Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Die installering van Windows XP Sp3

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Junie 18th, 2008

Dibujo3 Goeie Megacracks, 'n tyd gelede het die nuutste versameling van patches vir Windows XP, maar sedert Junie 10 2008 deur Windows Update kan jy dit aflaai en installeer, ek gaan om te installeer op 'n toets omgewing en ek volg sonder heeltemal vertroue in die betroubaarheid van die produk en verskeie onderwerpe, jy verstaan. Wel, daar gaan die installasie.

Na die aflaai van die service pack vir jou weergawe van die OS vir x86 x64 sedert hulle is nog steeds dink Voer die lêer autorun.exe of indien geen sodanige lêer disponéis Voer die setup.exe en dit sal slaan die eerste 3 skerms.

beeld

Druk Gaan voort.

beeld

Druk Nou installeer.

beeld

Hy uitgepakte lêers op 'n tydelike gids C: \

beeld

Druk volgende.

beeld

Placeh Ek stem saam. en druk volgende.

beeld

KLIEK Volgende>. en na 'n paar minute, afhangende 10 masjien voltooi die installasie.

beeld

Merk Nie nou weer beginEn druk Beëindig.

En wanneer jy wil reiniciad rekenaar te neem effek van die installasie van Service Pack 3.

Nadat jy weer begin en selflaai login venster verskyn links bo, is om jou profiel te verander, want dit het voorheen tydens die opgradering van Internet Explorer 6 7.

Ek loop ook skrifte op Windows 2 MS-DOS, moenie paniekerig raak nie, dit is normaal.

En uiteindelik te bevestig dat hulle nie mislei iemand as jy die opdrag uitvoer winver jy kan sien die weergawe met die sp3 geïnstalleer.

beeld

As jy wil 'n goeie artikel wat Engels te sien en meer-so jy kan kyk hier.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags:


8 Responses to "installering van Windows XP Sp3"

 1. Ignacio sê:

  Query: Ek gaan 'n weergawe van Windows XP sp 3 810 van Megs van Ares.

  die vensters om te installeer, is dit die beste om aan te dring op die huidige vensters, of moet herformateer en bla-bla. ?

 2. xavixaus sê:

  As jy net wil opgradeer na Service Pack 3 post volg die handleiding, as jy wil 'n skoon installasie om te doen om te dink jy is bajanado sal jy nie daardie formaat nie, maar is die mees raadsaam as jy reeds 'n Windows XP geïnstalleer want ek dink ek wil om dit te doen nie korrek werk nie, uitreiking van virusse, malware of 'n soortgelyke, nee?

  My raad is as jy nie 'n probleem met jou huidige Windows service pack update 3 As jy wil of wil nie hê jy om te bly soos jy is totdat jy spandeer 'n bietjie meer tyd en ander mense het dit getoets, ens ...

 3. Joril74 sê:

  Goeie middag

  Ek wil graag ls volgende konsultasie. Ek het probeer om te werk na SP3, beide met direkte aflaai (308 MB van Windows Update), soos in die update stelsel (jy dit aflaai 'n 70MB), en alles soos in die bogenoemde opdrag.

  die probleem is dat daar kom 'n tyd wat ek verlaat het in 'n proses wat sê: "lopende prosesse na die installasie" en kan ure lank (nou dra 3 uur).

  - Die proses is nog nie verlaat hang teoreties, want dit is "aktiewe" in die taak bestuurder
  - As ek herlaai, weer in te voer, het ek weer die vorige weergawe (dws XP SP2)

  Wat kan dit wees?

  dankie
  Jorge

 4. anoniem sê:

  Ek afgelaai die SP3 met outomatiese updates, maar ek het die rekenaar so vrot dat wanneer ek probeer om dit te installeer hang.
  Enigeen kan vir my sê in watter gids ek kan dit aflaai en probeer om dit uit te voer as "veilige modus"? Dankie

 5. Davison sê:

  Sien wat my kan help om my 'n paar mening oor die gedrag van 2007 vooruitsigte. pst as handvatsels, gereedskap en ander

  is die agradecere

  Davison

 6. Zayrus sê:

  Ek voel dieselfde dat Joril74, nie almal weet 'n oplossing vir hierdie probleem?

  Dankie.

 7. PERU kike sê:

  Ek wil om te werk via die skyf en kry ek hierdie boodskap by die installering van ..... Ongeldige parameter C: \ 8e7371bbc0eb22bccfa39ed14981e4 \ i386 \ printui.dl_ ayudenme

 8. Jose Castellanos sê:

  'N wettige weergawe van Windows XP te installeer op 'n Windows XP sp3 OEM, die vraag is: is daar enige manier om 'n prent lêer of 'n CD-installasie vir 'n waarskynlike toekoms formattering en weer te installeer op te wek nie hoef te herhaal die stappe 3 acutalizacion : PREVIS updates, acutalizacion sp3 en daaropvolgende updates?

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!