Ten slotte word die hulp van IT is hier

Blog van die rekenaar oplossings.

Hamachi: Skynprivaatnetwerk deur firewalls

geskryf deur Xaus Xavier Nadal Maart 6th, 2008

En om te doen met Hamachi:

Hamachi is 'n aansoek wat twee netwerke oor die WAN kan konnekteer met behulp van 'n inkapseling van die HTTP-protokol.

Net Aflaai Hamachi , Dit installeer, stel dit die wagwoord en skep 'n netwerk byvoorbeeld LANCOLEGAS,. Nou van 'n vriend se huis terug te laai, te installeer, instel en sluit aan by die netwerk "LANCOLEGAS" jy vroeër gemaak het, byvoorbeeld pingen jy die IP-adres wat jy gelys het in die verband en as jy antwoord is dat ons verbind. Jy kan pasaros lêers, afstand beheer via Remote Desktop, pcAnywhere, Dame Ware, ens ...

Jy kan dit doen tot 64 spanne in die basiese weergawe en selfs 256 in die premie-weergawe.

 

Die groot voordeel van hierdie unieke program is dat jy poorte op jou firewall oop te maak, moet jy NAT te doen op die router en jy gids deel, remote desktop, kan u aanlyn speletjies speel asof dit op jou eie taal ADSL van jou kollegas. Ek het bewys met lêers, pings, en gaan groot ... mits jy 'n goeie lyn en jy nie gebruik van P2P programme.

Op die oomblik is ek oor die oproep van belasting 2 te stel sodat dit kan speel in die LAN deur hamachi IP is van speletjies soos NFS disfrutar.Algunos en vereis dat die installasie van 'n pleister om korrek te funksioneer deur Hamachi nie, maar is maklik om te vind.

Moet nie hierdie aansoek van die huis na die gigs en jy nie weet watter vrot virus wat die rekenaar van jou huis te wees en jy kan besmet word deur jou besigheid.

Related Posts Plugin vir WordPress, Blogger ...
Tags: , , ,


One Response to "Hamachi: Skynprivaatnetwerk deur firewalls"

  1. München sê:

    Ek het alles opgestel met 'n vriend netwerk, maar toe ek gaan om aan te sluit nie gelys LAN. om nóg konsole Call of Duty 2 / koppel "IP hamachi". Kan ek verduidelik in detail hoe dit verband suksesvol te maak deur die begin van die spel?
    baie dankie.

    my e-pos: [Email protected]

Laat 'n antwoord

XHTML: Jy kan gebruik in die oorspronklike tags: <a href="" title=""> <abbr title = ""> <afkorting title = ""> <b> <blockquote cite = ""> <cite> <code> <del DATETIME = ""> <em> <i> <q cite = ""> <s> <strike> <strong>

GTranslate Your license is inactive or expired, please subscribe again!