Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Boot.ini in Windows Vista

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Maart 12th, 2008

Soos baie van julle weet dat die kosbare Boot.ini verdwyn in Windows Vista, in hierdie pos ek 'n bietjie verduidelik hoe die nuwe Vista die selflaaier en so maak die lewe 'n bietjie makliker. Ek hoop dat jy dit nuttig vind.

Om mee te begin ek het om te sê dit is moeilik om 'n tekslêer te verander as insette insluitend Boot.ini is meer verwys na die nuwe skyf partisie / Windows.

Die bevel wat verantwoordelik is vir die uitvoering van hierdie werk is BCDEdit.exe ingesluit in alle Windows Vista. Dit is nogal gevaarlik want ons kan die boot laai. (Aan die einde het ek verduidelik hoe dit op te los, want jy het reeds gebeur.)

Stappe om te volg:

Die begin van 'n command line sessie: cmd.exe loop dit met administrateur regte.

Die uitvoer van die inhoud van die stelsel stoor die volgende opdrag om 'n back-up in die geval wat ons nodig het om dit te herstel op 'n sekere punt te hê.

bcdedit / uitvoer c: \ BackupBcd

As ons het goed gegaan 'n boodskap soos hierdie:

Die operasie suksesvol voltooi.

Begin bcdedit.exe en ons sal 'n skerm soos hierdie:

beeld

Op hierdie skerm sien ons slegs 'n bedryfstelsel geïnstalleer is, sal ek jou wys hoe die teks van die beskrywing te verander. Vandag is "Microsoft Windows Vista"

Sal ons in die volgende stelling verander dit vir "Die Windows Vista van Megacracks"

bcdedit.exe-set huidige} beskrywing "Windows Vista van die Megacracks"

As ons loop bcdedit.exe sien die veranderinge wat gemaak is:

beeld

Hoe n timeout boot stelsel te verander:

bcdedit / Time-out 5 waar is die sekondes 5 sal loader skerm wag voordat die standaard lading in my geval is selflaai {huidige

Hoe om die bedryfstelsel stewels by verstek te verander:

bcdedit / default NTLDR} byvoorbeeld, wat na die die wag 5 tweede stelsel, selflaai die bedryfstelsel identifiseerder {NTLDR wat normaalweg die Windows XP voor die installering van Windows Vista.

As jy 'n probleem op te los indien dit verkeerd om die proses:

Die proses is eenvoudig, net jy sal hê om te boot met die DVD van Windows Vista en as jy volg die towenaar sal ontdek dat daar 'n fout in die stelsel begin en as jy wil om dit op te los. Wat jy doen en gaan. As jy op hierdie punt kan begin jou Windows Vista, maar nie ander bedryfstelsels jy geïnstalleer het, sal jy die volgende opdrag te gebruik om die lêer wat jy vroeër in die proses gered te voer.

bcdedit.exe / invoer c: \ BackupBcd
As ons het goed gegaan 'n boodskap soos hierdie:

Die operasie suksesvol voltooi.

Disponéis nou die presiese opstelling van tyd voordat enige veranderinge.

Opsomming

Uitvoer Huidige konfigurasie: bcdedit / uitvoer <path en fichero>

Verander Beskrywing: bcdedit.exe-set huidige} beskrywing <"Beskrywing">

Verander timeout: bcdedit / verouderd <seconds>

Verander standaard bedryfstelsel: bcdedit / default <ID>

Voer vorige opset: bcdedit / invoer <path en fichero>

Ek wil u daaraan herinner dat al hierdie gebooie met die / gebruik kan word? meer inligting te voorsien.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , , ,


13 Responses te "Boot.ini in Windows Vista"

 1. Saffraan sê:

  Ek het Windows 7 en
  Ek kan nie hardloop nie, of Friends of enigiets.
  Selfs my gegee het alle moontlike regte as administrateur vertel my die volgende:

  Die boot configuration data winkel kon nie oopgemaak word.
  Toegang is geweier.

  'N groet

 2. Kenshin sê:

  Dit is maklik as jy Windows 7, reg CMD kliek en hardloop die program as "administrateur"

  Dit is al wat ek het om te doen.

 3. Eric sê:

  hoe selflaai ek in op DOS met my USB? Ek het Windows Vista Premium stukkies 64

 4. Marco sê:

  Hallo
  Kloon 'n skyf Asus laptop met Vista Windowa met die Seagate instrument, skyf vervaardiger (een van 120 GB en een kloon GB 250 7200 d.
  Die probleem is dat wanneer ek die gekloonde disket, het ek begin om my te vra porqu oorspronklike Vista CD en ek het die notaboek.
  Comopuedo maak die gekloonde skyf selflaaibaar in windows media?
  Baie dankie
  Marco

 5. Rudi sê:

  En het jy idee hoe om 'n ander OS uit die kattebak te voeg.
  Want ek het Windows 7 en dit is dieselfde, maar ek het Windows XP so goed en dan die kopiëring van die lêers, die reinciarse Ek het 'n fout geskiet en gee my die opsie botear, so ek dink dit moet met die hand gedoen word.
  Groete.

 6. AKCS sê:

  hello:

  K Ek hoop jy kan my help. Formatie my netbook (Acer Aspire One) Ek het die die vensters 7 en alles werk perfek vleuel daar is net een detail te encendaerla my 'n swart skerm waar ek kry om te kies tussen die twee vensters OS sê vorige weergawe 7 op die ingang vensters, sê dit vensters vorige weergawe niks gebeur nie net swart skerm keda arranka nie varkvleis wat was die enigste vlieër hom vensters k KEDO legende en wanneer u die vensters 7 hoop alles werk perfek vleuel k jy kan my help.

 7. XaviXaus sê:

  Goeie AKCS.

  Dit is "amper" normale, wanneer jy dit installeer moet jy het respek vir die vorige installasie wat maak jy 'n dual boot. Wysiging aan die BCEdit begin om wat verskyn bo vensters of om in tyd 0 7 begin van Windows en gaan.

 8. evilox3 sê:

  Ek het 'n masjien wat gekom het met 'n ligte vervaardiging, die installering van die xp die formaat (Ek het nooit geweet totdat gedien asino installeer XP installasie nie en sal nie begin) my vraag is wat nou? sien geïnstalleer is, sewe of een of ander manier kan ek die masjien los seuir met XP te installeer? baie dankie

 9. XaviXaus sê:

  Goeie evilox3.

  Ek beveel aan jy installeer Windows 7. Is baie beter as Windows Vista, en het al die nuus wat nie XP het.

  Groete.

 10. Javi sê:

  Goed!

  Die ander dag het ek die vensters 7 32bit uiteindelike geïnstalleer op my laptop in die partisie C en partisie D het 'n ander XP intalado
  As die storie is dat toe ek in C voor die XP was dat ek gewonder wat OS (XP, selfs as hulle was altwee) wou hom te begin, want sedert ek die W7 geïnstalleer is die opsie wat ek ayuar kan jy asseblief, ek het al paar dae probeer dit en ek kan nie vind die oplossing. Baie dankie by voorbaat

 11. Javi sê:

  Ek laat jy kyk na 'n kiekie wat na My toe kom in die cmd
  http://img18.imageshack.us/img18/7819/bdcg.jpg

  'N groet en dankie

 12. anoniem sê:

  m

 13. reivaj sê:

  Hi almal ... 'n vraag ... jy sien ... Ek het xp op "c" geïnstalleer en dan intale gesien in "D" by die eerste keer vir my die spyskaart om die stelsel te kies was om te gaan na k ... maar na my broer met die rekenaar gespeel Ek het en nie meer die opsie om die oog te gaan en ek kan net in die xp ... kan jy my vertel hoe die lêer Boot.ini van xp op te stel vir k verskyn dan weer die opsie om die oog ... dankie te gaan ...

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!