Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Hamachi: Skynprivaatnetwerk in 'n minuut

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Junie 1st, 2008

Hamachi is 'n program wat 'n Skynprivaatnetwerk tussen die PC's wat jy wil. Net installeer hamachi, stel die wagwoord en skep 'n netwerk byvoorbeeld LANCOLEGAS,. jy gaan 'n huis se kollega, jy installeer hamachi, moet jy dit en jy sluit aan by die netwerk LANCOLEGAS, dit kan gedoen word selfs in 64 terminale in die basiese weergawe en selfs 256 in die premium-weergawe van die program vir meer inligting kry die subs skakel:

https://secure.logmein.com/products/hamachi/advantages.asp

Nie nodig om hawens in die brandmuur te open, moet jy NAT te doen op die router en jy gids deel, remote desktop, kan jy speel LAN-speletjies op ADSL van jou kollegas ...

Ek is al bewys met die lêer deel en gaan groot, en sal nie dat jy 'n FTP-bediener vir hierdie doel te skep, op voorwaarde dat jy 'n goeie lyn en jy nie die gebruik van programme P2P hehe.

Die aansoek gebruik 986 K en het in verskillende tale, is daar weergawes van Windows, Linux en Mac OS X en die jongste weergawe is verenigbaar met die Windows 2000, XP, die Server 2003 en Vista, maar as gevolg van die manier wat LogMeIn Hamachi skep die skynnetwerkpasstuk is nie verenigbaar met die Windows 95 / 98 / ME / NT

Megacracks groete en hoop jy geniet met hierdie aansoek.
Ek verlaat die skakel om dit af te laai: Aflaai Hamachi

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!