Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Wat is iSCSI en so dat ons kan dien.

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Mei 25th, 2008

Hierdie pos is 'n baie kort inleiding tot iSCSI. Ek hoop dat ek 'n paar goed kan doen.

Wat is iSCSI?

die iSCSI of ook genoem Internet SCSI is 'n protokol vir die toestel kommunikasie met behulp van die TCP / IP vir data-oordrag.

'N SCSI-skyf het altyd 'n fisiese skyf maar iSCSI gaan verder en word gedoen deur middel van die netwerk Jy kan 'n plaaslike hardeskyf maak as wat verwys na 'n skyf op 'n bediener in 'n ander maatskappy byvoorbeeld (soos??).

So dat ons kan dien?

Byvoorbeeld: Ons het 'n lêerbediener met die enigste 2GB oop spasie op die skyf D: is waar gebruikers stoor hul dokumente of selfs programme wat lêers outomaties gegenereer op hierdie eenheid. Ons kan die skyf uit te brei, wat nie meer fisiese ruimte op die bediener of dit in 'n afvaardiging na wat ons kan nie vinnig ry. Wel, hier is die oplossing: wat die iSCSI skyf as 'n ander deur die netwerk verbind. Na afloop van die proses om die bediener sal 'n addisionele skyf inligting en data en skyfspasie oor te dra wat uitgebrei kan word in 'n ander manier te wees.

Nog 'n voorbeeld: Ons het 'n hoë beskikbaarheid omgewing en het nie genoeg kapitaal om 'n San-skyf skikking aan te koop. Ons kan ry 2 identiese bedieners, een af ​​en die ander op, die 2 ingestel met 1 iSCSI ry op 'n ander bediener, indien die 1 dop bediener vir 'n rede waarom ons kon draai op 'n ander bediener en gaan voort om die diens te bring omdat die iSCSI skyf data bied diens.

Die bandwydte is die meeste van die aanbeveel vir iSCSI?

Met n eenvoudige FastEthernet sou genoeg, maar dit word aanbeveel om 'n Gigabit Ethernet optimale oordrag pryse te voorsien.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!