Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Skep 1er Exchange Server posbediener 2003

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Julie 2nd, 2008

Goed, middag, in hierdie pos Ek sal weer wys stap vir stap hoe om dit te doen om 'n e-pos bediener binne 'n organisasie te installeer en seker te maak dat die stelsel goed werk.
Ons sal die berg 'n 2003 Exchange Server onderneming op 'n Windows Server SP2003 2 geleë binne die domein MegaCrack.es. Jy kan 'n standaard weergawe te installeer sal wees en jou lisensie is goedkoper, maar het 'n paar beperkings van die stoor groepe en databasisse wat onvoldoende is vir my organisasie.
Die eerste stap is om 'n vaste IP te maak aan die Exchange server, in ons geval sal wees: 192.168.4.110 Met masker 24 ie (255.255.255.0) en die primêre en sekondêre dns 192.168.4.100 y 192.168.4.101 (Sê vir hulle om hierdie blog te volg dat ek van die ip's van die domein controllers het verander 192.168.4.100 y 192.168.4.101 sodat hulle is almal MegaCracks.es domein in 'n ander subnet as wat ek in my stelsel). Die DNS wat Ek sal hierdie ip's 192.168.4.100 y 192.168.4.101.
Wanneer Ons het 'n vaste IP die bediener na die domein: In ons geval is die domein MegaCracks.es en verdraai 'n gebruiker sessie domein administrateur. Seleccionad Ek stem saam. en U druk volgende.
As ons gaan uit na die internet ons http://technet.microsoft.com/es-es/exchange/bb288486.aspx om Exchange SP2 2003 af te laai, in die geval dat jou installasie nie kom met Service Pack embedido.
beeld
Ons sal ons taal kies en sal druk Go en op die volgende skerm sal druk aflaai.
Tydens die laai laat ons, sal ons gaan Start -> Control Panel -> programme by of verwyder -> byvoeg of verwyder Windows komponente en dubbelkliek oor druk Application Server en merk ASP.NET
beeld
Dubbel kliek op Installeer Internet Information Services (IIS) en merk NNTP-diens y SMTP Diens en verseker dat World Wide Web Service nagegaan word en druk, aanvaar y Beëindig.
beeld
Insertad die oorspronklike CD van jou Windows 2003-bediener en wag vir die installasie van die komponente te voltooi.
Nou sit die oorspronklike cd 2003-Exchange Server Enterprise op die bediener of 'n virtuele masjien en die towenaar sal verskyn:
beeld
Sal druk Exchange Ontplooiing Tools.
beeld
Ons sal die eerste opsie kies Ontplooi die eerste Exchange Server 2003), Want dit sal ons eerste Exchange server.
Ons sal die laaste opsie kies Nuwe installasie van Exchange 2003 sedert soos ons gesê het, is die eerste Exchange server in die organisasie.
Die eerste stap en die tweede, en ons het sedert soos ek gesê het ons gaan op 'n Windows Server 2003 die SP2 en die tweede stap is ons reeds goed gedoen om te installeer.
Die ander punte wat aan die punt 6 slegs nodig om na te gaan (dws as jy seker dat jou herhaal en netwerk domein korrek is of jy weet wat die probleem is beheer is en jy nie nodig het om die tjek te doen met DCDIAG en NetDiag).
Die ander punte is erg nodig.
Voor die loop van die punt 6 Ek beveel om 'n reserve domein kontroleerder, of ten minste 'n domein kontroleerder af en dat dit strek die skema en die omgekeerde is baie ingewikkeld, maar as jy 'n domein kontroleerder slegs in die geval van 'n ramp af moet jy afdraai van die domein kontroleerder wat verander het, verwyder die exchange server en boot die bediener af te weer en die organisasie as wat jy wil hê voordat die installering van ruil.
Na aanleiding van hierdie aanbeveling hier gaan ons. 6 punt. Begin Forestprep. Kliek net op Begin Forestprep Now.
image_thumb [6]
Hierdie boodskap sal verskyn indien die wisselkoers is nie dat jy die installering van SP2 (ons geval). Kliek net op Moenie hierdie boodskap weer toon nie en voortgaan.
beeld
KLIEK volgende.
beeld
KLIEK volgende en gaan weg vir 'n koppie koffie.
beeld
kliek net op Beëindig.
7 punt. Begin Domain Prep nou.
beeld
Druk volgende.
beeld
Merk Ek stem saam. en druk volgende.
beeld
KLIEK volgende.
(As dit kom uit 'n waarskuwing boodskap dat die domein nie veilig is nie, is omdat die funksionele vlak van die bos is nie in inheemse af, volg net die vorige pos dit die bos funksionele vlak en gereed te maak). (Wees versigtig met verhoog die funksionele vlak) As jy nie seker is dat jy dit nie doen nie kan beïnvloed.
beeld
KLIEK Beëindig.
Wanneer ons bereid is om die domein Spring na:
Stap 8. Begin die installasie program.
beeld
KLIEK volgende.
beeld
Placeh Ek stem saam. en U druk volgende.
beeld
KLIEK volgende.
beeld
KLIEK volgende.
beeld
Definid julle die naam wat jy aan jou organisasie gee en U druk volgende. In ons geval sal wees. Eerste Organisasie MegaCrack.
beeld
Placeh Ek aanvaar die terme van die lisensie-ooreenkoms en U druk volgende.
beeld
KLIEK volgende.
beeld
KLIEK Beëindig.
En nou kan jy die towenaar naby.
Nou sal jy moet die service pack van ruil 2 ons afgelaai by die begin van die pos (met dien verstande dat jou weergawe nie) uit te voer.
Begin die lêer E3SP2ESP.EXE
beeld
Ons kies die gids waar jy Pak die opstelling en klik aanvaar.
beeld
Druk aanvaar weer.
Toegetree het tot die pad waar jy net die lêer unzip en uitvoering van die lêer update.exe in ons geval van C: \ Service Pack2 van \ E3SP2ESP \ setup \ i386 \
beeld
KLIEK volgende.
beeld
Seleccionad aanvaar en pers volgende.
beeld
KLIEK volgende.
beeld
KLIEK volgende die werk te begin.
Ek kan 'n glas water vir die koffie van die dag 3er 'n bietjie baie vir 'n beurs.
beeld
KLIEK Beëindig.
Installasie te maak dit is alles, nou net ontbreek die klein raak wat jy mag hê om te doen elke en gereed.
Onthou dat indien kliënte gaan om OWA om te gebruik op Windows Vista sal jy die pleister om aansoek te doen dat ek in 'n vorige pos aan jou Exchange Server verduidelik: 2003 OWA, Windows Vista & IE7-
Ek het opgemerk 'n paar wenke.
Gaan na die konsole Exchange System Manager Jy druk die regte knoppie Eiendomme op MegaCrack eerste organisasie (Exchange) wat in jou geval sal die naam wat jy gegee het aan jou organisasie te wees.
beeld
En MARCAD Vertoon routing groepe y Vertoon administratiewe groepe en druk aanvaar.
In my geval het ek sal ook die werking af te inheemse af en ek het nie 'n Exchange server 2000 dat dit die eerste. (Moenie my vra hoekom ek nie direk in inheemse af dat ek nie weet nie) (moet wees).
Om dit te doen dit net merk op Verander die manier waarop, En aanvaar die volgende skerm deur te druk Ja.
beeld
Ek moet so wees.
beeld
KLIEK aanvaar.
Nou sal jy net aan 'n gebruiker 'n e-pos net soos wat configurarle.
Uit die Exchange Server Start -> Run of sleutel Windows + REn jy skryf opdrag dsa.msc of Start -> All Programs -> Microsoft Exchange y Gebruikers en Rekenaars Active Directory.
Jy draai om enige bestaande gebruiker en dit reg Uitruiltake.
beeld
Placeh Wys nie welkom bladsyEn jy op volgende.
beeld
KLIEK volgende para Skep posbus.
beeld
KLIEK volgende.
beeld
En jy sal sien dat die resultate wat Korrek is: 1 dit beteken om suksesvol te wees. Jy druk Beëindig.
Jy kan die gebruiker wysig dubbel te kliek en te verseker dat jy meer tabs as voorheen: Kenmerke van Exchange, Exchange Advanced, e-pos adresse y General Options Exchange.
Soos wanneer jy skep die gebruiker aktiveer al die eienskappe wat jy kan OWA pos stuur en ontvang van hierdie rekeninge.
Kom check in:
Ons rig internet Explorer en skryf die volgende adres: http://localhost/exchange die e-pos rekening van die gebruiker wat jy in of aan vriende en hul vriende om toegang te verkry tot http://localhost/exchange/<usuario> waar is <user> net e-pos rekening.
beeld
Ons sien die volgende webwerf en stuur 'n e-pos na 'n ander ontvanger.
en as ons nou na 'n ander ontvanger OWA sal sien dat in die feit dat ons die e-pos ontvang het, soos getoon.
beeld
En dit is al die mense.
Ek hoop julle hou en die volgende.
As jy iets te vra oor dit, gee jou mening of wat ookal jy wil ek nooi jou om 'n comment moderaremos te skryf en dit in die blog.
Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , ,


80 Responses to "Skep e-pos bediener 1er 2003 Exchange Server"

 1. yari formate sê:

  Hallo dankie, baie dankie vir hierdie waardevolle inligting, maar ek het 'n besorgdheid oor hierdie, ek weet ek het drie netwerke in my maatskappy wil weet as jy kan die uitruil implentar om op al drie netwerke, danksy

 2. Xaus Xavier Nadal sê:

  Verstaan ​​nie heeltemal jou vraag nie, beteken dat jy nie deur 3 netwerke?
  As jy 'n verband tussen die netwerke, moet nie enige probleem te wees nie, dit is as jou gebruikers word onafhanklik van die netwerk bekragtig jy is op dieselfde domein kontroleerder sal goed werk.

  As hulle gemonteer op vlan netwerke, afhangende van hoe jy ingestel om die behoefte om die nodige hawens as kliënt / bediener blik oop te maak op hierdie artikel http://support.microsoft.com/kb/551009/es

  Kan jy meer spesifiek asseblief?.

 3. Daniel Cordova sê:

  hoe kan ek die netwerk instel buite my maatskappy om my e-pos rekening. Jy moet 'n reël of iets in die e-pos bediener? My webwerf is, maar ek wil in te samel

 4. XaviXaus sê:

  Ek verstaan ​​dat jy bedoel wat uit jou huis wat jy wil hê dat die e-pos rekening van jou onderneming na te gaan. As dit so is, eerste hang af op die bediener wat jy geïnstalleer het, as jy ruil of ruil 2003 2007 kan die inligting oor RPC vind oor HTTPS in ruil,

  In ruil 2003 kan gebruik IMAP, die skep van die betrokke reëls in die firewall.
  Ook jy kan sien OWA verskaf deur 'n reël dat oop vanaf die buitekant van die maatskappy het toegang tot die hawe deur NAT 80 herlei tot die IP-adres van die bediener as gasheer vir die pos diens.

  Jy kan bereik iets anders se. Watter server gebruik jy, Watter firewall het jy?? hoe jy wil (Outlook, Web ...) om toegang te verkry.

  Groete.

 5. Miguel sê:

  Goeie middag;

  Eerste, amazing handleiding dat jy versigtig gewerk het, is van oneindige waarde.

  Nou het ek gebeur om kommentaar te lewer op my probleem, ek wil pos staat te stel om 'n paar gebruikers met iphone, en myself deur OWA van binne die kantoor almal volmaak, om http://hostname/exchange. Die probleem kom wanneer ek probeer om van buite, wat nie voer .... Natuurlik moet ons nie die gasheernaam sit, dink ek dit moet vervang word deur die openbare IP-is dit nie??

  Deur dit te doen, gaan ek nie, ek het 'n firewall Barracuda anti-spam Ek dink dit is my "fastdiando" want ek het dit 80 hawe gestuur word na my pos filter .... Die IMAP-pos van binne laat Kantoor werk ook, maar nie van buite nie.

  As jy toevallig wees, sou ek dit waardeer ...

  Groete en dankie weer.

 6. Alberto bedruipsouse sê:

  Hi, let op dat na aanleiding van jou waardevolle onderrig, prestasie wat e-pos ontvang van buite, maar ek kan nie e-pos stuur, byvoorbeeld dat 'n Hotmail of Yahoo-rekening. enige leidrade? Dankie.

 7. XaviXaus sê:

  Alberto Inderdaad, om dit te doen, skep 'n nuwe pos wat verduidelik hoe om dit te doen,

  Gaan, terwyl die skep van 'n SMTP connector van Routing groepe -> Connectors -> SMTP Connector New -> adres ruimte -> Add SMTP -> * -> OK.
  Met hierdie kan jy e-pos stuur na buite as jy op die oomblik nie, behalwe in sommige gebiede soos hotmail, gmail, ... hulle nodig het om te behalwe jy kan 'n omgekeerde navraag doen en beantwoord jou IP jou domein, versoek om 'n konsultasie SPF en in jou eksterne DNS reageer met 'n TXT rekord met die waardes v = mx spf1 ip4:Eksterne IP mx:uwdomein ~ Alle

  Ek sal meer verduidelik in 'n later pos.

  Herinneringe.

 8. carlos sê:

  Hallo
  Ek wou weet wat ek moet instel in ruil vir my 2003 werk IMAP-rekeninge

  Ek het geïnstalleer n Windows Server maar ruil bediener 2003 2003 het.

  Kom ons kyk of ek kan hand hehcar

  Dankie

 9. Pablo A Castillo sê:

  Baie dankie vir jou insette.

 10. Paul sê:

  in die geval van die opset van jou domein voorbeeld is 'n enkele netwerk domein genoem megacrack en DNS en MX-rekords en alles wat jy nodig het om te stuur en ontvang van e-pos te skep, sê ooreenstemmende te registreer in DNS.

  Ek het die idee, maar ek is verward, ek hoop om jou hulp te danke.

 11. XaviXaus sê:

  Goeie middag Michael, jammer vir die wag.

  In werklikheid in plaas van om http://hostname/exchange moet sit http://ip_publica/exchange, Jy moet 'n reël maak in jou firewall om Port 80 443 aanstuur en as jy dit doen https interne IP van jou Exchange Server.

  Ek onthou die anti-spam Barracuda 80 nie gebruik maak van die poort van buite af, tensy jy dat poort oop te maak om jou ondersteuning te gee, hoef jy nie, want hulle kan doen vir SSL byvoorbeeld. Redirect hawe op die firewall aan jou Exchange server 80 en anti-spam sal voortgaan om behoorlik te werk.

  Laat my weet wat dit gaan.

 12. XaviXaus sê:

  Goeie Paul, jammer vir die wag.

  Wat jy skep, is nie in jou eksterne DNS MX rekord verwys na die adres van jou "besigheid" en maak die TCP-poort 25 jou router / firewall wat verwys na die adres van die bediener waar jy sal die wisselkoers die berg.

  Groete.

 13. Paul sê:

  anders vriend, ek geïnstalleer Exchange server in-wen 2003 Standaard 2003 R2 standaard met 'n domein wat reeds in gebruik. Rl installeerder wizard gee my hierdie fout boodskap

  Exchange Server 2003 het 'n bekende verenigbaarheidstoets probleem met hierdie weergawe van Windows. Vir meer inligting, sien http://go.microsoft.com/fwlink/?LinkId=37488.

  Het nie wat gebeur het?

 14. XaviXaus sê:

  Paul Goed, ek het gedink ek het in die pos.

  Wat gebeur is dat die weergawe wat jy die installering van die beurs is die een wat gee jy SP1 deur daardie boodskap, net die boodskap waarsku dat posiblemenete weergawe nie versoenbaar is met die stelsel wat gebruik word, maar wanneer jy die installasie van Service Pack 2 die probleem opgelos.

  Groete.

 15. Jorge sê:

  Ek het 2003 ruil is die eerste installasie van die wisselkoers, die interne e-pos werk goed, maar nou dat ek e-pos te kry aan die buitekant.

  Ek waardeer enige hulp wat jy kan bied.

 16. XaviXaus sê:

  Goeie George, kan jy die vorige post http://www.megacrack.es/2008/07/19/como-enviar-mails-desde-vuestro-dominio-a-hotmail/

 17. Christian Mazzello sê:

  Hi, die eerste van alle dankie vir jou uitstekende hulp, jy spandeer.

  Ek weet ek is die opstel van my SBS bediener 2003. sowel as webbediener, FTP, ens.
  ruil pos met stan so goed, maar is daar probleme met die laaste, ek die e-pos rekeninge kan toegang deur OWA, kan ek stuur en ontvang en ek nagegaan en alles werk, maar toe ek probeer uitkyk kliënt te konfigureer, dit doen nie werk vir my nie pop3 vind die bediener. dit wees? Kan jy my help asseblief.
  Dankie by voorbaat.

 18. XaviXaus sê:

  Goeie Christen.
  Dankie vir die kommentaar.

  Jy geskep het in die DNS-naam bediener jy in pop3 en SMTP bediener??
  jy het om te sit in die opset van Outlook die naam van die e-pos bediener insluitend domein, dws:
  pop3 bediener: nombreservidor.dominio.com
  smtp server: nombreservidor.dominio.com
  Byvoorbeeld.

  Om 'n skoner opset kan skep 2 Alias ​​rekord tipes in DNS POP3 een wat verwys na die naam van die e-pos bediener en die ander is ook verwys na die SMTP-bediener.

  Ek dink dit is wat jy bedoel.
  Groete.

 19. Catalina sê:

  Uitstekende handleiding, baie dankie, ek het 'n baie gedien.

  Baie geluk!

 20. Cabsha sê:

  Mazzello Christen sê:
  5, September 2008 in 7: 25 pm

  Hi, die eerste van alle dankie vir jou uitstekende hulp, jy spandeer.

  Ek weet ek is die opstel van my SBS bediener 2003. sowel as webbediener, FTP, ens.
  ruil pos met stan so goed, maar is daar probleme met die laaste, ek die e-pos rekeninge kan toegang deur OWA, kan ek stuur en ontvang en ek nagegaan en alles werk, maar toe ek probeer uitkyk kliënt te konfigureer, dit doen nie werk vir my nie pop3 vind die bediener. dit wees? Kan jy my help asseblief.
  Dankie by voorbaat.

  ---------------

  Dit kan wees dat jou ISP Port 25 het geblokkeer om spam te voorkom, kom hier in Mexico, ek het is verander aan 25 26 hawe om te doen in die connector en Outlook pop3 2003, jy verander die poort tot poort pop3 26 en gereed, en wat jy kan stuur en ontvang van Outlook 2003. Hoop dit help. Groete.

 21. XaviXaus sê:

  Goeie Cabsha.

  Ek dink die probleem wat jy het is dat jy moet POP3 diens in staat te stel om die e-pos op te stel as u versoek, maar ek raai jy dit installeer in ruil af, dit wil sê met 'n beurs posbus pop3 nie.

 22. Ismael sê:

  Hi almal, ons is 'n klein maatskappy, waar ons ten minste POP10 3 pos gebruikers wat direk exchanfge toegang met rekeninge wat ons vrygestel het, gee hulle 'n geregistreerde gebruiker van Active Directory.

  Ons het selfbeheersing en die bediener is in ons porpias fasiliteite. Ons geïnstalleer die Server 2003 en ruil 2003 SP1 het. Onlangs het ons 'n probleem het en dat die PDA toegang tot e-pos rekeninge POP3 vir eksterne verbinding met die korporatiewe netwerk, is nie 'n baie. Die mees algemene versoek pos gebruikersnaam en wagwoord en verlaat nie stuur of ontvang. Na 'n rukkie terug verby goeie werk. Dit gebeur met al die ususarios toegang tot ekstern. Intern, rekenaars wat netwerk is nie 'n probleem nie.

  Ons dink dat daar iets met betrekking tot die versadiging van die Exchange of iets relacioando POP3 toegang lisensies aan die bediener wees.

  Enigeen kan bring iets?

  Dankie

 23. Martin sê:

  Hallo, ek gee my ook die fout van die verenigbaarheid, installeer ek dit na die ignoreer van die waarskuwing en die SP2 geïnstalleer MySQL? baie dankie baie goed die Instituut

 24. Martin sê:

  Hi, die eerste van al die geluk wat jy vir die bydrae.

  Ek noem dat ek ook ek kry die fout incopatibilidad, ek installeer net om te kliek op "Gaan voort" en dan die SP2 installeer?? uit reeds baie dankie

 25. XaviXaus sê:

  Dankie Martin.

  As jy het om dit te doen. Die wegdoen met die boodskap en die einde van die installasie run SP2 installasie.

  Onthou ook die pleister installeer want anders die OWA van Internet Explorer nie behoorlik 7.0 is verbindings werk.

 26. Martin sê:

  Baie dankie vir die antwoord, alles werk wonders!

  misbruik van jou vrygewigheid te maak 'n paar vrae:

  1) Hoe kry ek die adres boek (kontakte) Ek het al die gebruikers wat in gedefinieer in Active Directory gelys?

  2) weet nie wat ry / gids / lêer stoor die uitruil van boodskappe. jy kan verander die skyf dediacarle bestemming eksklusiewe?

  uit reeds baie dankie vir die hulp.

 27. XaviXaus sê:

  Goeie Martin,

  In die adres boek sal jy outomaties alle Active Directory gebruikers en e-pos rekening.

  Ek skuif die databasis van 'n stoor groep is baie maklik en doen 'n artikel wat verduidelik in Exchange en Exchange 2003-2007.

  Ek nie 5 sent, moet jy ry op die regte knoppie op die stoor en klik op skuif met hierdie kan jy die pad waar jy is databasisse verander en beweeg hulle om 'n hardeskyf afsonderlik te kry.

  Jy sal sien.

 28. Martin sê:

  Xavi in ​​OWA kontakte het nie die res van die gebruikers.

 29. juanb sê:

  baie goed jou bydrae.
  Hoe stuur ek 'n massa-pos te stuur na alle gebruikers in Active Directory, kan direk van die beurs / OWA of moet 'n aparte instrument gebruik?

  baie dankie!

 30. XaviXaus sê:

  Goeie Juanb.

  Wat jy moet doen is om 'n verspreiding groep in die Aktiewe Gids tipe wat bevat al die domein-gebruikers wat e-pos het.

  Jy kan stuur van Outlook of OWA (Dit is dieselfde).

 31. Yiro sê:

  Groete.

  Ek wil 'n adresboek waar hulle adresse van verskaffers van die maatskappy te genereer, en dat gebruikers kan sien dit uit hulle vooruitsigte soos hulle doen met die GAL.

  Soos ek kan doen?

  Dankie by voorbaat ...

 32. Pablo sê:

  Hallo,

  Jammer, maar dat die hawe deur die uitruil 2003 e-pos ontvang?

 33. Marcelo sê:

  My vraag is: SBS OWA of 2003-, is van die IP-adres Teken in my e-pos rekening electrónioc vir OWA?? of ek 'n paar ekstra sekuriteit by te voeg. Dankie, van Uruguay

 34. anoniem sê:

  buans'm nuut hier rond ... 'n mens wonder as iemand my kan help as ek doen twee Gedacht bedieners in my kantoor te hê en ek het 'n been, maar toe sy gaan ry wil die ander aktiwiteite te begin, terwyl die ander opgehef
  graciaas

 35. XaviXaus sê:

  Goeie Anonymous

  Wat jy nodig het is 'n aktiewe / passiewe tros om te verrig die taak genoem.
  Ek sal later verduidelik, nou ek het nie tyd om die omgewing te maak.

  Ek is jammer, maar ek hoop so dat ons kan nuttig wees in die toekoms.

 36. Jose A sê:

  Groete Xavi, baie goeie inisiatief en 'n uitstekende onderrig, maar ek twyfel na vore:

  Ek verduidelik dat ek is nuwe alles wat bietjie gaan lees ek het dit, maar na aanleiding van die stappe wat die Exchange 2003 installeer bereik, nou ek het dit ingestel, maar net vir verskeping tussen interne rekeninge en tot die internet, maar internet by my organisasie nie ontvang.

  Ek het 'n domein en dat die domein xxx.com.ar exta besig was om gelei na ZoneEdit vir DNS by ZoneEdit MX-rekords te skep, maar totdat ek daar! : S

  Moenie dat die gebied in MX-rekords, ek het die openbare IP, ek het selfs die poort geopen 25 gerig aan Exchange Server SMTP vir die uitruil, maar kan nog steeds nie iets kry nie.

  As ek kan jou help om deur agradesco, het ek 'n voorstel aanvaar, selfs as ZoneEdit Vervang of iets.

  Dankie!

 37. Abel sê:

  Xavi. Ek skryf van Argentinië. Hopelik sal jy kan help. Ek het 'n probleem ek kan nie n OWA toegang van buite die netwerk. Van binne my dit werk baie goed. Ek kan stuur en ontvang posse aan alle kante. Alles werk. Behalwe OWA van buite. In die modem Telefonica sit dit in die DMZ, sodat daar geen hawens gesluit. En ek het 'n router te die IP virtuele bediener waar Exchange is die hawe en 80 443 is. Die Exchange server wat geen firewall verloop nie .. In kort ek is gek. Ek het geen probleme met DynDNS omdat ek toegang tot die afgeleë exchange server en ander dinge. Tenes idee wat kan wees? dankie in vooraf-kampioen

 38. edwin sê:

  Ek twyfel q pucha man as jy kan verduidelik hoe ek 'n MX rekord in geen ip of dydns, 'n voorbeeld kan ek sal dit baie waardeer

 39. pilaar sê:

  Ek wil die sekuriteit instellings OWA vir digitale handtekeninge en enkripsie wet ek clip te aktiveer, maar ek was nie aktief as wat ek kan doen

 40. Lina sê:

  Hallo, ek werk met 'n aktiewe gids bediener. Gedacht 2003, OWA en digitale sertifikate My vraag is hoe ek kan doen die OWA in die opsies, waar dit sê dat e-pos sekuriteit, wat ek nodig het om te installeer (descargarnme) die nuutste weergawe van S / MIME omdat ek nodig het om te teken en enkripteer boodskappe as ek kan dit doen (want ek kry die volgende fout probleme met die huidige bladsy ... in detail 65 kry die fout lyn, die motor 87, fout: voorwerp het nie ACPTA hierdie eiendom of metode, kode: 0, URL: http://192.... / Exchange / admin / Cmd =? Opsies)
  Dankie by voorbaat vir u hulp

 41. Victor Salgado sê:

  Goeie middag, hoeveel e-posse ek kan maak en dat daar meer is nodig.

  dankie

 42. nacaur sê:

  Hi almal. Dankie vir die handleiding Xavi. My vraag is: Ek het Windows Server Enterprise 2003 SP2 geïnstalleer in 'n masjien in Engels en laat weet my as jy enige probleme ondervind met die installering van Exchange Server 2003 in Castiliaans.
  Baie dankie by voorbaat.

 43. XaviXaus sê:

  Na Goeie nacaur, nie van my ervaring nie sien nie 'n probleem.
  Laat my weet watter een.

 44. nacaur sê:

  Baie dankie, Xavi. Ek sal vertel hierdie godsdienstige ervaring. Dankie weereens.

 45. Alexander sê:

  Ek kan twee rekeninge op dieselfde bediener exchanege. Nou moet ek 'n paar gebruikers in my kantoor e-pos te ontvang van twee rekeninge.

 46. Rodrigo sê:

  Hello, Baie geluk vir jou tutoriaal.

  My vraag is die basiese, kyk ek het nog nooit geïnstalleer ruil en stuur posse quieramos massiewe en daar is my vraag,
  Kan jy? .... Hoeveel? en laastens hoeveel e-pos rekeninge kan ek maak??

  Groete en baie dankie.

 47. XaviXaus sê:

  Goeie Rodrigo.

  Dankie vir die kompliment.

  'N massa e-pos te stuur, moet jy skep 'n nuwe groep in Active Directory met al die lys van gebruikers wat jy wil die e-pos te stuur en stuur.
  Die e-pos rekening limiet weet nie wat ek sou sê geen beperking nie, maar soos alles in die rekenaar niks is oneindig, maar soos ek sê dit gaan nie te vul.

 48. Ann sê:

  lyk soos jy 'n ervaring met Exchange.
  Begin @ ek nou, en ek het die volgende.
  Die Exchange Server gestop my funsionar completamnete. Kyk vir 'n ander bediener en geïnstalleer het, die skoonmaak van vroeër in die DC spore van die ou beurs. Ek het die nuwe IP en ander naam. Ek het daarin geslaag om dit te installeer, nou die nuwe exchangue gesien op twee bedieners, die nuwe en ou, en ek kan nie verwyder die ou omdat die bediener nie beskikbaar is nie. Soos ek dit doen. Dit is nodig omdat die ou is hy wat die aktiewe gids sien, totdat jy dit verwyder Ek kan nie skep posbusse.

 49. Jonathan Paz sê:

  Xavi Goodnight, Dankie vir hierdie uitstekende bydrae, My vraag is: as jy 'n klein maatskappy om ten minste 'n 10 gebruikers. hoe swaar is die wisselkoers? jy dink dit word aanbeveel om ruil vir daardie klein hoeveelheid van die gebruikers te gebruik, of beter 'n eenvoudiger e-pos bediener te gebruik?? Ek dink die wisselkoers is die beste, maar ek twyfel ontstaan ​​omdat hulle nie wil nie my server hardloop 'n diens so swaar om te versadig. Of die gewig hang af van die aantal gebruikers Ek het in die beurs??

  Baie dankie by voorbaat,

  Groete,

 50. XaviXaus sê:

  Jonathan Best,
  Ek het nog raai u Exchange, maar 'n paar gebruikers. Dit is 'n baie betroubare en in die feit dat die oorsaak hef gebruikers wat wees 25 verbind nie enige probleme.

  Groete en dankie vir die lees.

 51. Leon sê:

  Dude, die eerste van alles DANKIE vir die handleiding, hierdie uitstekende! ...

  Installeer en te konfigureer van alle excahnce correctamete, ten minste in beginsel, maar iets is verkeerd, en qu eal skep 'n nuwe gebruiker (mailbox) I Genra. Die e-pos adres.

  Jy sal 'n idee?

  slds en dankie!

 52. Jonathan de Mexico sê:

  Baie geluk, ek het regtig die MCSE kursus hier en sal ook verduidelik enige intructor as die publiek op jou forum, dit is so.

 53. Ruben De Barcelona sê:

  Goeie middag,
  Die handleiding is fabel, het my baie gehelp.
  Ek het net een vraag.
  Die pleister om te verhoed dat probleme by OWA in Internet Explorer 7 is geldig vir latere weergawes soos Internet Explorer 8.
  Want indien wel, weet nie wat anders wat ek moet instel.
  Wel, ek opgedateer die Exchange 2003 na sp2, en ek aansoek gedoen het die pleister van OWA, maar die sertifikaat fout steeds verskyn.

  Baie dankie by voorbaat.

 54. XaviXaus sê:

  Goeie Ruben de Barcelona.

  As jy bedoel die sertifikaat errror waarskuwing as jy op sal voortgaan. Dit is omdat jy nie 'n CA geïnstalleer en betroubaar in die geval dat jy nie geïnstalleer het die sertifikaat korrek op hierdie rekenaar.

 55. Luis sê:

  Vriend baie goeie post, maar soos ek kan doen om my exchange server of 'n nuwe bediener die ou bediener te kanselleer, maar in al die instellings na die nuwe aktiewe kop geen probleem om te slaag, soos ek met die Exchange-posbusse kan herhaal word q Ek dink nie, as ek kan migreer of back-up in elk geval as die wisselkoers installeer die nuwe bediener met dieselfde eienskappe of ander stappe

 56. XaviXaus sê:

  Goeie Louis.

  Wat om te doen as jy die 2 lewe (dws die 2 loop, is die ou en nuwe), die posbusse eerste van al die nuwe server te skuif.
  Jy gaan op 'n artikel vir al die beweging wat ek het amper klaar.

  Onthou wat as ek het nie opgegaan nie. Dit sal 'n paar dae neem vir wat.

 57. Betarras sê:

  Nota dat aminosure Hoal nie ek kry die plaaslike gasheer adres, en volg die instruksies, wat pordra wees??

 58. XaviXaus sê:

  Goeie Betarras.

  Toets eerder as local host te sit 127.0.0.1 is presies dieselfde. Kan wees dat die hosts lêer% windir% \ system32 \ drivers \ etc het nie 'n goeie data nie, maar moet nie verander word nie, tensy dit uitdruklik requieras.

  Laat my weet.

 59. Luis sê:

  Wag vir die volgende Manuel

 60. Luis G. sê:

  Geagte jy is 'n baas, in verband met die verskuiwing van die posbusse exchange server tranferir my na 'n nuwe rekenaar, die instellings is soortgelyk in die wisselkoers

 61. Eduardo sê:

  beraam, baie goeie bydrae, baie dankie! 'n consuta, ek dink gebeur wanneer 'n gebruiker in Active Directory, E, s is nie in die adres boek en ek kan nie configurarles die Microsoft Outlook, vir my vertel nie bestaan ​​nie, maar daar gaan na Exchangey geskape ... thanks

 62. Leonardo sê:

  Uitstekende handleiding.
  Ek het 'n vraag wat ek probeer vir dae op te los.
  My probleem is dit: Ek het in my maatskappy exchange server met een of die ander gebruiker (meer as 500) en ek het die groot probleem dat die laaste dae nie werk nie goed pop3.
  Na weer instel om die wisselkoers, die OWA werke nie volkome en SMTP pop3 ook nou die probleem is dat wanneer die aflaai van die buite-e-posse van MS Outlook na aflaai, as ek wil OWA om toegang te verkry tot die skinkbord insette is leeg.
  My vraag is, as wat ek kan ek doen om in staat te stel om die bediener te sinkroniseer Outlook en OWA om te werk met geen probleme nie.

 63. newronas sê:

  Goed, ek wil om POP Hosting verbindings te ruil vir sekuriteit te implementeer.
  So ek het geen probleme hier, ek moet doen, is anders as die Exchange wat e-pos stuur na eksterne domeine, maar dieselfde hosting. Het jy dit?
  Kliënte> exchange2003> ConectorSMTP of Relay> Hosting >>>>> finale bestemming van die pos.
  Die manier wat ek kan doen?

 64. ken sê:

  my skatting 'n navraag q gebeur Ek het probleme met my domein kontroleerder, oorgedra om die FSMO 5 addisionele domein kontroleerder, ten spyte daarvan dat my exchange server nie oplig nie, want q kry 'n boodskap wat sê "Die bediener is nie operasionele "Ek het die bykomende domein kontroleerder 5 oorgedra om die rolle en is nou die skoolhoof, maar ek dink die exchange server steeds wys na die skoolhoof, in 'n deel of waar kan ek om te verwys na die beurs is nou hoof?

  Dankie!

 65. XaviXaus sê:

  Ken Good.

  Nou is ek nie seker nie, maar die kind domein kontroleerder (Huidige 5 FSMO) is wêreldwyd Winkel?

  Kan jy seker maak asseblief?

 66. magiër sê:

  Goeie oggend het ek 'n klein probleem wat ek wil graag iemand om my in te lig, installeer twee bedieners exchangescada 'n ander plek in dieselfde lyk die probleem is nie die primêre plek instel as die voorkant en die rpc en OWA en nou instel die tweede het geen ruil OWA en rpc as LS twee is ingestel as agterkant, my vraag hoe kan ek die hoof-en voorkant sonder om die vorige instellings.

  Baie dankie vir jou vinnige reaksie

 67. GilM sê:

  Relizo e-pos na 'n paar van ons kliënte, elke dag Ek het 'n paar e-posse 1000 te stuur, ek kan nie stuur vir my ... Die fout sê Server Verwerp 550 5.7.1 ontvanger adres, domein tydelik ongeskik is, word alles wat gestuur word vanaf 'n rekenaar met toegang tot breëband internet, met ons databasis.

 68. XaviXaus sê:

  Goeie GilM.

  Hierdie boodskap sal SLEGS Ã º spesifieke kliënt met 'n paar nie?

  Wat jy sê die boodskap is dat die gebied waar jy hierdie e-pos stuur tydelik gestremd is, moet jy praat met die stelsel administrateurs van die domein wat jy stuur.

  Dit kan ook wees dat as jy stuur op 'n tyd baie kliënte in 'n enkele domein, hierdie dosis beheer in die anti-spam om die ander te oorkom verwerp inkomende e-pos verbindings.
  In hierdie geval, of stuur e-pos in verskeie dele (meervoudige ontvangers afsonderlike verspreiding lyste) of praat met die bestuurder van die anti-spam afgeleë komete en verhoog die tempo beheer van jou anti-spam-stelsel.

  Groete.

 69. newronas sê:

  Ek het 'n PDC en die SDC waar ek het die Exchange Server 2003.
  Ek kan gaan via die OWA sonder probleme van 'n kliënt met Windows XP (http://exchange2003/exchange)
  Maar ek kan nie Outlook kliënte plasing as exchange2003 Server naam en bestaande gebruiker-rekening in die advertensie wat 'n e-pos rekening geskep het.
  Ek kry die volgende boodskap:
  Kon nie die naam te los. Die naam is nie op die poslys.

  Die gestuur via OWA pos nooit hul bestemming bereik.
  Enige idees?

 70. Leonel sê:

  Xavi hallo ek sien jy is goed op hierdie, en ek onderneming te vra om 'n vraag om te sien en jy kan help of sim ons neem 'n kabel, en ek is vas en ek kan nie aangaan nie.
  Wel, die probleem is dat my ISP hawe geblokkeer vir SMTP 25, nou die probleem is dat ek nie kan instel om die vooruitsigte vir clente pos, goeie soek met die oplossing is om die hawe op die beurs te verander, het ek die hawe 25 die 26 die vooruitsigte nie gee my probleme nou maak die verband toets, maar nie e-pos ontvang as ek kan soveel as 'n hotmail of yahoo, maar nie stuur die ontvangs van 'n pos op enige plek, wat kan wees of wat anders moet ek beweeg jy e-pos te ontvang, ek hoop dat help my en baie dankie vir 'n paar groot insette.

 71. Ricardo sê:

  My liewe Xavi laat ek jou vertel dat jy die barbaar, ek waardeer hierdie handleiding wat gehelp het om my my eerste Exchange server verhoog. My profiel is meer van 'n programmeerder, maar jy sien, die einde van die rekenaar.

  Net as 'n kommentaar, as jy probeer om Windows SBS 2003 te installeer met die Exchange wat geïntegreer bring, ek het nooit enige van hierdie en ek is gevra om op 'n sekere punt.

  Ek het Exchange afsonderlik te kry, sonder om op SBS Win2003 installeer Exchange, en dan installeer Exchange Enterprise 2003-, en hul onderskeie ServicePack.

  So as dit gewerk het. Groete.

 72. Heiler sê:

  Goeie middag, kan jy skep met ruil webmail dienste tipe, of my web e-pos te sien op dieselfde manier as in my interne netwerk, en neem die tyd sinchroniseer jy jou Outlook en web-vlak as goed? IMAP kan?

  Dankie en beste groete,

 73. xavixaus sê:

  Goeie môre Heiler,

  Wat jy nodig het is om OWA om te aktiveer.

  Maak seker dat 'n gebruiker geskep in die advertensie pos-enabled OWA het die blad kenmerk van Exchange.
  Wanneer jy dit aangeskakel en na die wag 'n minuut gaan na http:///exchange/ die web omgewing wat jy op soek is na om te sien.

  Dit is 'n funksie wat by verstek in Exchange 2003 kom en die waarheid is dit is goed.
  Om dit te sien van die Internet, seker net die hawens wat jy nodig het (WEB) oop te maak vir die beurs nie, want as jy nie 'n groot gat in die beveiliging.

  As jy gemors, Gee my weer 'n aanraking.

  Tot volgende keer.

 74. Carlos Mateos sê:

  Baie eenvoudig .... wat jy reeds het, so dit is nutteloos vir die res, soos hulle verduidelik nie waar dat die bediener gekoop word, watter waardes ons moet ... Dit is soos gesê: Gaan na die maan deur vuurpyl: 1 Stap: Stel jou vuurpyl en druk die Start-knoppie ... en ek sal jou vertel waar ek koop die vuurpyl?, wat jou waardes nie?

 75. xavixaus sê:

  Goeie Carlos.

  Ek verstaan ​​wat jy bedoel, is dat jy nie die hardeware verkoper of sagteware van Microsoft te koop?

  Laat my weet.

 76. MARIOYURIEN sê:

  Hallo Goeie dag!
  Ek wonder hoe ek die e-pos wat kom in 'n spesifieke posbus van my ruil 2003 kan sien, ek het die opsie om die bate te stuur, maar slegs van toepassing op diegene wat kom, maar as ek kan sien dat die stuur?
  Groete en dankie baie

 77. xavixaus sê:

  Goeie Marioyurien.

  Jy kan soek na die boodskap dop opsie.

  Groete.

 78. JuanRa sê:

  Hallo almal, en by voorbaat dank.
  Ek kan kommentaar lewer oor die vraag of die exchange server loop op 1 bediener 2003 2008 R2 SP1. Van 64bits.
  Dankie en groete.

 79. xavixaus sê:

  Goeie JuanRa,

  Eintlik is die aanbeveling is: 2003 op 2003 Exchange, Exchange 2007 2003 en 2008 Windows en Windows 2010 2008 Exchange Service Pack en R2 2.

  In beginsel vir die produksie-omgewings, moet die bedryfstelsel 'n Exchange 2003 2003, maar as jy die bou van 'n nuwe Exchange server, raai ek aan die gebruik van 2007 op en as jy kan 2010. Ok wat nie voeg nog baie meer, en dat die meeste maatskappye het 2003 ruil, maar ons het die bedryfstelsel en die lisensiëring wat my aanbeveling is 2007 minimum beperk.

  Groete.

 80. anoniem sê:

  en dit kan multi domein ondersteuning 3 hier instel vir meer domeine verskeie e-pos rekeninge van verskeie organisasies te bestuur.

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!