Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Op die laaste die verwagte 3.0rc3-FireFox

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Junie 17th, 2008

Dibujo4Beset 6.97 MB, is beskikbaar in meer as 45 tale, beskikbaar vir Windows, Mac OS en Linux, is vandag en wil deel van wat gebruik word meer as enige ander leser 'n rekord strepies om dit te laai te kry as jy wil help om dit te doen moontlik is en jy kan aflaai en installering van hier af:

of aflaai van http://www.mozilla.com/en-US/firefox/all-rc.html

Begin die lêer Fire Fox RC 3.0.exe 3 Setup.

beeld

Druk volgende.

beeld

Merk Ek aanvaar die terme van die lisensie-ooreenkoms en druk Volgende>.

beeld

Gestrem Gebruik Firefox as my standaard webblaaier.

Kies die installasie Custom.

Druk Volgende>.

beeld

As jy wil hou druk hier Volgende>.

beeld

Kies die opsies na smaak.

Druk Sigiuiente>.

beeld

Druk Installeer.

beeld

Druk Beëindig As jy wil dit nou loop.

beeld

As jy wil die pers te voer Volgende> .

beeld

Kies Voer jou tuisblad in Internet Explorer en druk volgende.

beeld

Druk Beëindig.

beeld

Gestrem Maak seker wanneer jy Firefox begin en druk Aantal

En dit is sy laaste verskyning:

Tekening

Nuwe funksies van Firefox 3 ingeneem DiarioTi:

- Gebruikers ervaring.
3 Firefox met die nuwe slim bar "leer" soos dit gebruik word, 'n nuwe full screen zoom, en ander.

- Opbrengs
Die nuwe blaaier weergawe is gebou op die Gecko van platform 1.9 lei in 'n meer veilige leser, persoonlike en maklik om te gebruik. 3 Firefox gebruik minder geheue terwyl Rondspeel op die Internet en die nuwe bladsy lewering en die nuwe rendering engine kan gebruikers webblaaie 2:58 keer vinniger as Firefox 2 sien.

- Sekuriteit
Die nuwe beskerming teen kwaadwillige sagteware en help om bedrog teen virusse, wurms, trojans en spyware te hou mense veilige aanlyn. Instant identifisering van webwerwe gebruikers toelaat om te kyk of die bladsy gevind word.

- Aanpassing
3 Firefox kan gebruikers hulle die leser met meer as 5.000 bykomstighede. Hierdie plugins laat gebruikers take soos deelname in aanlyn-veiling, die oplaai van digitale foto's te bestuur, die weer te kyk en luister na musiek uit die gerief van die leser.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!