Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Ontsluiting Iphone 2.0 ingemetseld van Windows.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Julie 28th, 2008

Goeie môre, uiteindelik uit ons geliefde Windows kan die iPhone vrylating desbrikear en ons per ongeluk of vrywillig die firmware weergawe 2.0 opgedateer. (Getoets 100%). Hierdie "jailbreak" Ons sal doen met die aansoek WinPwn in sy 2.3 weergawe en met die iTunes in sy jongste weergawe ook.

Ek het om te doen vir almal van julle wat dit is om te probeer om dit eers my iPhone opgedateer in jou 1 1.1.4 firmware weergawe om weergawe van firmware 2.0. (Bufff dat vrees) Die boodskap op die iPhone aperecía my nadat ek dit dat dit nie die SIM-kaart het erken en kon dit nie toegang op enige manier. (Totaal baksteen).

oplossing:

Eerste van alles vertel wat ek gedoen het op 'n Windows Vista 64 die stukkies. (Met ander bedryfstelsels loop ook vensters (behalwe Windows Server) Jy sal jou iPhone in DFU af te sit. Volg die handleiding, en ek sal verduidelik.

 1. Eerste van alles sal die jongste weergawe van iTunes aflaai hier en installeer dit.
 2. Los ook die aansoek wat nodig is om die hele proses te maak van hier. Winpwn genoem word en is in sy 2.3, Unzip en installeer.
 3. Los ook 'firmware 2.0 (5A347) iPhone 1 uit hier. As jy 'n iPhone wat jy sal hê om dit 2 te laai hier.
 4. Herlaaistelsels ook los van hier na en van 3.9 hier 4.6.
 5. Nou ruk die aansoek jy geïnstalleer het Winpwn punt 2 is.beeld
 6. kliek net op Blaai. Ipsw. Seleccionad die lêer ons in punt 3 afgelaai word. (Aseguraos die weergawe van jou iPhone).
 7. kliek net op IPSW Builder blad aansoeke 2 MARCAD die tjek. beeld
 8. In die blad Gevorderde MARCAD Aktiveer iPhone, basisband update in staat stel om, die Neuter selflaaiprogram 3.9 / 4.6, opgradeer na 4.6, ontsluit basisband, Autodelete Dootneuter.app, jy sal moet op 4.6 selflaaiprogram lêer en vind die lêer jy afdeling 4 afgelaai.beeld
 9. kliek net op Bou. Ipsw en Ek sal skep 'n lêer soos hierdie: Custom-iPod1,1_2.0_5A347_Restore.ipsw
 10. kliek net op iPwner en selecconar die lêer wat u net gemaak in 9 punt, ek kry 'n boodskap "jou iTunes pwned".
 11. Plaas die iPhone in die wieg gekoppel aan jou rekenaar USB.
 12. Berei jou voor om dit te doen: Skeur Itunes, steek jou iPhone brickeado, kliek net op die knoppies op die iPhone "Op y spyskaart"Soos in die syfers getoon voordat die skerm gaan swart is, tel 2 sekondes Laat gaan knoppie op, Tel 10 totdat jy sien dat die iPhone herbegin word.
 13. Jy sien wat reeds in die iTunes ontdek die iPhone sal mode (DFU) herstel en jy druk die knoppie op die sleutelbord Shift-knoppie af iTunes herstel en seleccionad die lêer wat jy nou net gemaak het met die persoonlike naam in die paso9.
 14. ITunes sal die herstel van die iPhone en die iPhone skerm kan jy sien die hele proses neem oor 15 minute Moenie bang wees nie, raak nie die iPhone in hierdie proses, nie uitblus nie die iTunes of rekenaar.

Wel dit was dit. Ek hoop ek is baie nuttig en sien julle binnekort MegaCracks.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , , ,


51 Responses to "Gratis Iphone 2.0 brickeado van Windows."

 1. John sê:

  Ek kry 'n fout wanneer dit onttrek stap 13 personalizano ipsw lêer.
  vertel my dat daar was 'n onbekende foute (6)

  Wat kan wees?
  Shit!

 2. XaviXaus sê:

  Goeie môre John.

  Jy het al die stappe aan die voet van die brief?
  Jy het dit in DFU af?
  Jy het gekies om die lêer custom_ ... jy die winpwn geskep het?
  Jy het gekies om die korrekte firmware? Jou model is die ou of die nuwe 3G?

  Moenie bekommerd wees nie, kan jy weer al die stappe doen en jy is nie brickeará. Ek het gegaan van 1.1.4 te 2.0 het en teruggekeer het na 1.1.4 sonder enige probleme.

 3. anoniem sê:

  vriend in die opmars van die kies van enigiets nie laat my groete en dankie

 4. Diego P sê:

  Hallo, ek werk op 'n Dell laptop met XP bedryfstelsel: vir die iphone 1 8 van GBS en ek het die 1.4 2.0 per ongeluk installeer dit.

  Kry In stap 9, 'n fout op die einde van die skep van persoonlike lêer gesê dit nie te skep nie.

  Ek waardeer dit as ek kan die pad vorentoe.

  Baie dankie

 5. GIS sê:

  DANKIE VIR hierdie gids Ek het na alles van die beste in stelsels en verskaffers ingenieurs doen MAC, Apple en niemand kon dit doen.
  BAIE DANKIE wat MIL deel maak met ons

 6. Sandro sê:

  hello die enigste probleem wat ek het is toe ek die lêers aflaai herlaaistelsels te decomprimeren en ek sou versuim om die CNO is gedecomprimeerd met WinRAR. dankie broers is my heil

 7. XaviXaus sê:

  Geen ontknoping, is onveranderd.

 8. Sandro sê:

  dankie, maar ek beter verduidelik met 'n voorbeeld is dat ek kry hierdie in stap 8: geen geldige selflaaiprogram selected.mil in asseblief dankie

 9. Sandro sê:

  die feit is dat ek van die pos afgelaai het en ek kry te hou, en ek hou op die lessenaar en gaan dan na winpin en ek kry nie 'n geldige selflaaiprogram te wees habrir selected.es en nie red nie ... of neus asseblief?. Help!!

 10. Sandro sê:

  slaag hierdie stap en nou kry ek dit: nie om CUSTOM IPSW is geskep! Ek verkeerd gedoen? Dankie ..

 11. Sandro sê:

  Ek wag vir jou van onskatbare waarde om my groete en dankie vir diegene wat kan atudarme epos help: [Email protected]

 12. XaviXaus sê:

  Goeie Sandro,

  Seker dat jy die nuutste weergawe van iTunes, het nog 'n weergawe voor? Te verwyder en weer installeer om die nuutste weergawe.

  Wat is die probleem wat jy gehad het met die selflaaiprogram, soos jy opgelos?, Sodat meer mense sal weet.

  Groete en ek hoop dat jy dit om te werk te verseker.

 13. Gonzalo sê:

  Ek opgedateer te weergawe 2.0.1 kan vrygestel word dieselfde?

 14. Vitellius sê:

  Jammer, maar ek het in stap 8 vooruit sal nie laat my 'n opsie te kies, eerder as aktiveer iphone, kan enigiemand vir my sê, want dit gebeur??

 15. Gonzalo sê:

  Nou lyk dit of ek het daarin geslaag om die skakel 2.0 weergawe 3 stap te herstel. Maar nou wanneer die IPSW crearlo.Desinstale skep nie om my alles te gee en weer begin, maar ek hou die fout.
  Kan jy help?

 16. SM4uG sê:

  Toe ek gee herstel te skuif ek kry 'n venster waar ek 'n lêer te vind. Dit is die lêer wat ek het om te gee?

 17. Pedro Nel sê:

  Soos Sandro die herlaaistelsels is nie geldig nie wanneer ek dit doen 'n gevorderde blad gee my geen alternatief. die kopie op die lessenaar wat ek doen Dankie

 18. XaviXaus sê:

  Goeie SM4uG het om die lêer te kies wat ons in die stap 9 Custom geskep.

 19. XaviXaus sê:

  Sandro, Pedro Nel, Windows wat jy gebruik om dit te bewerkstellig?
  Het jy die firmware en herlaaistelsels van die skakels in hierdie pos afgelaai? of anders?
  As dit is presies wat ek kan nie 'n antwoord gee, vir my en baie meer mense het goed gewerk.

  Kom ons gaan wegdoen items. ok?

 20. Mario sê:

  Hey kyk Ek het 'n vraag, hoe kan ek weet wat is die herlaaistelsel dat ek dit donot k wat is of die 3.9 4.6 i, want nou het ek die iPhone weergawe 1 in 1.1.4 Dankie i groete afgelaai het!

 21. Sergio Vazquez sê:

  Hoe gaan dit met die lappe genoem, maar in die herstel van itunes onderbreek word deur die stuur van 'n fout boodskap: die iPhone "iPhone" kon nie terugkom nie. Dit het misluk onbekende (6).

 22. Jose sê:

  Hallo almal

  Ek het 'n die Iphone g3 en ek kry ook die fout Sergio Vazquez.
  Toe ek gee restaur die lêer Itunes Custom-iPhone1,1_2.0.1_5B108_Restore te kies
  Daarna het hy begin om na te gaan en ek kry fout (6) het.

  Help my asseblief!

 23. XaviXaus sê:

  Goeie Jose.

  As jy 'n iPhone wat jy moet aflaai 3G nog 'n skakel nie die-iphone maar die iphone 1-2 word, jou boodskap Jose Custom ek sien dat jy dink jy is die skep van firmware weergawe iphone 1, want dit stel iPhone 1,1_2.0.1 Dit beteken dat die weergawe 1 2.0.1 firmware. Daar het jy die fout,

  Die oplossing is die korrekte weergawe wat ooreenstem met jou weergawe van die iPhone is descargaros, eers met die weergawe wat jy 2 stap in die handleiding.

 24. Carol sê:

  hello! sal jou help idk waardeer as my iphone is 1 generasie, of 2da vercion is 1.1.4 wat in die Verenigde State tngo Neus ontsluit is en gaan af na die 2 herlaaistelsels of dat die 2 D? aktualiseer iets anders tngo q z fout gelyk 3 stap af?

 25. XaviXaus sê:

  Goeie môre Carol, seker jy het die eerste geslag aangespreek, maw sonder 3G, as jy 2 maande oor watter versekering gekoop word die eerste generasie, en gewoonlik die firmware weergawe wat kom met die tweede generasie iPhone is die 2.0.0.

  Wat jy hoef te doen is om die firmware aflaai die iphone is die eerste keer uit.

  Soos vir die herlaaistelsels met die 4.6 gedoen het en dit gewerk het korrek. Ek hoop dat die bloggers wat hier lees kan jy meer inligting gee.

  Groete.

 26. Jonny sê:

  Hi Ek het die stap te herstel Ek kry die iPhone kan nie herstel word onbekende fout 6 .. dit is te danke. groete

 27. carlos sê:

  Hi Ek het 'n klein probleem wat kwansuis "knoppie Skuif op die sleutelbord alt, Ek gee die meer botos herstel en ek kry die ventanida wat sal terugkeer om die fabriek instellings te herstel, maar nêrens heen gaan nome voeg die gewoonte wat ons gedoen het, deur dat die rede waarom ek nie kan oopmaak nie?

 28. XaviXaus sê:

  Goeie Carlos, die Shift-knoppie is die een bo die linker-en regter Ctrl. Nie die H

 29. Alfred sê:

  Hoe gaan dit!

  My naam is Alfredo en ek skryf, want ek sou vra vir hulp, want 5 dae my iphone is gesluit en ek kan nie die waarheid want ek het dit werk weergawe aktualiseer 1.1.4 and error, uiteindelik, die punt is wat ek gedoen het aandui al die stappe en kon dit nie maak dit werk nie, want wanneer die "herstel" in iTunes of maak 'n fout 1603 04 en daarom deel ek kan nie slaag nie.

  Asseblief, as jy kan help sal dit waardeer is die oneindig

  Groete van Matamoros, Mexico

 30. Iris sê:

  Hello, ek het al die stappe gedoen het, ek het 'n iPhone met firmware 3G 2.0.1 en bereik stap na herstel kies "Custom-iPhone1,1_2.0.1_5B108_Restore" Ek het net 'n baie onbekende fout.

  Wat moet ek doen?

 31. Alfons sê:

  baie dankie, hierdie weergawe nie, maar nie die ontploffing kaart reconose sim, kan ek as 'n selfoon gebruik.
  Ek kan doen?

 32. Jorge Chaine sê:

  Hallo vriende, Ek het opgedateer die weergawe 1.1.4 en aan my gegee deur iTunes is die 2.0.1, sou ek graag my te vertel as jy kan hierdie handleiding los? Ek moedig jou aan om selfs sonder my bevestig dat dit werk.

  Baie dankbaar van nou af.

  Groete uit Mendoza Argentinië

  Jorge

 33. Daniel sê:

  vriend Ek het gekom om die opsie wat ek het 'n iphone 8g 3 Ek kan net kies aktiveer iPhone en geen vee dan in staat stel opsies basisband UPDATE verhoed dat my van die kies van enige apartir daar en ek het reeds verbind die iphone 3g beweer as iemand my kan help met hierdie

 34. Jose sê:

  Hallo almal en dankie vir die tyd geneem het. My probleem is betekenisvol: die myn is enladrillo IPONE, itunes herstel met 7.7 en al die goeie, nou kry ek itunes abir q is imcompatible SIM-kaart is. Al hierdie wat ek gedoen het op Sondag, en ek wil ontsluit, nie q weergawe is my iPhone of iets, net-q een van 8g. Q Ek wil my kaart en om alles te erken, ek kry net noodoproep en dan niks meer nie. Help my asseblief om LES waardeer jou hulp. My e-pos is [Email protected]

 35. Jose sê:

  En 'n laer die winpwn en Ek maak die aansoek nie q gaan, so Q is nie gedoen nie met my iPhone

 36. XaviXaus sê:

  Jose jy hoef te doen is om vrystel met winpwn, inténtate die nuwe weergawe aflaai, het ek 'n pos in hierdie blog gepubliseer.

 37. Jose sê:

  Die stappe doen om die iPhone te ontsluit met die nuwe weergawe van winpwn q is dieselfde as wat in hierdie blog. Watter weergawe van firmware vir die iPhone wat ek q af?? die 1,1 of 1,2?, jammer, maar die moeilikheid is by hierdie q'm nuwe, maar wil om te leer. Die bladsy waar die winpwn 2.5 nie wys my lêer te druk en dit af te laai, sodat net die letters, maar ek kan dit nie aflaai nie. Ek het altyd kan ontsluit met die Q-weergawe kom uit in hierdie blog?, Dankie dat jy en ek nie die moeite hoop dus vra 1000 VERSKONINGS, MAAR wil nie my Q te ruïneer vir die iPhone AS weet nie presies nie.

 38. Jose sê:

  Ek is die aflaai van die nuwe weergawe van winpwn, hierdie handleiding in Spaans vir die nuwe winpwn? sou baie nuttig wees, moet q firmware wat ek aflaai? 1,1 1,2 of die? onthou q iphone weergawe wat ek het. Wanneer jy op my iphone net die Apple-logo, en kry dan 'n kabel aan te sluit op itunes, sal q iets om hierdie foto's te sien met die ontsluiting van q ek gedoen het? die herlaaistelsels om die die nuwe winpwn 3.9 en 4.6 is dit? q hulle uit in die blog. Thanks AGAIN

 39. Fernando sê:

  Hallo Goed, ek het 1 kollega wat 1 baie goedkoop Ek Phone verkoop, maar dit sê dit nie maak werk as 1 selfoon, wat net gaan as IPod en iTouch, want hy verlaat 'n kennisgewing dat die terminaal is gesluit en moes met die Apple Store in verbinding te tree . Iets soos dit is heeltemal geblokkeer.
  Tenn idee as dit is maklik om te los?
  Dankie.

 40. Nelson Dume sê:

  EEEEEEEEEXXXXXXXXXXXXXCELENTEEEEEEEEEEEEEEEEEEE

 41. carvic sê:

  Ek het 'n iPhone en per ongeluk 8g opgradering die weergawe van itunes 2.0.1-8, is nou gesluit, ek bly in Venezuela en ek stap vir stap handleiding gevolg hierbo, maar toon die fout 6 my, wat ek firnmware seleksie van die 1 of die 2, hulp dringend ... dankie

 42. Dew sê:

  Hallo
  Ek het per ongeluk by my iPhone in iTunes en my geblokkeer, jou stappe gevolg en ek het dit maar ek het die probleme desbloquedado en dit kos jy die kaart lees en ontsluit q Ek het verskeie kere aan die pen en dan sit die logo die maatskappy, maar nie ontvang of oproepe maak. Please help my kos om 'n bondel, en ek kan dit nie gebruik nie. Baie dankie, want ek gaan om te help. My e-pos adres is: [Email protected]

 43. Carlos sê:

  Wat XaviXaus?, Het ek geneem het alles, maar wanneer dit sê "die voorbereiding van iPhone herstel" Ek kry 'n fout het gesê "nie te herstel nie", hou probeer om dit, dank?.

 44. BETTO VAN Mexiko sê:

  Ek sluit my iphone s en onder my die fout (1604 het)
  in staat sal wees om te help, die iTunes is die nuutste en ek het geen probleme wat die volgende stappe ..
  Ek doen ..?

 45. kandidate sê:

  Hello Ek het 'n probleem pekeño ek die sagteware hierdie delpunto-2 die winpwn afgelaai, maar nie ek sal moet begin vaststelling die iPhone is reeds uitgepak acer ek kan k? dankie

 46. Hayros sê:

  Eenvoudig AWESOME!

  BAIE DANKIE ... Ek bly gevang word wanneer die draai in die UDF, wat nie in besit wees van die spyskaart knoppie om al die tyd ... maar GROOT!

  BAIE DANKIE!

 47. Erick sê:

  XaviXaus broer dankie vir die help met hierdie las dat ons gehad het Ensim is 'n groot alibio te vertel toe my iphone, en ander non-stop rou en die rede waarom ek vra dit as hise in 2 uur sonder om te vra.

 48. NN sê:

  vir elke stap is dit die iphoe wat na 'n rekenaar

 49. Enrique Norambuena sê:

  Valeeeeeee hermanooo, ek was baie behulpsaam todoo .. nou kan ek my iPhone gebruik as ek wil valee .. Jy is agredesco mushisimoo.

 50. FRANK sê:

  GROETE
  Ek het 'n IPHONE en my nie 'n SIM-tipe 8G lees, en ek kyk na ITunes INSTURCCIONES, die tweede is die modem. Firmware 02.30.03, 2.2.1 VERSION tipe (5H11), hoe ontsluit ek dit STUUR POS INSTRUKSIES te noem AH maar aflaai van die programme en wat DIE WinPwn 39 BL iPhone en uiteindelik 1,2_2.0 aandui, STUUR DRINGENDE INSTRUKSIES. Dankie

 51. Wilheis sê:

  Auchilioooooooooooooooo.
  Augustus en vertel my toe en ek sal herstel FIREWALL vir my nie versoenbaar is.
  dat agoooooooooooooooooooooooooo.

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!