Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Skep 'n domein in Windows 2003 Server en reverse DNS sone.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Junie 5th, 2008

Wat sal ons doen is maak die eerste domein van 'n toekomstige megacrack genoem domein bos, sal ons ook 'n omgekeerde lookup sone in die DNS van die domein kontroleerder installeer. Ek hoop dat jy dit nuttig vind.

beeld

Dit sal die finale skerm wanneer ontwortel ons sessie met die domein kontroleerder of 'n kliënt ons die domein geskep voeg.

Eerste ding wat ons doen na die installering van 'n bediener met Windows Server Standard Edition sal 2003 configurarle 'n vaste IP. In ons geval sal dit 192.168.1.100 soos getoon in die figuur:

beeld

Die DNS (127.0.0.1) is die teruglus adres van die bediener, ja, kan ons jou IP-adres (192.168.1.100) sit, maar dit is nie verwarrend nie.

As jy toegang tot die internet is een van die aanbevole stappe sou word aan die hoogste vlak van kolle (www.windowsupdate.com) En so sal die bediener 'n bietjie meer veilig te laat. (Jy weet wat ek bedoel) om dit te doen, moet jy sit in 'n DNS-Eksterne DNS byvoorbeeld wat ek gebruik en ek het altyd baie goed gegaan is 194.179.1.100 y 194.179.1.101, Acordaros Windows Update nadat jy klaar die DNS te hervestig as in die vorige beeld.

Die bediener se naam sal wees FirstDomain.

Wanneer ons vaste IP en die nuutste security patches en ons kan die proses van die skep van ons domein begin:

Die eerste ding om te doen, is hardloop die opdrag dcpromo of hardloop die Bestuur jou bediener en voeg die funksie Domein kontroleerder (Active Directory) Ons sal die eerste opsie (dcpromo) 4 skerm is vinniger en doen presies dieselfde.

beeld

Druk Volgende.

beeld

Druk volgende. (In die geval dat jou kliënte is Windows 95, sal jy die NT te lees 4 Verenigbaarheid Help skakel op die skerm om te besluit wat om te doen).

beeld

As ons bediener sal wees die eerste domein kontroleerder gekies moet verlaat Domein kontroleerder vir 'n nuwe domein en druk volgende.

beeld

Druk volgende. (Aangesien ons dit nie doen nie tans beskikbaar in meer domeine, of ten minste wil ons op hierdie gebied te skei van enige ander verlof gekies die eerste opsie (domein in 'n nuwe bos)).

beeld

Hier sal ons die domein naam te sit om te skep in ons geval megacrack.es, Kan jy die naam wat jy skep, maar wees bewus daarvan dat as jy behoort aan 'n Internet-domein sal goed wees om net pogings om boodskappe bedieners, web dienste, ens. Te koppel ...

beeld

Druk volgende. Die NetBIOS-naam word gebruik vir kliënte met ouer weergawes van Windows kan identifiseer om die domein. Jy kan verander nie, maar ons beveel om die standaard te verlaat.

beeld

Druk Volgende. (Slegs indien die domein kontroleerder wat 'n groot aantal gebruikers wat jy sal hê om die stasie te verander waar jy slaan hierdie gidse te maak prestasie van die bediener is beter huis).

beeld

Druk volgende.

beeld

Die installasie loop 'n navraag SOA de _ldap._tcp.dc._msdcs.megacrack.es om te kyk as 'n DNS-bediener en gee 'n tyd, te danke aan hierdie konsultasie, gee ons die opsie om die probleem op te los deur die installering van 'n DNS in die agtergrond, installeer en instel van die towenaar, of doen dit later.

Druk volgendeHierdie rekenaar te installeer en te konfigureer die DNS-bediener te gebruik, soos verkies.

beeld

Druk volgende. In hierdie geval, sedert ons nie servers met vroeër weergawes van Windows 2000 laat die standaard keuse.

beeld

Hier sal ons 'n wagwoord in die geval wat jy al ooit despromover hierdie domein kontroleerder nodig het, of nodig het om te gaan in die herstel van af 'n probleem op te los wat verband hou met Active Directory sit, het 'n wagwoord wat maklik sal wees om te onthou en druk volgende.

beeld

Ten slotte het ons toon 'n opsomming van die installasie proses en druk volgende begin met die installasie proses.

beeld

Installeer die DNS-bediener en ek het ook gevra vir die Windows installasie CD 2003 Server.

beeld

Druk Beëindig Om die installasie te voltooi.

beeld

Druk Nou herstarten.

beeld

En wanneer jy druk Ctrl + Alt + delete sal sien dat die domein MEGACRACK reeds geskep.

As jy toegang tot die internet het op voorwaarde dat jy behoorlik ingestel om die poort net jy sal hê om op te stel expediteurs in die DNS die uitvoer van die opdrag dnsmgmt.msc en regs kliek op jou bediener -> eiendomme in die expediteurs blad voeg die ips 194.179.1.100 y 194.179.1.101 en druk Aanvaar nie.

beeld

Wat ons nou doen is 'n nuwe DNS-sone te skep om die name in die omgekeerde op te los, dit beteken dat wanneer jy ping die IP-aa herstel jou rekenaar naam.

Dit uit te voer van die DNS-konsole oopmaak Jy druk die regte knoppie op die DNS-bediener en klik op Nuwe Sone.

beeld

Druk volgende.

beeld

Laat gekies Primêre sone en druk volgende.

beeld

Want wat ons vandag het is 'n domein, sal ons die opsie Aan al die DNS-bedieners en die Active Directory domein megacrack.es en druk volgende.

beeld

Soos ons het 'n vorentoe lookup sone kies Omgekeerde Soek Sone en druk volgende.

beeld

Skryf die netwerk ID wat ons In ons geval is 192.168.1 die masker en ons het is van die klas C of 255.255.255.0-v / 24-of alles wat jy wil bel en druk volgende.

beeld

Laat gekies Laat enigste veilige dinamiese updates (aanbeveel vir Active Directory) en druk volgendeAs die derde opsie moet alle DNS-rekords hand en die tweede opsie sou werk kliënt rekords wat nie vertrou word.

beeld

Druk Beëindig tot die einde van die skep van die omgekeerde sone.

Ek hoop dat jy nuttig MegaCracks.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , , , , , , , , ,


Vir 42 Responses "Skep 'n Windows-domein 2003 Server en reverse DNS sone."

 1. dasb95 sê:

  Hello vriend, asseblief aclarame iets met hierdie q ... ek kan ek verkoop jou domains, openbaar describistes of persoonlik skep ons net vir een? ...
  soos ek kan die opstel van 'n DNS-bediener en die openbare domein te verkoop? ...

  dankie
  [Email protected]

 2. XaviXaus sê:

  Goeie Dasb95:

  Dit is net 'n onderneming-vlak domein te skep en te gebruikers sentraal bestuur, hul beleid, instellings, programme wat jy deur middel van SMS-tipe programme kan installeer, en 'n lang lys van verbeterings wat aan spanne gebaseer op groepe werk.
  Want wat jy komete Ek het geen idee. Kan enige van julle lees dat ons kan 'n beter opinie te gee.

  Groete.

 3. anoniem sê:

  Ek het 'n probleem het, toe ek die naam van 'n webwerf wat 'n naam wat identies is aan my domein kontroleerder het, het ek oopgemaak het, ek het 'n ping en ek besluit om jou rekenaar en die internet nie bladsy, as wat ek kan regmaak? my domein in my huis genoem word microsoft.com, maar toe ek dit in die ontdekkingsreisiger gaan microsoft.com op my rekenaar te installeer.

  expediteurs in die DNS die IP van die ISP.

  soos in hierdie situasie gedoen word?

  die router is DHCP ip en gee hulle op 'n PC, ek het 'n rekenaar wat is DNS en domein kontroleerder, en die domein naam microsoft.com, maar toe ek 'n kliënt die rekenaar wat ek oopgemaak microsoft.com maak die plaaslike rekenaar oopmaak.

 4. Help .. (Devas) sê:

  Ek het probleme met Windows Service Pack 2 2003 bediener, spesifiek die firewall, kan ek nie by die rekenaar se domein, as ek die firewall afskakel as ek dit doen. Ek het aangeskakel hierdie poort nie, maar ek het geen sukses 53 (TCP en UDP)
  88 (TCP en UDP)
  123 (UDP)
  135 (TCP)
  137 (TCP)
  389 (UDP)
  464 (TCP en UDP)
  636 (TCP)
  Ek hoop jy kan gee my 'n reeks

 5. Gabrielle sê:

  Ek kan 'n rekenaar by 'n domein indien dit in 'n Windows-omgewing 2003 bediener ...

  As jy kan help my asseblief
  so gou as moontlik
  is 'n taak van die universiteit wat ek moet lewer
  dankie
  goeie dag en gaan

 6. XaviXaus sê:

  Goeie Grabiela,

  Gewoonlik, regs kliek op My Computer, Properties, rekenaar naam blad, verandering, en domein naam tik die naam van die domein wat jy wil aansluit, sonder die voorregte kan insluit in die domein to 10 PC's as kontroleerder se beleid domein nie, maar breedweg gedoen word.

  Altyd reg kliek op My Computer, Properties, en van daar af op soek na êrens te sit Gee domein of soortgelyke.

  Wat ek verduidelik dit in Windows XP, as jy meer hulp asseblief vir my sê watter bedryfsisteem jy wil in te sluit in jou domein.

  Groete.

 7. Gabrielle sê:

  Baie dankie vir die beantwoording.

  die stelsel is Windows Server 2003 ...

  as jy my kan verduidelik stap vir stap ek sal dit waardeer

  baie dankie otravez
  Ek hoop dat jou antwoord

 8. Pichichi sê:

  my OS is Windows XP en ek het probeer om my rekenaar in 'n domein siguieno die stappe in die vorige kommentaar wat te sluit nie, maar ek kry 'n fout na my te vra vir toestemming van die wagwoord domein aan te sluit wat ek wil en ek het toestemming.
  Ek moet weet dat ek hoef te doen om die domein aan te sluit
  en ek het om te doen om die rekenaar weer te begin vir my direk uit die lys van plaaslike gebruikers, maar vra my die sleutel kombinasie Ctrl + Alt + Delete?

  iemand antwoord my ....

 9. XaviXaus sê:

  Goeie houer, die kombinasie ctrl + alt + verwyder sal jy wanneer jy die rekenaar domein plaas.
  Vir wat om te sluit in die domein PC Ek het jou 'n paar vrae te vra, die IP wat jy ingesamel word deur 'n DHCP?, Die primêre DNS dieselfde is as die domein se DNS-bediener? (Dit is baie belangrik) op jou rekenaar kan ping op die domein? of ten minste op die domein kontroleerder IP?

  Laat my weet.

 10. Carlos sê:

  Ek het dieselfde probleem XP nie betree die domein (die 2003 bediener op die Internet) is die voorkeur DNS-bediener IP en gateway dieselfde nie, maar ek kry 'n foutboodskap dat die netwerk is nie beskikbaar is nie, as ek in die ander twee bedieners (Wetenskap), maar ek wil gaan nie ingaan (Internet) hoekom?

 11. XaviXaus sê:

  Goeie Carlos, kan jy gee my die ip, 'n masker, Gateway, IP Windows XP, 'n masker en gateway, Wanneer jy ping die bediener sal reageer??

  Dit beteken dat jy het 2 bedieners en jy kry 'n ander?, Jy het 'n enkele domein? Ek kan meer inligting gee asseblief ¿?

  gou

 12. Yovithe sê:

  Hi wou weet indien nadat ek die domein Ek kan dit aanbied op 'n sekere van die Internet hosting 000webhost.com soos x?

 13. itnetdom sê:

  Ek sou graag wou weet hoe om 'n masjien aan die domein toe te voeg, indien die stelsel wat ek het, is Windows Vista.

 14. John sê:

  Hallo kan jy my asseblief ayduar:

  My saak is soos volg 2 wil om omgekeerde gebiede toe te voeg tot 'n enkele DNS (byvoorbeeld: Ek het 'n rooi en wil graag 10.168.1 10.168.2 te voeg) het my vertel dat jy kan ...

  maar kan jy my vertel die stappe te volg Asseblief Dankie

 15. Thrall sê:

  Hallo, ek begin in hierdie Netwerkbediener bedryfstelsel vensters bediener 2003, is presies hierdie handleiding om 'n domein in 'n maatskappy en ek kry hierdie opdrag "dnsmgmt.msc". Net installeer 'n Windows Disk bedieners 'n paar vriende het my vertel wat hulle nodig het 'n ander dit stop nie dit werklik is .... As iemand my kan help en vertel my wat is die beleid ook standaard wat aan 'n bediener

 16. XaviXaus sê:

  Goeie Thrall.

  Wat met jou gebeur is "raai" dat jy nog nie geïnstalleer die DNS rol sodat jy kon dit nie oopmaak nie die bestuur dit troos nie.

  Groete.

 17. Ausaro sê:

  Die groete XaviXaus reverse DNS wat is die rede waarom die besef dat en net wat maak die omgekeerde dnd is 'n DNS-ea diferent normaal.

 18. XaviXaus sê:

  Goeie Ausaro.
  Ek dink jy beteken die verskil tussen 'n vooruitprysingsgrondslag sone en tru-sone.

  Eerste van alles laat ek verduidelik wat 'n direkte ping en tru-ping.
  'N direkte ping ping is dat jy nie 'n DNS-nomre en terugkeer jy 'n IP. (Die tradisionele ping) ping http://www.google.com
  'N omgekeerde ping is dat jy 'n ping na 'n ip doen en gee die naam van jou DNS. (Ping omgekeerde) ping-1 209.85.229.99

  Die opsoektabel sone is waar jy die skep van die A-rekords, ens ... die gebruik van 'n naamgee-boom, dws byvoorbeeld in die domein megacrack.es die skep van 'n rekord genoem www dat die punte na 'n adres 192.168.1.58.
  Die tru-lookup-sone is om 'n struktuur terugslag van die ip's en van daar af ip rekords te verwys na 'n rekord-tipe, bv. Www te skep.

  En wat is dit?. Dit dien navrae onder andere 'n naam te maak van 'n IP-adres. Byvoorbeeld dit is wyd gebruik word in die pos. Hulle vra vrae aan die DNS om te weet waar kom die e-pos ontvang en dus getuig dat die bron adres is dieselfde as die ping omgekeerde.

  Ek hoop dat ek dit 'n bietjie verduidelik.

 19. Sephiroth sê:

  Uitstekende Dankie, nodig is om dit nou al wat ek nodig het om af te kry van die bediener 2003 oorwinning, dankie.

 20. John sê:

  Hi, ek is nuut by hierdie win2003, gevolg presies die stappe wat jy en as ontslag bemeestering te bereik, maar nagaan in 'n ander domein wat ek het, kry ek in die vorentoe Lookup Sones _msdcs gids en in wat ek gemaak het met jou voetstappe Ek geskakeer hierdie gids, waarom? En wat is die stappe wat ek gedoen het ongedaan te maak en gaan terug na die funksionaliteit in die DNS.

 21. XaviXaus sê:

  Goeie John míratelo nou, sien jy?, Kan wees as gevolg van die tyd in die replisering van die DNS-bedieners.

 22. jose sê:

  baie goeie vriend hierdie inligting is werklik danksy groete

 23. Luis sê:

  hallo vriend Ek het 'n probleem het wanneer ek die domein met Active Directory towenaar installeer alles goed gaan, totdat ek dit kry

  Die operasie het misluk omdat:
  Die Aktiewe Directiry kan nie die gids partisie DC = Thomson, DC = net in domein kontroleerder local.Asgurese dat die naam van die bos is unicoen is.
  Ed 'n toestel wat op die stelsel is gebreek.

  dit is my probleem, alles is fyn met my randapparatuur.
  porfa dringend is dat jy kan hierdie groot probleem wat my gebring na die bediener op te los.

  Dankie ATEMANO

 24. XaviXaus sê:

  Goeie Louis.

  Dit kan jy nie die nodige magtiging om hierdie aksie uit te voer. Seker jy doen met 'n domein administrateur regte?
  Jy het seker gemaak dat die naam het dat jy die domein plaas is anders vandag?

  Wat jy probeer doen, is 'n nuwe domein in 'n bestaande bos? Kan jy verduidelik die stadium asseblief?

 25. raamwerk sê:

  Goed ek sou graag om my te help ek het 'n probleem. Ek is Barquisimeto (Venezuela) en ek het 'n rekenaar maatskappy 15. Rooi is almal op hierdie manier. Ek het 'n CANTV die MODEN VAN my waar Die Internet, Dit is verbind tot die MODEN SUICHE VAN 16, en dit maak die kabels SUICHE SERVER en PC's. PCS het almal het dieselfde groep van WERK en die outomatiese IP met Werkgroep ek gewerk het, min of meer is en was 'n bietjie onstabiel en nie altyd verband almal. METI ME op hierdie bladsy vir my omdat CONFIGUARLO bekwaamheid het gesê dit was beter http://www.microsoft.com/latam/technet/productos/windows/windowsserver2003/domcntrl.mspx

  Ek het perfekte netwerk, die domein is, jy sien al die spanne en alles werk nou die probleem is ek het nie internet op enige masjien, ek dink die IP my vertel dat die bladsy bogenoemde dat noestan te sit nie Wel ... iemand asseblief help my in hierdie ... baie dankie

 26. XaviXaus sê:

  Goeie raamwerk.

  Supogongo die IP wat jy besig om op rekenaars gee jy die DHCP reg?
  As dit so is wat jy ken ook die DNS.
  Wanneer jy die domein geskep moet jy ook geskep het 'n DNS.
  Jy moet instel expediteurs in DNS om te verwys na eksterne DNS byvoorbeeld as gevolg. 194.169.1.100, jou Internetverskaffer vra watter is die vinnigste. en konfigureer hulle as forwarders.

  Ek hoop jy dien as 'n hulp,
  Laat my weet.

 27. ronycensore sê:

  Xavi beraam hoe verbind ek na 'n domein kontroleerder in Active Directory van 'n kliënt, wat op sy beurt verbind is tot 'n DHCP-bediener loop op 'n Linksys router, wat op sy beurt gekoppel is aan 'n dsl MODEN wat alle internet via DHCP wat ek kry is dat jy die instel van die DHCP in Windows en draai af die router as ek wil om direk te dien van die router DHCP dit gedoen kan word?

 28. XaviXaus sê:

  Goeie ronycensore.

  Eerste van al wat ek moet kommentaar lewer waar die domein kontroleerder, Is in jou dieselfde netwerk?

  Van wat ek verstaan ​​jou DHCP-bediener is 'n Linksys router, reg? Dit moet raak nie toegang tot die domein kontroleerder wat altyd in jou netwerk. Al wat jy nodig het is DNS configurarte Dus, in plaas van wat verwys na die poort router wat verwys na die domein kontroleerder, sodat jy die domein kontroleerder kan bereik sonder probleme.

  Laat my weet.

 29. Walter sê:

  Hi almal hoop dat sommige van julle my kan help, 'n gids te deel en regte vir gebruikers en kliek op voeg 'n gebruiker kan ek nie die domein hoofdmap vir die gebruiker kies om die vraag te voeg, is hoe ek kan doen om te sien die hoofdmap van die domein van die gebruiker se masjien

 30. Walter sê:

  by voorbaat dankie vir jou hulp

 31. roy sê:

  Hi, ek het 'n domein Windows SBS 2003 en sou graag wou weet hoe om 'n kliënt wat reeds 'n rekening te koppel aan daardie domein van buite die plaaslike netwerk het om te doen.

  Dankie by voorbaat.

 32. Robert sê:

  Ek het probleme met 'n rekenaar jy 'n domein, selfs al het ek begin met 'n rekenaar administrateur, domein beleid is steeds in die rekenaar delimitandome, as ek kan die polis beëindig sonder die uitleg van jou rekenaar

  dankie

 33. Pancho sê:

  My vriend, ek is baie nuttig, 'n uitstekende jou HOWTO, ek hoop ons sien meer soos dié.

  Slds

 34. Ramiro sê:

  Ek het satelliet internet bring die Madem en DNS en DHCP 'n domein en wil kliënte te kom na sekere inhoud op die internet as 2003 die bediener instel? en dat as hulle kom as 'n plaaslike rekenaar kan nie toegeken word aan die Internet

 35. Carlos sê:

  Uitstekende publikasie, asseblief as jy kan Ek het die nadeel dat kliënte is stadig die re ent domein 3, toegang tot 4 minute dankie te doen

 36. Samuel sê:

  hi .. baie goeie handleiding .. maar ek het 'n vraag ... wat ek wil doen is my internet webwerf oplaai. Dit is wat ek hoef te doen nie? Wet of hierdie is genoeg.

  Ek het reeds geïnstalleer in my rekenaar domein WS 2003 6.0 met IIS en PHP en MySQL 4. maar dit is wat ek mis?

  beteken die Pegunta?

  baie dankie ...

 37. anoniem sê:

  Samuel het 'n domein naam te koop, gee jou 'n verskaffer

 38. anoniem sê:

  Baie dankie, groot tutoriaal

 39. anoniem sê:

  Hallo as wat ek kan REPAR diens hardeware selflaai
  maw ek en ek geïnstalleer het 'n hoof bediener domein en ek skielik verskyn hierdie probleem
  Windows opstart maak my die boodskap en ek sien geen netwerkkaart instalda

  en ek het die dienste om te sien wat ek het geïnstalleer en die probleem REPAR nopuedo

  dws nie geïnstalleer NIC Nigun
  Ek het verskeie dinge soos die soek en voeg nuwe hardeware, nuwe hardeware in staat gestel ens ..

  as ek kan help met hierdie probleem

 40. xavixaus sê:

  Hallo Anonymous.

  Die netwerkkaart sal verskyn as gestremd hardeware?, Verskyn nie?

  Het jy al probeer om 'n fisiese netwerk kaart weer toe te voeg?

  Ek verstaan ​​dat die bediener is fisiese? of virtuele, as dit is virtuele, sodat die probleem kan wees in die skakelaar of die netwerk kabel ..

  Ons moet 'n bietjie meer asseblief spesifiseer, maar dit help as jy spandeer 'n paar herstel scenario's ...

  Jy kan begin in die veilige modus, en sit die "laaste bekende korrekte configuration" Last weet goed ...
  Jy kan selfs met die Windows CD selflaai en doen 'n herstel van die bedryfstelsel ...
  Jy kan ook as jy meer as een domein kontroleerder FSMO rolle wat na 'n sekondêre ...
  Of jy kan selfs 'n nuwe bediener as 'n domein kontroleerder maak en haal die vorige afskrif van systemstate.

  As jy meer inligting, kan jy reageer op die kommentaar met die info ... en ons sal jou help.

  As jy wil, kan jy 'n e-pos stuur na [Email protected] en heg 'n paar screenshots om die foute te sien en jy sal as jy dit op te los.

  Groete en gou sien jy.

 41. Jorge Quintero sê:

  hallo kan jy my help met 'n fout wat ek kry wanneer ek probeer om 'n kliënt te verbind met die bediener domein
  Fout 0x00002510 DNS_INFO_NO_RECORDS
  porblema is nie of die bediener of die wen xp ek probeer om te probeer om my aan te sluit met 'n domein

 42. xavixaus sê:

  Goeie môre George.

  Wat verkeerd is, is dat jy die enkele etiket domein dws geskep het met 'n enkele naam, no. Com of enigiets. byvoorbeeld Megacrack domein eerder megacrack.es.

  As jy kan dit verander na 'n ander domein Ek beveel aan jy doen jy probleme in die toekoms sal nie het nie, sal ek laat die volgende Microsoft artikel waar jy meer inligting verskaf.

  http://support.microsoft.com/kb/300684/es

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!