Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

0 3 dag in die wette van robotika, 3-monster oplossing en menslike wette.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Julie 3rd, 2008

Goeie môre.

Ons weet nou dat alles wat ons doen, daar is reëls en gedrag te volg, selfs robotte het 'n baie duidelike, die 3 wette van robotika:

 • 'N robot kan nie beseer nie 'n mens of deur die gebrek aan optrede, laat 'n mens leed aan te doen.
 • 'N robot moet gehoorsaam bevele gee dit deur mense nie, behalwe waar so 'n bevel sou bots met die eerste wet
 • 'N robot moet sy eie bestaan ​​so lank as sodanig beskerming te beskerm nie strydig met die Eerste of Tweede Wet
 •  

  Alhoewel hierdie wette het 'n baie ernstige fout is soos volg:

  Die en wette 3 diens 'n naamwoord met die naam "robot"Hierdie dag in 0 3 wette van robotika is 'n ernstige probleem in ons veiligheid en die veiligheid"robotte"Sedert in die geval dat 'n"robot"Het jy nie onderskei homself as sodanig en van 'n naam of alias wat is 'n natuurlike (geen robot sal roep, sal ons 'n beroep Oscar) sou neerkom op 'n "Oscar"Ek moet volg nie enige reëls 3 wat genoem word"Oscar"Nee"robot".

  Om hierdie probleem op te los, die frase "robot" moet 'n veranderlike wat deur die naam van die robot vervang word en die wette 3 begin as:

 • Oscar kan nie beseer nie 'n mens of deur die gebrek aan optrede, laat 'n mens leed aan te doen.
 • Oscar bevele moet gehoorsaam dit deur mense behalwe waar so 'n bevel in stryd met die eerste wet gegee;
 • Oscar moet sy eie bestaan ​​so lank as sodanig beskerming beskerm loop nie in stryd met die Eerste of Tweede Wet
 •  

  Soos mense elke keer as ons meer soos verkeersligte (of so dink ons) (nie ophou werk en het werklik geen lewe), of ten minste sommige van ons. Vir 'n paar keer dat ek te nagekom het basiese reëls 3 Ek dink ek is baie nuttig in my persoonlike en professionele lewe en is soos volg, nie so goed as die 3 wette van robotika ontwerp deur Isaac Asimov, maar die effek wat voortspruit kort-en langtermyn.

 • Voorkoming is beter as genesing.
 • Dress stadig as wat ek in 'n haas.
 • Wat jy kan doen vandag nie verlaat nie vir môre, as dit nie in konflik met die Eerste of Tweede Wet.
 •  

  Die eerste is gebaseer op wat jy het om te dink deur middel van alles wat jy sê en alles wat jy doen ten einde enige moontlike newe-effekte wat afhanklik is nie op onsself te voorkom: 'n Paar voorbeelde sal die rugsteun, het 'n hoë oortolligheid, werk op metodes wat tot dusver nie nodig of moontlik nie dien ons kyk vir iets in die toekoms en dit klink soos 'n cliché sou wees om te eet gesond, oefen ...

  Die tweede berus op wat dit is beter om dinge te stadig en dink hulle goed te doen, neem alle moontlike gevolgtrekkings en hulle te beoordeel, 'n werk te vinnig doen en alhoewel dit blyk dat so jy kry meer dinge om te doen by die dieselfde interval van die tyd na jou sien wat jy hoef te herhaal dat: jy het links iets of nie werk soos verwag.

  Die derde is dat as jy 'n idee, 'n oplossing vir 'n probleem of as jy dink jy het iets belangrik om te doen, doen dit nou en nie uitstel nie, want jy kan die druk van die dag vergeet en spandeer meer tyd probeer onthou dat as jy herinner huviéras feit wanneer, in die geval wat in stryd is met die Eerste of Tweede reg sal verwys na 'n element van óf papier, PDA, bandopnemer, notepad, Blackberry, ....

  Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
  Tags: , ,


  One Response to "0 3 dag in die wette van robotika, 3-monster oplossing en verordeninge van mense."

  1. enigmaelectronica sê:

   Wat het jy gerook?
   baie hoë as jy goed is vriend!

   Geen misdryf Asimov Sane is om die reëls te respekteer

  Laat 'n antwoord

  XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

  GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!