Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Soos vang indruk van VMware ESX installasie 3.5

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Maart 28th, 2008

DecimaVir 'n geruime tyd hier het ek was om die kop as installering ESX op 'n VMWare Workstation. In my geval het ek nodig het screenshots te neem om te dokumenteer korrek die installering van 'n inheemse 3.5 ESX en ek het gedink as 'n ESX virtualizaba 3.5 "woordspeling bedoel" my manier kon kry, het my altyd fout in die netwerk kaart (eerste stap van die installasie ), ek het 'n netwerk kaart 3COM met dieselfde resultaat, ek verander my rekenaar, AMD, Intel Dual LAN netwerk, alles sonder sukses, blyk dit dat die VMware ESX vereis 'n spesiale kaartjie na soek 'n bietjie anders vir ons geliefde Internet

Ek het gevind dat 'n Witskrif deur Paul Davey (Installeer en hardloop VMware op VMware Workstation ESX3 6) wat aan my gegee het die oplossing vir die probleem.

Jy voeg 'n enkele lyn in die .vmx lêer forzaréis virtuele kaart "e1000" en die probleem opgelos sal word, sodat jy sal hê om veranderinge aan te pas

Maak die venster stelsel virtualize

Voeg die lyn ethernet0.virtualDev = "e1000" VMX lêer in

Maak die stelsel en die installering van die ESX skynwerklike 3.5.

Ek het uiteindelik al wat ek nodig linux screenshots. Dankie Paul. agtste  negende

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags:


Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!