Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Migreer na Exchange 2007

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Mei 17th, 2008

In hierdie tye wat jy het om op hoogte te bly in alle opsigte in die huidige geval, ons het die nuutste weergawes van ons sagteware op datum en met dien verstande dat: is meer as getoets en in my opinie wanneer daar 1 jou service pack. Dit is 'n onderwerp wat vervelig is, jy het om hard te studeer en soms is jy die marmot ons almal wil ons sy eerste indrukke te gee, maar dit is wat 'n stelseladministrateur moet wees.

'N bestaande Microsoft Exchange-organisasie na Microsoft Exchange Server 2007 daar is 'n baie interessante artikel wat ek hieronder aangeheg om te migreer: http://technet.microsoft.com/es-es/library/bb124008(EXCHG.80).aspx

Onder andere sal help jy weet hoe om te installeer die ruil 2007 in 'n bestaande organisasie van die wisselkoers 2003.

Ek hoop jy vind dit nuttig in jou migrasie

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!