Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Spring WebFilter deur Internet Proxy.

Geskryf deur Xaus Xavier Nadal op April 12th, 2008

Stoor bladsyPDF-bladsyStuur 'n e-pos aan bladsyDruk hierdie bladsy

hidemyass Goeie middag, sal jy baie van julle al ooit gewonder as wat jy kan doen om die beskerming in 'n paar kafees, besighede, draadlose toegangspunte, ... na webwerwe wat wil om toegang te kry en dat jy ontken toegang te omseil.

Wel, met hierdie webwerf kan jy die beskerming met dien verstande dat jy ook nie sluit toegang tot die web gevolmagtigdes of gevolmagtigdes op die internet te slaan.

Die webwerf wat ek in die foto op die linkerkant wys is (http://hidemyass.com) Is 'n gevolmagtigde op die internet.

Ek vertel 'n eenvoudige manier, as jy 'n webblad vir voorbeeld http://www.mocosoft.com en jy sluit toegang tot die sagteware aflaai bladsye, deur middel van hierdie Web Proxy verskyn op die registrasie van jou maatskappy, cyber .. sal hydemyass.com in plaas van dié van Mocosoft.

Ek hoop jy is nuttig.

Verwante Posts Plugin for WordPress, Blogger ...

Klik hier om jou mening te verlaat


Stuur jou resensie
* Vereiste veld

Tags: , , , , , , , ,


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote noem = ""> <cite> <code> <del Datum tyd = ""> <em> <i> <q noem = ""> <s> <strike> <strong>