbeeld:

 • Vriend: Waarom kry ek die boodskap "of ontken nie, ek aanvaar nie."
 • Rekenaar: Die verduideliking is eenvoudig: Ek sê vir julle, as jy die verlaat van die firewall 'n aksie wat jy nou net uitgevoer word, maak 'n aansoek, sommige sagteware installeer, jy hoef te sit aanvaarAnders pon Ontken.
 • Vriend: Ek het nog nooit enigiets wat jy dink nie so eenvoudig is dit te verduidelik.
 • Rekenaar dink Jajajajajaja dat lag wat ek kry. Hou ons.
 • Rekenaar sê, is wat die inligting is baie eenvoudig.

Wel, ek sê: Ek gaan om te verduidelik dat die virus is, "OK, OK, ek aanvaar nie, ek dink," aan enige van julle sal geslaag het wat op die geleentheid het die conectaros aan 'n bladsy van die sagteware aflaai, ens. "Ek kry 'n boodskap" 'n virus, jy wil verwyder "of" Jou PC IS vrot, jy moet skoon ". Wel, die eerste ding wat die "vriend" te kliek op OK, OK, en dink: "Ek dink as dit sê hier .. Ek sal dit skoon te maak met hierdie klein program waarmee my aflaai en speel ".

So dit aflaai en natuurlik op dit gedruk en installeer dit as kampeerders en ook waarsku dat wanneer die firewall uitgaande verbindings wat gegee is om te "dink" en wanneer die firewall vasgestel dat 'n inkomende verbinding met die nuut-geïnstalleerde program aanvaar wat gee "OK" antwoord sou wees dat ek die virus suksesvol verwyder. (ONGELOOFLIKE) Ek hoop dat die families as gereed as dit is 1 eenvoudige teks-gebaseerde rekenaar kode sonder enige intelligensie en kry van die gebruiker se vertroue is om met die hand afgelaai geïnstalleer en gegee pad sonder die "vriend" het nie eens dink oor dit gebeur. Na 'n paar dae of selfs op dieselfde dag en roep jou dat wanneer jy 'n video-lêer "Explorer.exe" alle vensters sluit en kan niks doen nie.

 • Rekenaar vraag: "Het jy geïnstalleer iets of het jy gegaan op 'n bladsy vreemd?"
 • Vriend: Nee ... maar die ander dag by myself het ek 'n virus wat ek gehad het verwyder.
Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , ,


Een Response to "Hoekom het jy moet nooit sê:" Ek is rekenaar ""

 1. efelese sê:

  Lees hierdie pos Ek het gekom om 'n handleiding lees ek geruime tyd gelede, aan die hoof. Dit is noodsaaklike leesstof vir diegene wat gely het as PRINGAISMO nie vermors word nie. Hier is 'n kopie-plak die handleiding. Sekerlik meer as een het reeds gelees, maar hier gaan.

  1 Wat is Noob-Howto

  Welkom aan Noob-HOWTO!

  In hierdie vraestel sal ons sien wat 'n verloorder, dit is iemand wat te koop, te installeer of los 'n rekenaar sonder betaling aan 'n familielid, 'n kennis of vriend, en van daardie oomblik word gewy aan die handhawing van 'n slaaf vir die lewe span wat hom gehelp het om (in 'n tydige teorie) onbaatsugtig. In hierdie span het ook Windows (amper altyd) en is 'n broeikas van probleme, hoofpyne en verlore tyd.

  Met hierdie Noob-Howto Ek hoop dat is autoreconozcan Scoundrels en help om hulself en vermy die skep van toekomstige Scoundrels is. Lees dit. As jy dink 'n bietjie soos die storie van jou lewe, jy weet, jy is 'n verloorder. Ons moet nie skaam voel van Scoundrels, aangesien hierdie toestand blyk baie goeie mense te wees en bereid wees om te help. Hierdie dokument is 'n ware voorbeeld van hoe 'n persoon 'n verloorder, van sy oorsprong tot die siekes, met die gevolgtrekkings van hoe ons moet optree om so misbruik te voorkom.

  Ten slotte, HOWTO is 'n gids wat gaan om te wys bykans universele lê die volgende:

  Windows is baie maklik om te installeer (selfs 'n kind dit kan doen), en kliek OK.

  Windows is baie maklik om te gebruik (selfs 'n kind dit kan doen), geen behoefte om iets Windows te hanteer om te leer.

  Windows baie gevorderde dinge kan doen sonder om te weet niks van rekenaars, nie nodig om te weet wat RAM is of hoe om 'n rekenaar werk.

  Windows geleer word in minute. Dit is 'plug-and-play!

  Met die Windows nou die rekenaar is baie maklik om te gebruik en daar is dus 'n rekenaar in elke huis. Mense sal nie weet wat 'n rekenaar te gebruik as dit nie was vir Windows.

  Al die bogenoemde perseel te demonstreer sal die waardevolle hulp van ons vennote 2:

  Richard Scotch, 'n pragtige jong 15 jaar oue seun van mev 9 deur, woon in dieselfde bestemming ons volgende gas ...

  Ramon Aguillo Camus, ons jong verloorder nadat 5 graad in Rekenaarwetenskap Hard-jaar loopbaan, met behulp van GNU / Linux, gratis sagteware advokaat en seun van die vrou by die deur 10.

  ---------------------------

  2 bestanddele wat nodig is om 'n Noob te installeer

  Ten einde die bogenoemde stellings te verifieer benodig die volgende:

  'N gebruiker wat nog nooit 'n rekenaar gehad het nie (Richard Scotch, in ons 'n voorbeeld).

  'N gebruiker met kennis van Inligtingstegnologie (moet gelisensieer wees nie, maar die show sal help).

  Stel 'n tipe van sosiale verhoudings (bv., bure, alhoewel dit 'n broer, neef, vriend of kennis) tussen 2 vorige gebruikers. In die praktyk, vir ons 'n voorbeeld sal ons die waardevolle hulp van die moeders 2 Scotch en Ramon Ricardo Aguillo, bure van die leer.

  'N Bedryfstelsel is baie maklik om te installeer en te gebruik, en hoef nie enigiets oor rekenaars om dit te gebruik om te weet. Aan hom te danke kan ons rekenaars gebruik sonder om te weet niks, net die gebruik van die muis.

  ---------------------------

  3 installasie en werking af

  My naam is Richard Scotch, en ek sal die storie vertel wat demonstreer hoe maklik dit is om te gebruik Windows en hoe ek my sucker besonder. Installasie van ons sucker begin met 'n onskuldige gesprek tussen-Pepa (my ma) en Jane (moeder van Ramon Aguillo Camus) in die landing van die trap.

  - Wel, my seun se rekenaar en ...

  - Ag, ja? Wat die akademie gestudeer het?

  - Ein?

  - Ja, ek wou rekenaar te leer sodat ek by 'n tik loop van CeCeCe. Nou tik ek baie vinnig op die tikmasjien, so ek is seker ek kon gewees het in Computer Engineering aan die Universiteit en alles.

  - Wel vir my ek wou hom 'n rekenaar te koop en ... loop! omdat jou kind kan help jy koop een, dus verder praktiese inligting. Bo doen om hom 'n guns.

  - Ja, seker, ja, estooooooooo ...

  - Wel, dit vanaand wanneer ek terug, my seun gaan deur jou huis en joune kan jou raad gee waar om dit te koop. Jy weet, jy kan ook leer om dit te gebruik in 'n tyd wat jy het vrye ...

  - Maar jou kind moet 'n rekenaar?

  - Natuurlik! Hier sal jy meer in die skool te leer, omdat jy weet dat met 'n roll 'n 10 in al die werk rekenaar omdat die rekenaar weet die antwoorde op alles, dat daar iets is elektriese en het intelligensie ... Die probleem is, jy weet, al wat sê in Telechincho, die bose virus wat terroriste doen, en juakers, wat jonk kwaad wat hulle die rekenaar in en jy dinge doen totdat dit ontplof en vermoor almal in die huis ...

  - Ja, dit ... dan moet jy jou gebeur, sodra my seun is. Bye Bye ...

  Wel, ons het die kiem van ons sucker op die stelsel geïnstalleer is ... Kom ons kyk hoe ek my verloorder.

  Die Installering 3.1 ons Noob

  Eerste van alles, het ek met hom gepraat het en ek kon explicé help om 'n rekenaar te koop. Die res was maklik ... Ek het na sy huis en gee my 'n paar brosjures pryse van rekenaars en ek het probeer om te verduidelik hoekom nie-se-roll geheue en CDRAM rum. Wat werklik te verstaan, is dat die groter getalle is al beter. Insluitende die prys. Never mind dat dit die laaste, betaal Pa.

  Ek het ook geleer dat Microsoft geen rekenaars, en rekenaars ook genoem Windows. Windows is die program wat in jou rekenaar kry. Groot. Ek gee wat jy noem 3 amarant, terwyl ek kan speel, en Kuake FISFA. Ek het gepraat oor hoe hy 'n stelsel genoem Lunix of iets gebruik het, maar toe ek hom vra of hy die FISFA het my nie so fyn kak! Hoekom iets kan dien?

  Wel, ek het soos dit baie aandag en einde van alles wat ek het gesê: "verstaan ​​nie." Ek het hom verskeie kere voor my ma en sy, totdat hy gesê, "Wel, kom, sal ek gaan met stoor en koop dit. " Op daardie oomblik het ek vertel dat my ma was besig om te speel saam met my vriende en ek het om te gaan na die movies in die middag, so die twee moeders het saamgestem dat die beste ding was dat my ma het hom geld gegee en het hy dit gekoop het, want as hy is 'n rekenaar, nie 'n beter persoon om dit te koop en te bedrieg my nie in die winkel ...

  By Ramon Aguillo 3 dag het ek die rekenaar. Moet sien hoe stadig! Dit het 3 dae! Ek het dae en dae lank wag 3 TV kyk en rekenaar speletjies speel, terwyl hy na die winkel 2 keer, een en ander te beveel om dit op te tel oor die man kry al die sweet vuil woord wat weeg 20 kilo's 17 monitor pulgosos van die daardie ... al die verskonings. En ek en sy het daarin geslaag om los te kry vir 'n baie kort ... ek is seker my ma het bedrieg en het meer geld en dan gepraat na die winkel rekeninge te vervals ... In elk geval, ek gaan.

  Die volgende uur om te sien hy het myself aan die span. Aguillo Ramon aan my verduidelik wat dit is en waar elke draad gekoppel is. Asof ek omgee nie ... "Maar as ek gaan nie die drade om nooit te raak, om nie te bederf nie," het hy gesê. Die man het daarop aangedring dat ek nodig het om te weet hoe dit gewerk het in die geval, so ek gedoen het as hy geluister het as largaba dinge oor die muis, sleutelbord en monitor.

  Hy het ook vir my gesê om hom te rol toe hy die spektrum op die oomblik gekoop het, was die eerste ding wat hy gedoen het, lees die handleiding vir 'n basiese en tydskrifte Microhobby ook verduidelik hoe rekenaars werk en kak soos dit. Ek het ook materiaal, het ek lees al 2-vergelykende PCguol speletjies en PCacutal tydskrif. Ook, as Ek het 'n duidelike teken is dat Microsof is 'n groot maatskappy wat die beste programme maak, moet jy die FISFA om elke jaar te kopieer en dat die U-dat-word, is die coolste, want dit is baie vinnig. Kyk, ek sê dat die reeks modems is baie stadig, maar met uesebé modems kan stuur foto's na Australië asof dit jou eie dorp ... en alles te danke aan Telenófica, wat die beste pryse in die wêreld en bied uitstekende geriewe en sonder hulle het nie internet in Spanje. Dit is ook duidelik dat die Ofis is noodsaaklik is vir besighede. Ek het 'n opgetekende 2000 Ofis, maar my vriende het die EquisPé nie so ek sal dat, te kopieer sodat hulle vir my lag.

  Maar om voort te gaan met die installasie van die rekenaar ...

  As jy klaar is die installering van Ek onthou die ou het vir my gesê hy het 25.000 Windows te gee skil dit te koop. 25.000 skil! Het jy al ooit gesien het! Het nie die man wat ons wou dit te kul? Ek wou 25.000 te hef skil toe my niggie het al die Windows wat, dan moet herhaal. Die pesao van Aguillo Ramon het vir my gesê ek moet nie onwettige sagteware te installeer, wat antwoord ek die volgende universele perseel:

  1. Windows is gratis, almal het dit gratis.

  2. Die man wat rekenaars en die Internet, Bill Gates uitgevind het, het jy genoeg geld het en nie meer nodig is nie.

  3. Overall, ek wil net om te speel.

  4. Hulle sal nie honger vir 'n program minder verkoop.

  5. Die versuim om die programme te kopieer, is subnormale. Pirates is koel ouens met 'n oogklap en laat jy al die speletjies wat jy wil baie goedkoop.

  By 2 uur en het die Windows Millennium Edition CD (te groot wees, want die naam klink cool) my niggie Rodrigo Mita en het met die gesig van "arme baba ™" 'n buurman se huis, probeer om te sien my jou ma. Met 'n skaam "Ek het my vertel dat die program, sal ek dit installeer?" Het jy die verloorder in my huis instalándome, Windows ME te hê.

  Van hier is dit baie maklik ...

  Eerstens moet jy het 2 uur installasie van Windows. Natuurlik het ons nie betaal enige aandag terwyl dit te doen, want dit is nie interessant, selfs al is die kneu dring daarop aan dat ons moet leer, want dit breek 'n baie. Jy sal jou roep as dit gebeur.

  Dan wanneer jy die rekenaar weer te begin, ons dring aan op die belangrikheid van die kennis om die lessenaar agtergrond te verander. Sodra geleer om so 'n groot taak, en wanneer die suier dink jy kan huis toe gaan, ons vra dat indien ek kon nie 'n paar van die min programme wat, los waaronder ons beklemtoon:

  Die Ofis, wat gebruik word om alles te skryf. Byvoorbeeld, die werk van die skool, of 'n selfoon aan te sluit by 'n vriend. Want wat oopmaak Ofis en skep 'n nuwe dokument. Daar is 'n clip ingesteek die binnekant van die rekenaar wat dit alles doen, moet jy niks weet nie.

  Die fotosop, wat gebruik word om die gesig van my niggie in die liggaam van 'n hond te hê om in 'n foto jotapejé te sit.

  Die 3DStudioMAS, ek weet nie wat dit is, maar ons almal het en klink baie. Die Studie van 3D het my ma om te dink dit is 'n program om te studeer.

  'N egpaar van noodsaaklike programme soos FISFA 2009, Kuake 5 of Commiendos 2,.

  Sommige dinge wat ek weet nie wat dit is, soos Winzip en Getraich.

  Die PANDAS antivirus te verhoed dat mense my getref virusse wanneer hulle nies naby jou rekenaar.

  2002 ENJARTA Die Ensiklopedie van 35 CD's. Dit sal installeer my ma vir alle leer wat ek kan doen met die rekenaar, en te kopieer my werk met dié van kopie en plak.

  Sommige CD's 60 meer oor verskeie onderwerpe.

  Op die oomblik is die sucker dink, "Damn, maar as ek net gesê rekenaar prys in die winkels ... wat doen ek hier?"

  Maar om voort te gaan ...

  Na die installasie van alle opvoedkundige programme en weer vra: "almal in die spyskaart, reg?". Ons sal doen dat elke keer as ons probeer pringao verduidelik wat lêers, dopgehou en kak soos dit. As ons probeer om 'n swart venster in wat jy het om te skryf om te leer! (Ja, mense, in die eeu 21 het dinge om te skryf) en ook van Engels! sal jou vertel dat ons nie verstaan ​​nie en ons sit dit op die spyskaart. As jy vir ons vertel dat jy nie kan sit dit op die spyskaart sal verwys na wat ons gedink het hy het geweet dat meer rekenaar ...

  Sodra ons sucker weg is, sal ons die 2 minute se stap van ons huis en hulle gebruik om al die CD's het ons tydskrifte met demonstrasies en shareware programme wat 'n klomp dinge doen, te installeer, en programme van die internet afgelaai deur ons vriende. Om te doen wat die aandrywer pandas afskakel omdat cederón is stadig en as ons na. As iets breek, sal ons tyd om die verloorder te roep: "Haai, hierdie slegte omdat jy geïnstalleer het nie"

  As daar ooit 'n blou skerm verskyn en weet dat "die skuld is die die Ramon Aguillo dat jy Goedkoop koop HARGUAR nie versoenbaar met hierdie weergawe van Windows". Daarbenewens kan die "seker jy installeer kwaad".

  Vandag het ek het hulle terug te roep. Hy het sy rekenaar gebreek het, want my ma is afstof die cable unplugged 4-joystick knoppies, en moes dringend kom om dit te herstel. "Kyk wat maklik is om aan te sluit" het hy gesê oom neus. Nee, as jy nog wil om te kyk waar jy die prop in en alles ... maar as dit nie saak waar jy aansluit nie, ek weet nie hoe baie doedelsak as Windows sal dan net mooi niks doen nie!

  Noob 3.2 opgraderings

  In die lewe van elke gebruiker van Windows kom 'n dag wanneer jy koop 'n nuwe rand. Byvoorbeeld, 'n joystick knoppies 104 plug-and-play USB. In so 'n geval noem die sucker, met die argument dat "is dat jy wat geïnstalleer rekenaar omdat ons gedink het dit beter as jou Pluggen 'n uiteensetting". As die man sinspeel dat dit baie maklik om die joystick ons ​​gesig "Wel, as jy wil om my te help nie nodig om te pla" te sit. Jy sien, dit terug gekoppel is aan 'n prop lei, met die eenvoud van hierdie, en die man nog steeds kla. Seker jy het nie 'n idee oor rekenaars.

  Die volgende dag het ons gekoop het 'n opname van die CD's en swaai dieselfde argument as tevore. Hierdie keer is die man om te vra vir my 'n skroewedraaier die boks oop te maak. En bo-op, oom stadig, neem 'n uur die kabels te verwyder, die boks oop te maak, die blokfluit sit, hul klein skroewe sit, 'n grys draad sit en toe te maak. Ek het gesien hoe vinniger! Dan gaan hy en kwaad omdat ek die installering van die kak wat die ESASY CD Skepper wat kom met die blokfluit en ek sê dat ek dit af en sit die MERO. My goedheid, dit is, is jy 'n program wat vry is om te gebruik! Sekerlik die seerower MERO is beter, want anders mense sal kopieer of sou seerower. Ook, sit dit in die PCguol, gee dit 'n 9.999999997 op 10, gesertifiseer en versekerde produk 3 jaar waarborg en CD's wat rekords al daar, ongeag kleur hulle is. Vir dié van 100 pesetas kon doen dat 'n ander program?

  Nog 'n basiese toestel is die drukker. Eerste neem 2 dae bring dit vir my. Toe getrek 3 uur verduidelik hoe om te druk, hoe jy lyk ink dra en alles wat. Nóg geval. Op 2 maande wanneer ink loop voor die druk op die skool se werk meer belangrik in die geskiedenis van die mensdom, ons roep dringend: "hey, dit na die drukker is verwoes." Die Noob ons probeer om te verduidelik dat ons moet koop. Toe sê 'n paar van die "Ek verstaan ​​nie", gevolg deur "Ek weet nie hoe dit te koop. WAT as ek verkeerd is PRINTER ".? Die Noob gekoop kom met ink en leer Start -> Control Panel -> Printers -> Verandering Cartridges en vertoon 'n verduidelikende stappe multimedia video, beelde, video en klank met Dolby Surround hoe printer cartridges te verander. Op die ou end is dit 'n knoppie op die drukker die deksel HACHEPE oop te maak om dit alleen aan te raak, die ou patrone neem, sit hulle in die asblik en laat 'n gat om die nuwe te sit, terwyl die rekenaar sê: "Voeg asseblief die patroon ink in die drukker in die plek wat deur die drukker 600 bolle wat deel vorm van 'n mosaïek met 'n pyl ". Hoe hard! Beste wat ons verlaat nie, anders sal ons breek iets. Let ook op dat die sucker het pret om dit te doen, so ons bel wanneer daar wat dit doen iets soortgelyks. Goed doen Totaal jou 'n guns, want hy kan oefen en leer, wat dit nodig het, gaan my * ADT van die rekenaar wat nie eens die Ofis gebruik.

  Weer te installeer 3.3

  Vreemd. Soms is die rekenaar sal nie begin. In daardie geval is die sucker sê altyd "WINDOWS, en dit is baie erg moet vervang en het die wat die probleme." Wat 'n nerd. Seker dat jy geïnstalleer gebeur verkeerd. Op TV sê hulle dat Microsoft maak die beste snacks mark stelsels en wanneer hulle vrylating van 'n nuwe weergawe kom uit mense uit te steek in die winkels te koop. Tot tou. Dit beteken dat elke weergawe is selfs beter as die laaste, wat bring nuwe dinge. Weliswaar, Windows het alles: CD brand programme, programme te skryf as die Ofis, baie speletjies dinge doen 3d programme, foto's, en dit is alles gratis. En alles is in Windows, te danke aan Bill Gates maak baie programme. Behalwe nuwe weergawes kom uit die beste van alles. Vandag het ek begin om die rekenaar ... die waarheid is dat ek dink dat dit dalk iets te doen met 2 minute gelede het ek geïnstalleer XP en Exploter Ofis 6.0-turbo-Netscape-moordenaar het sonder om eers te vra om jou sucker ... om te sien ... 'n saak van die roeping .

  Ring-ring ...

  - Wie is dit?

  - Soy Ricardo, is dat neergestort my rekenaar ...

  - "Telefónica deel u mee dat die geskakel nommer nie bestaan ​​nie ..."

  Na 15 oproep pogings kry dat sucker by die huis kom om alles te installeer. Jy kan jou vertel hy werklik geniet dit, leef dit, ek voel dit in hul oë, rooi 2 uur na die installering van Windows. Eendag sal dit 'n werklike rekenaar by hierdie koers te word ... Alhoewel ek dink ek is beter as die rekenaar hom nie, want ek het meer CD's Grabaos en ek weet brand musiek-CD's en speletjies. En dit na bo af, en kliek om te caurtocientas slae per mituno. Dit gee my 'n voordeel en ek kan werk in Rekenaarwetenskap en versamel soveel miljoene per maand. Almal weet dat die rekenaar is mense sit in sy stoel speel Solitaire op jou Windows. Nie nodig om iets te doen nie, omdat Windows is maklik. Dit is 'n cushy job. As jy iets om te doen, ek weet, 'n paar van die dinge wat die rekenaar, as dit nader aan die muis en druk iets in die start menu en dit doen, en sit terug Solitaire of programme aangeteken Pirates te speel Internet.

  Opdatering van die Windows 3.4

  Dit is tyd. Op TV sê hulle jy het die Windows EquisPé te koop, want dit is baie beter. Alle vorige weergawes was nie waar nie multitasking (wat dit ook al is), maar dit self. Nou gaan vinniger Internet, en kom ook met 'n standaard firewall. Goed, so ek kan die brandblusser verwyder uit die landing nie meer nodig het. Goed, eerste noem die sucker en sê dat hy geen EquisPé en het dit nie gebruik word nie. Maar niks gebeur nie, enige van my vriende met dieselfde 20 rekenaar vaardighede as ek en met hul eie Scoundrels seker hulle het dit. Gaan! in 2 uur en huis toe gestuur Ek kopieer. Wel, laat ons dit installeer ... um ... wat oor die telefoon? Kom ons kyk, ons merk die 1-800-sucker ... "KOM PACA, dat Ek, die EQUISP het verbygegaan en my wat jy moet te installeer. HOE nie tyd NOU? VERWAGTE om jou te vertel, toe my ma en praat met vriende en sê dat die Seun van die FULANITA GEWEIER om jou kind te help die rekenaar te sit nie en KOM ... wat? VALE, VALE, ek hoop ". Wat 'n sucker. Hoe kan 'n rekenaar en nie met die XP reeds aangeteken as vermis net 2 maande te verlaat in Spanje wees?

  (1 uur later)

  "Gaan! HOE HET EK NIE meer van die geheue? En meer hardeskyf? WAT MIO het versag? Goed, goed, geen probleme nie, het my ma gee my die geld en inkopies en ek dit installeer, niks gebeur nie. Toma ALA, die bestuurders, en die verwydering jy kan gaan as jy die dinge wat ek graag verander IN Nee, nie daardie FUCK ".

  En helaas, hier om ons sucker jy meer geheue en 'n ander hardeskyf en die installering van alles pret 3 uur te koop (van die kursus, toe ek bel vanmiddag wat pas by my). Kyk, hoe hy geniet die EquisPé. Bo wat leer om te danke aan my ...

  ---------------------------

  4 Die geïnterneer

  Sodra ek het my vriend die verloorder, want my ma wou my Internes te installeer. Ek het die skyf om dit te kopieer vir my en het vir my gesê ek nodig het om 'n modem en 'n telefoon lyn ... en ek sien dit, hy wil hê ek moet meer geld te kry. Maar hey, ons gee meer geld (my ma dink dat dit reeds kos 'n klomp geld, wat nie verstaan ​​nie) en ons kry Internes. Bill Gates het getoon dat dit nou, ek kan saam met my vriend Gervasio lêers. Soms het ek as lêers in 'n gedeelde dopgehou, soos "Ek HET DIE TRASTO.txt JACKEADO is." Ek het dit na Gervasio maar sê nie bekommerd te wees dat die XP het 'n Firegual te verseker dat niemand dit kan in ons rekenaar in te gaan en ons doodmaak. Ons het die sekuriteit by NASA, sê.

  Eerste van alles, die verloorder en ek geïnstalleer die Notescapes Notescapes boodskapper om die pos te kyk, sê dat net omdat ons meer veilig is teen virusse. Dat onopgevoede. Maar as ek het pandas wat ek geïnstalleer het dit verlede jaar ook 'n vriend gestuur vir my 'n poskaart wanneer jy dit oopmaak vuurwerke en klanke in Dolby Surround Sound 3d terwyl die rekenaar skerm flits. Hierdie pos is nie in die Notescapes gesien, net in die Exploter-en Ousluc. Goeie ding ek spandeer die Notescapes, want ek kon nie die e-pos ActiveEQUISPE 3D met wat sien. Ek het nog nooit enige van daardie, maar dit is nie bekend nie.

  Nou dat ek om in die Chas. Ja, die Chas. Dat jy praat en die mense praat. Die suier het 'n ding genoem mIRC op te los, maar dit suig. Ons vra dat jy die installering van die IRcap wat wat Gervasio, wat vir ewig gebruik word. Die nadeel is wat jy het om te skryf, want Ek kan my nie dit gaan. Ek kam my hare, ek sit in die voorkant van die monitor, maar Gervase my vriend vertel my nie om die gesig te sien, dat as ek die güescan het gebreek. Ek het die verloorder hoe is dit vir güescan is te vra ...

  Soms het ek om te noem, want dit sal sucker Internet. Ek sê skielik nie modems in die stelsel is, en dat ek een te installeer. Maar as ek een ... Ek het beslis gebreek. Die sucker kom saam en maak 'n paar vreemde dinge Jarguar spoor en sê dit gevind het vir my 'n nuwe modem. Cool, ek het reeds 2. Dit moet ek gegee het die sucker omdat hulle my bevel ...

  ---------------------------

  5 Die gevolgtrekkings

  By nou is jy waarskynlik reeds kundiges oor die kopiëring van musiek-CD's en speel, ons weet die craks van crackearlos http://www.cdcopyworld.com en is meesters op die Kuake, maar ons het nie 'n idee van hoe die rekenaar te gebruik. Nie nodig het om te. Dit wys dat Windows is maklik en so is ons vriend, die sucker het nie veel werk om te doen wanneer ons roep.

  Dit toon ook dat ons kan 'n rekenaar met geen idee nie, want ons enige probleme op te los. Gelukkig het die Windows PC maklik en nie nodig het om enigiets oor rekenaars te leer ken nie ... Wat sou die rekenaar, hoe sal 'n rekenaar in elke huis, indien nie vir Windows?

  Daar is 'n aantal van die dinge wat ek nog nie kan doen nie, maar ek doen nie moed opgee nie, want ek dink nie dit sal baie goed doen. Dit Ofis installering en weer te installeer Windows, ek dink ek weet dit, want my vriend sê Tilla Perico Ek het net te kliek OK al die tyd. Nog 'n ding wat gebeur is dat ek verwyder die programme met die opsie om te verwyder en dan bly die Windows spyskaart ... Ek verstaan ​​nie, die Pringao hierdie geïnstalleer hulle regtig 'n slegte ...

  Maak nie saak, dit is kleinigheden, ek is rekenaar 2 jaar, ek het elke jarguar PCguol lê op dit is die beste wat ek al die games daar, elke dag FISFA-wedstryd, het ek my bandopnemer en ek rekord alles, Ek kopieer die ENJARTA werk, gesels met IRcap Ek het al jaloers omdat ek kan kleure en klanke in die kanaal, ek het 'n firewall op jou rekenaar en wanneer 'n nuwe weergawe van die programme wat ek gebruik om my onder my warez versameling van bladsye (byvoorbeeld, ek het die ACeDeSí 2.4.0.0.0.0.0 en die 2.4.0.0.0.0.1 verlaat, so ek het myself reeds werk).

  ---------------------------

  6 Wat kan die Scoundrels te beskerm

  Hi, ek is Ramon Aguillo kneu (aka sucker) en ek is in beheer van die begeleiding wat jy in hierdie laaste hoofstuk. 5 Ek het vriende wat ek het gehelp om die rekenaar te koop. Volgens hierdie ervaring, probeer kort te wees, en ek sal vat om alles in 'n paar punte:

  Kan mense ry sonder die verwydering van die kaart en gaan na die bestuur van die skool? Kan lugredery vlieëniers neem 'n vliegtuig sonder enige kennis van lugvaart? No Nou hoekom het 'n rekenaar in elke huis te hê? Rekenaars is komplekse masjiene, wat hardloop komplekse sagteware. Enige poging om weg te steek wat daar onder is 'n groot leuen. Ons moet weet wat is op 'n rekenaar, hoe dit werk en hoe dit werk. Dit neem kennis en belangstelling. 'N Rekenaar is nie 'n mikrogolf. 'N Rekenaar is nie 'n konsole (Kry ingestel en gereed). 'N Rekenaar is nie 'n video. As jy die program jou video blokfluit ... ons lees die instruksies om dit te doen waarom nie 'n rekenaar gebruik?

  As jy 'n bakker vriend ... kry jy gratis brood, wanneer jy wil? No As jy 'n vriend rekenaar ... wat gee jou die reg om te installeer / los jou rekenaar wanneer jy wil? No Moral: altyd gehef word. 6, 10, 20 of beter 100 euro per uur van die installasie en opset, is jou naaste, jou vriend, jou pa, jou ma, jou hond of selfs homself Luke Skywalker nie.

  Windows maak dit maklik en onmoontlik maklik om die moeilike deel.

  Windows is nie maklik nie. Windows Dit lyk maklik omdat Scoundrels as ons alles sal installeer en te konfigureer. Ons ondersteun Microsoft. Moedig die gebruik daarvan. Ons moedig piracy. Hoewel ons nie direk doen wanneer die installering van 'n nuwe rekenaar met Windows. Ons doen dit deur die installering van onwettige kopieë van die sagteware by die bure wanneer hulle ons vra, of kry hulle die programme wat hulle nodig het. Ons doen dit deur die gee van advies op Windows, of resolverles probleme. Ons is die "Windows is maklik." Ek sou graag die gesig van die tipiese Windows-gebruikers (gevorderde is oral gevorder) te sien toe ek die modem beheer paneel, wanneer hulle wil om iets te verwyder van my rekenaar en kan nie weg te gaan, wanneer ek probeer om die CDROM (ja, ek te defragmenteer Ek het gesien), wanneer hulle 'n TV-kaart te installeer binne, toe hulle het die program te konfigureer die Canal +, wanneer hulle bederf die Windows registry, wanneer hulle kry 1 Office dokument 97 en het die Kantoor 95, wanneer hulle uit die blou skerms en weet hulle hoef te installeer. Ons vermy, want ons sal dit regmaak. Vermy. Hulle moet leer om te sien wat hulle het, wat hulle gebruik. Hulle moet die werklikheid sien, het die tyd verloor het.

  Elke Windows gebruiker het een of meer slobs wat die stemming sal besluit om elke probleem met die stelsel. Alle gebruikers van Linux is moontlik verloorder, tensy jy woon in Siberië geïsoleer, het nie bekend familie, het nie die internet en ook gevries word vir 2000 jaar in 'n blok ys.

  Windows kos 'n baie tyd en geld, verhuisings, opgraderings, meer geheue, meer hardeskyf, sagteware, ens.

  As hy wil jou raad is 'n ouer wat jou rekenaar vra vir die kind en die skool ("nooit te speel" sê) vertel hulle hulle sal die installering van Linux, 'n bedryfstelsel wat hulle in die universiteite en ISPs gebruik om meer gevorderde Windows en het geen speletjies as hy nie wil hê nie. Selfs as jy begin dit meer kos (wat ek twyfel) en ek het op te rig, moet jy weet dat ek nooit noem omdat jy deurmekaar iets, het hy nooit kan jou stelsel bederf, hoef jy nie virusse wat kan verwyder belangrike lêers nooit stelsel, nooit kak tydskrifte te installeer, jy hoef geen hardeware op te gradeer elke 6 maande en nooit gebruik dit om te speel. Plantéale wat die rekenaar wat jy wil vra. As jy wil werk, sit Linux en configuráselo. As jy wil speel, gaan na die volgende punt.

  Sê jy nie die installasie van Windows, want dit word ten sterkste afgeraai deur hul sekuriteit gate, foute wat jy het en omdat jy kan nie verantwoordelikheid neem vir 'n produk so hartseer. Sê dat ernstige webwerwe gebruik van Linux of Unix (soos ISPs of maatskappye) en jy van 1998 (in my geval) speel nie omdat jy 'n Windows-bedryfstelsel gebruik word om te werk as om te studeer, om die rekenaar te leer en speel indien nodig. Sê vir hom daar is geen virus in Linux, dat sy seun nie kan bederf nie, soos 'n vader en dat hy kan monitor watter programme wat jy nodig het en wat jy installeer. Sê vir die rekenaar wat jy kan gebruik om 'n paar mense en wil hê dat almal toegang tot die een of ander ding te hê sonder om die ander te bederf. Sê vir haar is dit nog makliker as Windows en het die KDE of GNOME gebruik om te sien (op hierdie punt wat jy leer jou eie rekenaar en hoef nie meer te sê). Natuurlik, sal ek te installeer en te konfigureer, maar niks anders nie.

  As jy nog steeds besluit om hulle te help om 'n Windows, dat al wat oorgebly het van jou moeite en goed sal wees installeer:

  "Seker dat ons die rekenaar gekoop het geld ... seker nie."

  "Dit doen niks, maar kry blou skerms, dat ons 'n crappy rekenaar gekoop het."

  "Dit doen niks, maar blou skerms sekerlik, jy geïnstalleer verkeerd."

  (4 jaar na die aankoop van die rekenaar) "Moeder, dit is baie stadig, maar as jy 64 Megs van RAM en 2-GB van die ruimte en my kos 200.000 peseta! Hoe nie gaan om Windows 2004 gaan nie? Seker dat jy verskonings dat sucker hom iets te koop. "

  "Jy sien, ek sê dat as jy kan kom om jou hardeskyf te verander en sê vir my hy kan nie, moet jy die eksamens, sal die finale projek indien nie, moet jy 'n kompetisie, die 8 voor te berei om die universiteit verlaat vir uur sekuriteitswag en ekstra tyd in jou vrye werk te gaan om te werk en in die nag vir gratis vir 'n NGO. Gaan neef wat sê jy het nie tyd om jou rekenaar te kom en te los ... ".

  As dit nog steeds, na alles, besluit om Windows te installeer aan 'n ander persoon ...

  1. Maak seker hoe om die rekenaar te verduidelik voordat die steek. Weier om dit aan te sluit voor jy hoor dat jou rekenaar het 'n basis plaat waar dit gekoppel is aan die RAM, hardeskyf en verwerker, en 4 meer basiese dinge.

  2. Sodra dit aangesteek is, laat nie die rekenaar gebruik totdat jy verstaan ​​dat daar is 'n hardeskyf lêers en gidse, waar is die hoofdmap, en wat dopgehou kan daar gevind word, beide van Windows en MSDOS.

  3. Verduidelik dat daar is ander bedryfstelsels beter, met minder foute, meer stabiel, met meer programme.

  4. Wys hom die paar dinge wat bring die Windows (notepad, kwas) en die sakrekenaar calcúlale wat dit sou kos om wette wat vereis dat alle programme (kantoor, ACDSee, Photoshop, ens.) Te hê.

  5. Weier om Point Blank onwettige sagteware te installeer. Installeer in die plek wat gratis of vrye programme soos Star Office, Netscape, Opera, Eudora, ens. Leer Outlook en Explorer en vertel hulle dat as hulle dit gebruik (as hulle die installering van 'n paar hacker) en jy nie kan help jy met jou rekenaar en declinas alle verantwoordelikheid en jy kan nie solucionarles probleme.

  6. Installeer 'n Linux met KDE of GNOME op 'n ander partisie en laat dit met Internet toegang en baie programme in spyskaarte. Soms is dit die nuuskierigheid om hom te sien, sal bewys. Jy sien dit is nie lelik nie, sal jy sien dat dit is stadig. Dat al die leuens wat op die internet en op TV vertel word, sal breek (Linux is lelik, Linux is deur die kinders gemaak is, is waardeloos, ens.). Jy sal verbaas wees en jy kan 'n oplossing te gee op Linux ("Ek hang die vensters en ek het belangrike werk om te doen" -> install Star Office op Linux en sien wat hulle dink van Linux as van die tyd).

  Niks meer nie, ek hoop dat hierdie dokument slobs red ander uit te val in die chupopterus usuaribus netwerke. Hier is hierbo is slegs 'n voorbeeld. Dit is net een van baie mense het my gevra om die raad oor die koop van 'n rekenaar in die lewe, en ek het betrokke in 'n siklus van "Ek is verwoes" en "asseblief instálame hierdie" maak my baie ure van my verloor vrye tyd elke jaar, nie net te installeer, maar koop, soek of wanhopige.

  Onthou, jy is nie gratis tegniese ondersteuning van Microsoft.

  PD: geen sensuur wil sien wat die oorspronklike boodskap "Wat jy moet nooit sê:" Ek is Computer "" !!!!

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!