Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

VMware ThinApp

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Junie 19th, 2008

VangSoos altyd by die hoof van VMware skynwerklikmaking bied 'n nuwe produk wat gebaseer is op Thinstall, is hierdie program sorg om te "portable" 'n aansoek wat op 'n rekenaar sonder plaaslike administrateur regte en sonder om dit te installeer kan hardloop.

Dit beteken dat ons 'n Nero, of selfs SAP Excel kan hê in 'n uitvoerbare of msi en in staat wees om op enige masjien te selflaai sonder installasie. Selfs ons kan hardloop dat die aansoek op 'n netwerk. Jy kan meer inligting hier.

2 ThinApp voeg nuwe funksies wat Thinstall toepassing te koppel aan die skynwerklike aansoeke 2 om saam te kommunikeer en om Aansoek Sync die afgeleë virtuele aansoeke werk.

Hierdie program loop op beide die virtuele masjiene as die fisiese. . Ondersteun 16, 32 en 64 bit, Windows NT, Windows PE, Embedded, Linux en selfs Mac loop Wyn.

Ons kan verskeie weergawes van die program uitgevoer word op dieselfde tyd, byvoorbeeld Internet Explorer kan 6.0 7.0 en terselfdertyd 'n tjek van prestasie of funksionaliteit van 'n web-ontwikkeling voor.

Hierdie sagteware kan meer effektief versprei word in groot korporasies, byvoorbeeld deur SMS kan doen almal dieselfde weergawe van Autocad 2008 sonder om iets op die kliënt masjiene te installeer sonder die gebruikers moet plaaslike administrateurs selfs indien ons het 'n giga byte lan kan 'n sagteware-depot waar kliënte uit te voer aansoeke gelyktydig sonder dat dit geïnstalleer is en plaasvind sonder oorsaak.

Hierdie wonder te gebruik, word aanbeveel om 'n bedryfstelsel te wees Windows XP met 'n skoon installasie "klaar te installeer, hardloop die aansoek Thinstall te hê. Wat maak hierdie aansoek is om 'n momentopname van die staat masjien te maak, het ons begin met die installering van die program wat jy wil om te "convert" en verander die program opsies wat jy wil, venster grootte, algemene opsies, ens. wanneer ons gedoen het, net verder met die Thinstall en wat sal die program word weer uit te voer om 'n momentopname en vergelyk die resultate met die veranderinge wat plaasgevind het in die bedryfstelsel vraag. Ons kies die items wat jy wil om te "convert" en wanneer ons gemaak het na aanleiding van die installeerder Thinstall sal voltooi. Dit sal 'n gids met al die elemente wat verander het, register sleutels, ens ... en ons as ons kan verander elk van die konfigurasielêers. Wanneer ons loop die lêer gereed build.bat en sal genereer die lêers. die exe en msi wat kan hardloop op enige bedryfstelsel 2000, XP of Windows Vista.

Wanneer jy bou die msi en die exe-lêer, word die installasie gedoen word op die omgewing veranderlikes en uitvoering van die exe of wanneer 'n Windows-MSI 2000 asof dit sal werk op XP of Vista ejecutaramos.

Soos 'n foto is die moeite werd 'n duisend woorde in 'n toekomstige post sal wys hoe om te skakel tussen aansoeke Exe en MSI deur Thinstall.

Sien julle binnekort.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!