Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Installeer 'n sertifisering gesag in Windows 2003 bediener.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Julie 6th, 2008

In hierdie pos Ek sal jou wys hoe om basies 'n sertifisering gesag te installeer, die doel van hierdie aksie in ons geval sal wees om voor te berei vir die sertifisering gesag om 'n sertifikaat uit te reik om OWA na instel op ons Exchange 2003 HTTPS.

Die stappe wat ons volg is:

Gaan na Programme by of verwyder y Windows-items byvoeg of verwyder

beeld

Placeh Certificate Services.

beeld

KLIEK Ja en kliek net op volgende.

beeld

KLIEK volgende.

beeld

Skryf 'n naam in die veld Algemene naam vir hierdie CA en U druk volgende.

beeld

KLIEK volgende.

beeld

KLIEK Ja. (Onthou dat dit weer begin IIS). Jy is gevra om die oorspronklike cd 2003-jou Windows-bediener.

beeld

KLIEK Beëindig.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , ,


5 Responses to "Die installering van 'n CA in Windows 2003 Server."

 1. Paul H. sê:

  Hi Xavi,

  Eerste van al die geluk op jou blog baie bruin mense gered het, seker wees van, vertel ek jou my probleem:

  Ons het 'n gemengde W2003 domein (ons is besig om af te tree en slaag die DC W2000 te W2003 oor virtuele masjiene op ESX 3.5) die probleem kom wanneer een van DC despromocionar 2000 wat 'n Sertifisering Liggaam (basies dit dien tot die web server sertifikate is gemonteer IIS aansoeke en webmail Gedacht 2003), logies met 'n UK nie kan die dcpromo maak, my vraag is hoe ek hierdie virtuele 2003 EG kan migreer na 'n bediener sonder verfrissende in 2003 oorsprong en sonder om die gasheernaam die masjien waar die CD gaan, sien jy 'n kans?

  Baie dankie by voorbaat

 2. cahesoft sê:

  Skatting:

  Ek wil weet of 'n sertifikaat vir LDAP oor SSL werk te skep, kan dieselfde bediener wat sy eie sertifikaat uitreiker moet 'n maatskappy of derde as Verisign wees, indien hulle reeds daardie stappe gedoen wees, het ek die sertifikaat uitreiker geïnstalleer, verduidelik nou vir my in screenshots of wat ook al, ek genereer 'n SSL sertifikaat vir LDAP en hoe om te installeer, ek dink dit moet geïnstalleer word op beide die bediener en PC DC wat jy wil om die verband te maak, reg?? dankie vir jou hulp

 3. XaviXaus sê:

  Goeie Cachesoft,
  Die sertifikaat vir LDAP te skep kan gedoen word vanaf die bediener sertifikate wat jy geskep het. Om dit te gebruik wat jy sien http://localhost/certsrv Kyk na die skakels, en dis waar jy sal die antwoorde op jou vrae vind.
  Tot dusver het ek niks geïmplementeer in hierdie manier nie, maar in die toekoms en ek sal en pos dit.
  Op die oomblik is ek het nie veel vrye tyd as ek wil, maar soos ek gesê het .. Alles sal kom.

  Groete.

 4. cahesoft sê:

  Liewe vriend:

  Beide ondersoek, het ook wat jy gevra het ek by byna al die opsies generating sertifikate via die web en geïnstalleer dit, toets met ldap.exe en portqry, niks, ek kan nie 'LDAP oor SSL-verbinding, ek hoop dat jy my kan help, dankie jy baie Jy kan antwoord op dieselfde e-pos

 5. Heber Gonzalez sê:

  Paulus, dankie by voorbaat. As jy kan antwoord hom dankie aan Paul H en ek het 'n soortgelyke vraag op 'n kliënt.

  Groete

  Heber Gonzalez

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!