Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Ek wil hierdie stoel ergomotions.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Junie 23rd, 2008

stoelSoos hulle sê op hierdie site moet die ontwikkeling van my om nou te volg. Ek is tans in 'n baie soortgelyke posisie as dié van die finale beeld, wat is die toonbeeld van evolusie, maar ek moet jou kop te ondersteun en jou arms is 'n bietjie meer geneig.

Soos vir die monitors 2 ek gedien het, hoewel 'n mens van 15 is "en die ander 18" tot volgende toekenning Elf, hehe, reeds op die tekening van San Juan, as ek 'n boodskap het reeds die veranderinge monitors, die verandering van die klankstelsel, en moontlik verander stoel, lol.

Mense ergomotions ontwerp 'n prototipe ergonomische stoel kantel 2 skerms 19 ", 'n surround sound 7.1, webcam en 'n sleutelbord en muis ergonomiese gemonteer op 'n draai te 38 º woon 'n rekenaar-rek dat al hierdie en dat die beheer deel het die program wat nodig is om die opstel van die stoel en jou voorkeure stoor as ons wil, kan ons pas die hoogte van die armleunings die hoofdsteun van die stoel self, insluitend die afstand tussen die rug en bene, nl. wat sal my verlustig meer as een, maar jammer as jy wou te koop MegaCrack, maar so ver as wat ek gesê het is 'n prototipe en is nie te koop nie, maar jy kan volg die loop van hierdie projek http://www.ergomotions.com

Hier het ek al die kenmerke van hierdie fase van die prototipe 1 geheg.

Industrial rek gemonteer geharde PC
N Twee 19 "Digital monitors
7.1 surround sound stelsel
Draadlose netwerk vermoë
Ergonomiese sleutelbord en muis
Video conferencing vermoë met 'n ingeboude kamera
VOIP telefonie funksies met volle
Artikulering kalf steun (programmeerbaar DVT te verminder)
Meganies verstelbare armleggers
Meganies verstelbare kop rus en monitors
Die pneumatisch opblaas lumbale en hoofdsteun blaas
N meganies tafel beweging te 38 grade
Meganies verstelbare sitplek diepte (knie te heup)
Meganies intrek monitors
Swaai weg sleutelbord (handleiding)
Vorm die pas seatback, armleunings en stoel kussing
Memory stoel presets via eie Motion Control Board / Software
Kompakte ontwerp deur gebruik te maak van twaalf vierkante meter vloerruimte

En hier is 'n paar meer prente.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!