Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Geestelike paranoia

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Junie 4th, 2008

Hoe meer inligting wat ek weet, maar ek voel dom.

Dit is 'n reël omgekeerd eweredig aan die kennis wat verwerf is, wat beteken jy kan 'n baie vertel oor rekenaars, meer te leer, en besef dat hoe meer jy weet hoe minder jy weet.

Ons leer elke dag, ons het 12 uur of op die rekenaar lees artikels, die bestudering van die boeke, die uitvoer van certificaties, magister-, die bywoning van konferensies, die uitdrukking van ons menings op forums, om mense te help wat kan leer van ons ervarings, mense in die omgewing en hoe meer tyd jy spandeer meer jy besef dat daar mense is wat ongelooflike transform 24 36 uur 'n dag bereik en het nie tyd het om uit te gaan saam met vriende kuier, trou, kinders en hou leer nie.

Sodat jy kan sit MegaCracks en batterye wat hierdie wêreld al hoe meer oppervlakkig na iemand, studie-, studie-, studie, maar probeer om 'n sosiale lewe te hê .... is in staat om hierdie 24 uur 'n dag meer te transformeer.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , , , , ,


One Response to "geestelike Paranoias"

  1. werker-consultancy sê:

    Dit is belaglik, nosz ontplof in die wedloop, ons werk by die werk, God, dat ons lyk muile te laai, nie so nie, indien ten minste cobrasemos goed, maar nie manlike, gee ons 'n pat en bier nie kla maar aan die duisende van die straat mense wat Java weet in injobs ..

    soos ons gekom het, as die wêreld gelyk te word gebuig voor die rekenaar wetenskap en ahroa-lyk my ons is mees prigaos en vuil werk. Op die ou end het ek het met hierdie stroke ten minste maak my lag .. http://estudiar.informatica.googlepages.com/imagenes-informatica-estudio

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!