Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Migreer van 'n lêer bediener met Robocopy

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Maart 6th, 2008

Ek het hierdie kragtige instrument in die Windows Server hulpbron kit 2003: Die aflaai skakel is: http://www.microsoft.com/downloads/details.aspx?FamilyID=9d467a69-57ff-4ae7-96ee-b18c4790cffd&DisplayLang=en
Hierdie program bestaan ​​in die Windows NT Resource Kit van 4.0 en dien om te back-up van al die lêers met NTFS regte, wat tans in weergawes van Windows Vista en Windows Server 2008. Die enigste fout wat ek gesien het is dat wanneer jy die kopie nie die lêer stoor datum as die datum waarop jy die kopie. Ek het nie probeer om Vista of 2008 maar ek hoop dat jy hierdie klein probleem opgelos het.

Ek gaan 'n prosedure om te verduidelik het ek gevind docsharing.wordpress.com 'n lêer bediener om te migreer en dan die opset van die gedeelde dopgehou van een bediener na 'n ander invoer. Na die installering van die nut wat dit moet gebruik maak van die console, die bevel is Robocopy. Hierdie opdrag het baie opsies wat jy kan sien uiteengesit in die dokument wat kom met die aansoek genoem Robocopy.doc.
Hier het jy 'n voorbeeld opdrag:
Robocopy \ \ Servidor1 \ d $ \ data d: \ / S / E / COPYALL / MIR / R: 3 / W: 3 / LOG: d: \ LOG_ROBOCOPY.TXT

\ \ Servidor1 \ d $ \ data : Server en bron plek
d: \: Server en doel plek (Hier is ek sê dit is 'n eenheid van die bediener waarop ek)
/ S: afskrif submappen
/ E: afskrif leë submappen
/ COPYALL: Kopieer al die eienskappe van lêers (insluitend NTFS-machtigingen)
/ MIR: Skep 'n presiese kopie van die directory struktuur
/ R: 3: Retry 3 keer die lêer kopieer nie
/ W: Tweede 2 verwag om die kopie om weer te probeer
/ LOG: d: \ log_robocopy.TXT: ek sê dat ons 'n log van die resultaat.

Robocopy is baie sterk en smeebaar, onder andere ons kan genereer 'n script met hierdie opdrag en die skep van 'n geskeduleerde taak uit te voer op 'n tyd met min aktiwiteit in die stelsel. Ek beveel aan dat jy die dokumentasie wat kom met Robocopy nut.

Een ding wat ek nie gesien het nie wat jy doen is kopieer die Robocopy inligting aandele, maar daar is 'n proses wat gebaseer is op die uitvoer van 'n register sleutel uit die ou server na die nuwe. (Wees versigtig met wat jy aanraak in regedit.exe)

Die sleutel tot die uitvoer en invoer is:
HKEY_LOCAL_MACHINE \ SYSTEM \ CurrentControlSet \ Services \ lanmanserver \ Aandele
Vir diegene wat nie weet hoe die clavedel registrasie uit te voer, sal jy ejectuar regedit.exe opdrag, plaas jy bo register sleutel, regs kliek uitvoer, wat jy kopieer na die nuwe server en regs kliek invoer.

Vir hierdie opset om te werk gedeelde dopgehou moet in die dieselfde plek op beide bedieners, maar wil hê dat 'n bietjie meer te meld om te speel ..
Sodra ingevoer en herlaai die bediener diens en ons verskyn op die dopgehou en aandele reeds ons lêerbediener migreer.

 

Artikel onttrek en aangepas uit http://docsharing.wordpress.com'n blog gemaak het(Marcos Fernández, Carlos Fuenteseca, F. Javier Espadas, Tino Fernández, Pedro Fuster, Sadot Cifuentes, Luis Miguel, Nick Ionescu van Blazonick). Byna al die jong sysadmins soos ek wat passievol is oor hierdie sake, en gewerk het op dit met die entoesiasme wat dit verdien. Dankie Carlos vir jou insette.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: ,


2 Responses to "Migreer 'n lêer bediener met Robocopy"

  1. Junior sê:

    Goeie een vraag wat ek nodig het om te weet as ek kan dihca instrument gebruik om 'n Windows-bediener lêers te migreer na Windows 2003 2008 wat sou die sintaksis van die CLI Mantega data en toestemmings vir elke recurso.Gracias om te migreer

  2. Mikel sê:

    Robocopy kolf lan Aukera kudeatzeko Ugari
    https://sites.google.com/site/aitzbitartebaserria/informatika/robocopy

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!