Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

2003 OWA, Windows Vista & IE7-

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Mei 29th, 2008

Soos ons almal weet die 2003 Exchange en Internet Explorer 7 gedoen as die hond en kat. In hierdie pos Ek is van plan om 'n oplossing aan te toon deur die installering van die KB 911829 Microsoft Exchange Server 2003 produktiewe.

In Microsoft Windows Vista, het die ActiveX control Dynamic HTML-bewerking is verwyder van Internet Explorer. As 'n resultaat, nie die funksie van Outlook Web Access hang af van Microsoft Exchange 2003. Hierdie update vervang die uitgediende funksie in Microsoft Exchange bedieners 2003 2003 Exchange OWA gaan voort om normaal te funksioneer.

Prosedure te volg:

1 - Aflaai lêer.

http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?displaylang=es&FamilyID=5bc06e8a-08eb-4976-bc68-a03ebe3a2552

2 installeer. Kol.

Run Exchange2003-KB911829-v3-x86-nld.exe van die Exchange server 2003 SP2.

clip_image002

Druk volgende>.

clip_image004

Kies Ek stem saam.

Kennisgewing: In sommige gevalle w3wp.exe lêer is gesluit, net jy sal die IIS diens te verhoed dat 'n command line skryf iisreset / stop en jy kan voortgaan om die pleister te installeer. Onthou om die IIS diens om weer te begin iisreset / begin.

Druk volgende>.

clip_image006

Druk Aanhou.

BELANGRIKE *** Dit sal die e-pos diens stop vir ongeveer 3 minute. ***

clip_image008

Druk Voltooi Om die installasie te voltooi.

Maak seker dat jy kan nou van IE7 en stuur posse in OWA sonder die ontdekkingsreisiger, sal gehang word.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!